90 Day Fiance Seizoen 8 Spoilers: welke koppels zijn nog steeds samen?

Welkom terug, iedereen! Het is alweer een tijdje geleden dat we wat ouderwets drama hebben gezien op 90 Day Fiance. Maar wees niet bang, het nieuwe seizoen zal zeker de hitte met zich meebrengen! Hier is een kort overzicht van de koppels die we dit seizoen zullen volgen en waar ze zich momenteel bevinden in hun relaties: - Jovi en Yara: Deze twee doen het nog steeds goed! Ze hebben onlangs een jongetje ter wereld verwelkomd en lijken verliefder dan ooit. - Brandon en Julia: Deze twee zijn ook nog steeds samen en gaan sterk! Ze verwachten momenteel hun eerste kind samen en kunnen niet gelukkiger zijn. - Michael en Juliana: Helaas hebben deze twee het niet gered en zijn ze niet meer samen. Michael gaat nu uit met een nieuw iemand, maar Juliana is nog vrijgezel. - Mike en Natalie: Weer een stel dat het niet heeft gehaald! Mike gaat nu uit met een andere vrouw genaamd Sarah, terwijl Natalie nog vrijgezel is.

90 dagen verloofde Seizoen 8 heeft een reeks koppels, elk met hun eigen problemen -- en enkele vermakelijke overlappingen.

Maar 90 is niet veel dagen om een ​​bruiloft te plannen, laat staan ​​om persoonlijke en relationele conflicten op te lossen.Niet elk stel loopt door het gangpad, zelfs niet nadat ze in de eerste plaats duizenden dollars hebben uitgegeven om het visum veilig te stellen.

Hoe gaat het met de koppels van seizoen 8?

Wees alsjeblieft gewaarschuwd.

Het is duidelijk dat de rest van dit bericht gevuld is met spoilers over de sterren van seizoen 8.

Zeg niet dat we je niet hebben gewaarschuwd.

1. Andrew Kenton en Amira Lollysa

Andrew Kenton en Amira LollysaAndrew is een Amerikaan die in de kinderopvang werkt en jonge kinderen vermaakt op de crèche van zijn moeder. Amira komt uit een klein Frans stadje waar ze het gevoel heeft dat ze er niet bij hoort.

2. Hun drama begon onmiddellijk

Hun drama begon onmiddellijkHet is raar om vastgehouden te worden als 'drama', maar dat is precies wat Amira overkwam toen ze in Mexico-Stad aankwam voor Andrews ondoordachte bijeenkomst in Puerto Vallarta.

3. En het vonnis is...

En het vonnis is...We weten het niet. Andrew deelde in november wel een serieuze hint, waarbij hij foto's van zichzelf in Brazilië deelde, vergezeld van een foto van twee glazen champagne. Hij stond erop dat het geen huwelijksreis was en dat hij zijn seizoen niet zou bederven, maar of hij en Amira gingen uit elkaar en hij is verder gegaan, of hij en Amira brachten samen tijd door in Brazilië. Andrew schreef: Haha misschien, misschien niet, maar deze reis is niet wat je denkt, geen spoiler hier, je gaat dit seizoen dol zijn op de treinwrakken!

4. Brandon Gibbs en Julia Trubkina

Brandon Gibbs en Julia TrubkinaBrandon werkt als verdelger op het platteland van Virginia terwijl hij op de boerderij van zijn ouders woont. Julia is een nachtclubdanseres uit Rusland die gewend is aan het stadsleven. Ze zijn allebei jong en knap, maar zal dat genoeg zijn om de pathologische behoefte van Brandons extreem controlerende moeder om zich ermee te bemoeien te overwinnen?

5. Rennen, meisje, rennen

Rennen, meisje, rennenJulia heeft toegegeven dat veel dingen in haar nieuwe leven met de familie van Brandon haar op scherp zetten en niet zijn hoe ze zichzelf haar leven ziet leiden, ook al hebben we gezien dat ze het leven op de boerderij een heel eerlijke schok gaf. Ze wil een appartement met Brandon waar ze niet met vee hoeft om te gaan en waar twee volwassen volwassenen niet gedwongen worden om aparte kamers te delen.

6. Alles gaat via Betty

Alles gaat via BettyJulia en Brandon kondigden plannen aan om op 9 mei te trouwen, wat Betty ertoe aanzette onmiddellijk te eisen dat ze zouden veranderen in een datum die haar beter zou uitkomen.

7. En het vonnis is...

En het vonnis is...Waarschijnlijk getrouwd. Op sociale media lijken Brandon en Julia nog steeds samen te zijn. Als ze nog steeds samenwonen in de Verenigde Staten, zou dat betekenen dat ze in het huwelijksbootje stapten voordat het K-1-visum afliep.

8. Jovi Dufren en Yara Zaya

Jovi Dufren en Yara ZayaJovi komt uit Louisiana, maar hij werkt over de hele wereld en duikt om pijpleidingen onder water te repareren. Yara is een fashionista uit Oekraïne, en zo hebben ze elkaar ontmoet. Een zwangerschap gevolgd door een hechte band over een miskraam bracht hen van terloops daten tot het maken van plannen voor een samenleven... misschien.

9. Ze zijn allebei ingesteld op hun manier

Ze zijn allebei ingesteld op hun manierJovi heeft een zeer relaxte benadering van het leven en beschouwt zijn kleine eenpersoonsefficiëntie als luxueus omdat hij zich in een leuk deel van de stad bevindt. Yara is ondertussen zeer bereid om haar voet op de grond te zetten als het gaat om meegesleurd te worden in ongewenste activiteiten. Het zijn heel verschillende mensen, en hun seizoen gaat grotendeels over het leren sluiten van compromissen.

10. En het vonnis is...

En het vonnis is...Getrouwd! Dankzij de altijd waakzame 90 Day Fiance-blogger John Yates weten we dat de twee op 13 februari 2020 een huwelijksakte hebben verkregen. Hun sociale media-activiteit (zelfs met de incidentele uitwisseling van beledigingen) lijkt erop te wijzen dat ze nog steeds samen zijn , en In Touch Weekly bevestigde dat ze samen een Vegas-huwelijksceremonie hadden in dezelfde maand waarin ze hun huwelijksakte hadden verkregen. Wat meer is, is dat ze naar verluidt een babymeisje hebben verwelkomd, hoewel dat nog moet worden bevestigd.

11. Mike Youngquist en Natalie Mordovtseva

Mike Youngquist en Natalie MordovtsevaMike woont op het platteland van Washington, maar leidt een bouwtoeleveringsbedrijf in Seattle. Natalie komt uit Oekraïne. We hebben dit stel en hun problemen, waaronder grote ideologische verschillen en worstelingen om op dezelfde golflengte te komen over hun relatie, eerder gezien. Pas in seizoen 8 kwam Natalie naar de VS.

12. Oh nee

Oh neeVoordat het seizoen zelfs maar begon, zagen we een uitgebreide scène van een betraande Natalie die haar spullen pakte, bang voor de COVID-19-pandemie, Mike een 'monster' noemde omdat ze haar dit had aangedaan ... de dag voor hun trouwdatum. De context? Helemaal in de lucht. Vanaf die scène leek het zeker dat ze voorgoed uit elkaar waren.

13. Het vonnis is...

Het vonnis luidt...Waarschijnlijk getrouwd! We hebben geen idee hoe of waarom, maar hun huwelijksaankondiging is doorgegaan in maart 2020. Of ze zijn ondanks alles getrouwd, op het laatste moment goedgemaakt, of de huwelijksaankondiging is niet afgezegd en is toch doorgegaan.

14. Rebecca Parrott en Zied Hakimi

Rebecca Parrott en Zied HakimiRebecca is privédetective (en soms restaurantmanager) in de VS. We hebben haar liefdesleven met Zied eerder gezien, maar voor het eerst kwam hij naar de VS om bij haar te zijn in seizoen 8.

15. Ze hebben veel liefde ... maar enkele echte verschillen

Ze hebben veel liefde ... maar enkele echte verschillenVan hun leeftijdsverschil tot culturele verschillen en meer, fans wisten niet zeker of ze het door het gangpad zouden halen. Soms wist Rebecca niet zeker of Zied zelfs maar naar de VS zou komen.

16. Het vonnis is...

Het vonnis luidt...Getrouwd! Uit gegevens blijkt dat deze twee op 19 april 2020 trouwden -- wat betekent dat ze het gehaald hebben, en dat ze in staat waren om Zied's doel te bereiken om te trouwen voordat de Ramadan begon. Op sociale media is goed te zien dat ze nog steeds heel gelukkig zijn samen.

17. Stephanie Davison en Ryan Carr

Stephanie Davison en Ryan CarrStephanie is een zelfbenoemde poema en een succesvolle zakenvrouw. Tijdens een vakantie in Belize ontmoette ze Ryan, die een kwart eeuw jonger is dan zij. Ze zijn al drie jaar samen.

18. Drie jaar is een lange tijd voor een lange afstand

Drie jaar is een lange tijd voor een lange afstandDus besloot Stephanie de stap te zetten en er een formele verloving van te maken, ondanks enkele problemen, zoals dat letterlijk iedereen in haar leven onzeker was over Ryans bedoelingen.

19. Oh, en ze heeft zijn neef uitgebeend

Oh, en ze heeft zijn neef uitgebeendOp een gegeven moment was Stephanie in Belize en ontdekte dat Ryan met drie andere meisjes had 'gepraat', dus dumpte ze hem ... en uiteindelijk neukte ze zijn neef, Harris. Zij en Ryan kwamen weer bij elkaar en ze deelde dat kleine detail niet.

20. En het vonnis is...

En het vonnis is...Waarschijnlijk niet getrouwd. Zonder huwelijksakte of vergelijkbaar rokend wapen kijken we naar sociale media -- waar Ryan geen enkele online aanwezigheid lijkt te hebben, en waar Stephanie's pagina verstoken is van foto's van Ryan. Doet ze er alles aan om de NDA te volgen, of is ze het beu om naar het gezicht van haar nu-ex te kijken? De tijd zal het leren.

21. Tarik Myers en Hazel Cagalitan

Tarik Myers en Hazel CagalitanTarik en Hazel zijn beide ouders van jonge kinderen. Ze zijn ook een fan-favoriet koppel. Seizoen 8 was de eerste keer dat Hazel naar de VS kwam. Een van hun doelen als stel was het vinden van een vriendin voor Hazel -- waarmee ze het allereerste polyamoreuze stel in de franchise zouden worden!

22. Maar...

Maar ...Tarik en Hazel hebben meningsverschillen, van ideeën over hoe netjes het huis moet zijn tot religie. Sommige fans vragen zich af of de zoektocht van Tarik en Hazel naar een derde lid van hun relatie hun ondergang zou kunnen betekenen -- sommige mensen zijn niet geschikt voor polyamorie, net zoals anderen niet geschikt zijn voor monogamie. En zal Hazel contact maken met Tariks jonge dochter?

23. Het vonnis is...

Het vonnis luidt...Waarschijnlijk getrouwd. We moeten nog een huwelijksakte of trouwfoto's zien, maar deze twee stromen nog steeds over elkaar heen op sociale media. Het is moeilijk voor te stellen dat ze nog steeds zo lief zijn als er iets misging tijdens de K-1-visumperiode. Dus ja, ze zijn waarschijnlijk getrouwd.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: