90 Day Fiance 'Before the 90 Days' Spoilers: wie is er samen? Wie niet? Wie is er VERBODEN?

90 Day Fiance: Before the 90 Days is terug en er zijn genoeg spoilers om rond te gaan! Dit seizoen hebben we stellen die nog samen zijn, stellen die uit elkaar zijn en een stel dat uit de show is verbannen! Hier is een overzicht van al het drama: Paren die nog samen zijn: Darcey & Jesse: Ondanks enkele moeilijke momenten gaan deze twee nog steeds goed! Ze vierden onlangs hun eenjarig jubileum en Darcey heeft gezegd dat ze 'nog nooit zo gelukkig is geweest'. Paul & Karine: Deze twee hebben een moeilijke weg gehad, maar ze zijn nog steeds samen... voorlopig. Paul heeft onlangs onthuld dat hij twijfels heeft over hun relatie, dus we zullen zien wat de toekomst voor hen in petto heeft. Koppels die uit elkaar zijn: Abby & Sean: Na een wervelende romance stopten deze twee enkele weken nadat Sean haar ten huwelijk had gevraagd. Abby gaf de schuld aan de splitsing aan culturele verschillen, maar veel fans vermoeden dat er meer aan de hand was dan ze liet blijken. Angela & Michael: Nog een slachtoffer van culturele verschillen? De relatie tussen Angela en Michael kwam tot een einde nadat Angela ontdekte dat Michael haar bedroog.

Ondanks alles werd TLC creatief en kon het toch filmen 90 dagen verloofde: vóór de 90 dagen Seizoen 4 Tell All speciaal.

Ze filmden slechts enkele dagen geleden, tijdens het eerste weekend van mei.Zoals je je kunt voorstellen, hadden ze veel te bespreken.

Dit seizoen heeft een aantal grote sterren gehad - zoals Big Ed en Baby Girl Lisa - en een aantal grote schandalen, met name Geoffrey Paschel.

De geweldige speurneuzen op FraudedByTLC waren in staat om wat inside-informatie te krijgen over wat er is gebeurd.

Sommige koppels zijn samen. Anderen zijn uit elkaar.

Een stel kwam helemaal niet opdagen.

Sommige koppels waren verdeeld tussen de opnames in het seizoen en de Tell All.

En een paar sterren kwamen erachter dat ze lang niet zo populair waren bij hun castmates als bij hun eigen fans.

Pas op de 90 dagen verloofde spoilers onderstaand!

1. Het seizoen 4 Tell All ging ten onder!

Het seizoen 4 Tell All ging ten onder!Het is een paar dagen geleden, in het weekend, gefilmd. Gezien de pandemie was het geen standaard Tell All, maar de geweldige mensen van FraudedByTLC wisten veel informatie te bemachtigen over het drama dat plaatsvond. Wie was samen, wie was uit elkaar en wie was VERBODEN.

2. Trouwens...

Trouwens ...Ondanks de omstandigheden en geruchten dat ze niet in staat zou zijn om te hosten, speelde Shaun Robinson -- echt onderdeel van het hart van de franchise -- opnieuw gastheer, dit keer voor 90 Day Fiance: Before The 90 Days seizoen 4.

3. Stephanie Matto en Erika Owens

Stephanie Matto en Erika OwensDeze twee mooie vrouwen waren het allereerste (en langverwachte) stel van hetzelfde geslacht in de franchise... wat het echt jammer maakte dat ze als olie en water met elkaar overweg konden.

4. Serieus, ze hebben het grootste deel van het seizoen gevochten

Serieus, ze hebben het grootste deel van het seizoen gevochtenZoals soms gebeurt met langeafstandsrelaties, ontdekten Erika en Stephanie dat hun intercontinentale liefde zich niet vertaalde in persoonlijke compatibiliteit. En eerlijk gezegd? Het is niet te zeggen hoeveel de aanwezigheid van de camera en de productieploeg de dingen heeft beïnvloed.

5. Dus, na al die onhandigheid, hoe was Tell All?

Dus, na al die onhandigheid, hoe was de Tell All?Het blijkt dat Stephanie en Erika nadrukkelijk niet samen zijn, nu niet in het echt en zeker niet op Tell All.

6. Eigenlijk...

In feite ...Die vijandige gevechten die we hebben gezien tijdens Stephanie's bezoek aan Down Under? Het gaat verder bij Tell All.

7. Ze spreken elkaar nauwelijks

ZeHet klinkt niet alsof ze veel spraken nadat het seizoen stopte met filmen, wat kan betekenen dat Tell All de eerste was die ze in een tijdje hadden ontmoet. En op basis van hoe dat ging, lijkt het erop dat ze een tijdje niet meer zullen praten. Aan de positieve kant ... misschien hielp het sommige kijkers beseffen dat koppels van hetzelfde geslacht dezelfde problemen kunnen hebben als koppels van verschillend geslacht.

8. Ed Brown en Rosemarie Vega

Ed Brown en Rosemarie VegaBig Ed Brown is zonder twijfel een van de meest besproken sterren van het seizoen.

9. Dat komt naar boven bij Tell All

Dat komt ter sprake bij Tell AllBig Ed heeft dit seizoen niemand voor zich gewonnen, van Rosemarie tot (de meeste) kijkers tot voorbij 90 Day Fiance-sterren tot zijn huidige castmates. Big Ed is enorm vol van zichzelf geweest en niemand lijkt hem echt aardig te vinden.

10. Maar hoe zit het met Rosemarie?

Maar hoe zit het met Rosemarie?Volgens het lek zijn ze niet samen. Dat is geen verrassing - ze hebben allebei wild onsubtiele hints laten vallen dat ze uit elkaar zijn gegaan.

11. Maar er is meer

Maar daarKijk, het lijkt erop dat een belangrijk twistpunt - afgezien van Eds algemene griezeligheid en zijn leugens tegen Rose - is hoe de dingen gingen nadat Ed terugkeerde naar de VS. Het is niet duidelijk of ze wel of niet hebben besloten om te proberen zich te verzoenen, aangezien dat in geschil lijkt te zijn.

12. Hoe dan ook, ze zijn nu uit elkaar

Wat dan ook, zijRose is begonnen met vloggen, zoals we eerder meldden, en belooft de waarheid van haar kant te vertellen terwijl ze vragen van fans beantwoordt. Het zou een tegenwicht moeten zijn voor Ed als een veelvraat voor interviews.

13. Ondertussen, Big Ed ...

Ondertussen, Grote Ed...De kerel sluipt mensen erger dan ooit naar buiten en lijkt contact te maken met jonge vrouwelijke fans op een manier die de haren van mensen overeind doet rijzen. Als een 54-jarige en een 23-jarige het één keer goed met elkaar kunnen vinden, is dat iets heel anders dan dat een 54-jarige zich consequent op dezelfde leeftijdsgroep richt. Als dat is wat hier gebeurt, is het niet illegaal, maar smerig.

14. Lisa Hamme en Usman Umar

Lisa Hamme en Usman UmarBaby Girl Lisa was de tweede na Big Ed wat betreft het maken van een plons dit seizoen. We weten dat zij en Usman gaan trouwen. We weten helemaal niet veel over wat er met hen is gebeurd bij Tell All, behalve één groot ding.

15. Lisa lijkt dol te zijn op beledigingen

Lisa lijkt gek te zijn op beledigingenLisa is onlangs verwikkeld geraakt in een schandaal nadat ze betrapt werd op het gebruik van enkele van de ergste beledigingen die er bestaan, zowel het diep racistische n-woord als het diep homofobe f-slur. Dat was op sociale media. Bij Tell All beschuldigt Usman haar ervan hem het N-woord te noemen, waarvan hij weet dat het volkomen onaanvaardbaar is. Dat zou Lisa ook moeten weten.

16. Ook ...

Ook ...De lekken hebben misschien niet elk detail van Lisa en Usman gemorst, maar we weten dat Lisa absoluut het eff uitschakelt als zij en Big Ed praten. En met 'praten' bedoelen we ... nou, we hebben hun gevecht helemaal alleen in een post behandeld. Het volstaat te zeggen dat ze vijanden zijn.

17. Avery Warner en Ash Naeck

Avery Warner en Ash NaeckHoewel ze uit elkaar gingen en meerdere keren weer bij elkaar kwamen, bleven ze aan het einde van hun seizoen bij elkaar ... en daarna! Ash heeft Avery zelfs minstens één keer hier in de VS bezocht.

18. Echter

EchterZoals Ash onlangs op sociale media bevestigde in een antwoord van 90 Day Fiance-blogger John Yates, zijn ze momenteel uit elkaar. En blijkbaar hadden ze een enorme breuk gehad vlak voordat Tell All werd gefilmd, en daarom kwamen ze allebei vrijgezel aan.

19. Oeps!

Oeps!Bij Tell All leek Avery geleidelijk de instemming van haar castmates te verliezen, totdat ze uiteindelijk door alle aanwezigen werd samengespannen.

20. David Murphy en Lana

David Murphy en LanaZe is echt!!! En hoewel het heel eerlijk is om veel te zeggen over hoeveel ze David vermeed en hoeveel hij aan haar uitgaf voordat ze elkaar ontmoetten, was ze begrijpelijkerwijs bang voor sommige stappen die hij nam -- zoals opdagen op een adres dat ze had hem gegeven, en het inhuren van een privédetective.

21. Echter...

Echter ...David vroeg Lana ten huwelijk en ze zei ja! Jaren van praten, tienduizenden dollars, meerdere reizen naar Oekraïne en een hoop gekkigheid hebben blijkbaar zijn vruchten afgeworpen.

22. Maar...

Maar ...Bij de opnames van Tell All zegt David dat hij en Lana op dit moment niet zijn wat hij 'samen' zou noemen ... maar dat hij hoopt dat dit in de niet zo verre toekomst zal veranderen. O, Davy.

23. Ze was tenminste geen meerval!

Dat was ze tenminsteDat is wat TLC ons allemaal de hele tijd heeft laten geloven, met redelijk wat reden. Hoewel, over catfishing gesproken...

24. Yolanda lekt

Yolanda lektOver Yolanda gesproken, er wordt gezegd dat in plaats van 'Williams' de productie een Catfishing-expert leverde.

25. Geoffrey Paschel en Varya Malina

Geoffrey Paschel en Varya MalinaEr is helemaal geen rechtvaardiging voor TLC om Geoffrey's verhaal uit te zenden, maar ze waren tenminste in staat om het fatsoen te verzamelen om hem actief uit te nodigen voor Tell All.

26. Het is niet moeilijk te raden waarom

HetGeoffrey's criminele geschiedenis is lang, maar de lijst met beschuldigingen - van brutaal huiselijk geweld tegen meerdere vrouwen en zijn eigen kinderen - is langer. Er is een reden dat meerdere recappers hem het hele seizoen Prins Joffrey hebben genoemd.

27. Hij was NIET bij Tell All

Hij was NIET bij Tell AllHelaas, zoals we al zeiden, was de reden dat TLC hem vertelde dat hij niet gewenst was, en niet omdat hij achter de tralies aan het wegrotten was. (Hoewel na zijn vermeende aanranding van juni vorig jaar naar verluidt substantieel fysiek bewijsmateriaal bevatte, houden we onze vingers gekruist)

28. Varya was uitgenodigd

Varya was uitgenodigdHelaas steunt Varya Geoffrey het hele seizoen, dus toen ze werd uitgenodigd, vertelde ze hen dat ze niet zou deelnemen zonder hem.

29. Waarom?

Waarom?Het is heel normaal dat misbruikers van het ene slachtoffer naar een nieuwe vrouw gaan, zijn laatste minnaar afschilderen als een 'gekke ex' en elke manipulatieve tactiek in het boek gebruiken om medelijden op te wekken en de nieuwe vriendin stevig aan zijn kant te krijgen. Overigens, als er genoeg tijd verstrijkt en hij uiteindelijk hetzelfde geweld tegen de nieuwe vrouw gebruikt, wordt het moeilijker voor haar om te erkennen - omdat ze zich misschien ten onrechte dwaas voelt omdat ze hem in de eerste plaats heeft vertrouwd. Schaamte wordt onderdeel van hun gevangenis. We hopen dat Varya veilig blijft.

30. Goed nieuws, slecht nieuws tijd

Goed nieuws, slecht nieuws tijdGeoffrey is niet bij Varya Malina ... maar volgens rapporten is hij NOG STEEDS bij Mary Wallace, zijn vriend.

31. Mary is stevig Team Geoffrey

Mary is stevig Team GeoffreyZe heeft hem vocaal verdedigd op sociale media en beweert dat AL zijn exen gewoon verbitterd zijn en over hem liegen. Dit is helaas helemaal wat je zou verwachten. We hopen dat Mary ook veilig blijft.

32. Darcey Silva en Tom Brooks

Darcey Silva en Tom BrooksHoewel het geen geheim is dat deze twee al een tijdje uit elkaar zijn, weten we eigenlijk niets over hun verhaallijn uit de Tell All-lekken.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: