90 Day Fiance seizoen 7 première samenvatting: zoveel lingerie, zoveel drama

Welkom terug, 90 Day-fans! Het is tijd om weer een seizoen te beginnen van de populaire reality-tv-show waar iedereen graag naar kijkt. Dit seizoen ziet eruit alsof het extra dramatisch gaat worden, vooral met alle lingerie die te zien was in de première-aflevering. Bereid je voor op serieuze oogrollen en hoofdschudden, want de dingen staan ​​op het punt echt te worden.

TLC wordt geleidelijk gedomineerd door een enkele franchise en we kunnen niet gelukkiger zijn.

Dat 90 dagen verloofde is teruggekeerd voor seizoen 7, de première vertelt ons al meer over de koppels dan de trailers ooit hebben gedaan.

Veel kijkers hebben al een favoriet stel, en voor een keer is het het paar met een enorme kloof in zowel leeftijd als financiën.

De première bestond uit lingerie, een seksspeeltjeswinkel en een stel dat een gedeelde liefde voor de bijenteelt koesterde.

Bekijk de première-hoogtepunten hieronder in onze samenvatting en zet je schrap voor de rest van het seizoen.

Vanaf hier wordt het alleen maar dramatischer!

1. Anna en Mursel!

Anna en Mursel!Allereerst wisten we niet van de trailers dat ze een gedeelde liefde voor bijen en imkerij hebben. Dit is niet zomaar een eigenaardigheid - het is hoe ze elkaar hebben ontmoet op sociale media (met name Facebook, omdat ze een beetje oud zijn).

2. Ze zijn duidelijk verliefd

Ze zijn duidelijk verliefdOndanks enkele obstakels, waar we zo op terug zullen komen, is het duidelijk hoeveel ze om elkaar geven. Helaas is liefde alleen niet genoeg, en dit kan leiden tot wederzijds liefdesverdriet.

3. Ten eerste: de taalbarrière

Ten eerste: de taalbarrière90 Day Fiance-kijkers hadden flashbacks naar Paul en Karine toen ze zagen hoe deze twee vertaal-apps gebruikten om te communiceren. (Maar hey, Paul en Karine hebben min of meer uitgewerkt, in voor- en tegenspoed). Er is dat, plus Mursel's religieuze afkeer van drinken, maar het klinkt alsof Anna dat zal overnemen van de pikfoto's die ze steeds zag terwijl ze probeerde met Amerikaanse jongens in Nebraska te daten.

4. Maar hier is hun grote probleem

Maar hierDe conservatieve familie van Mursel in Turkije zou het niet goed vinden als Anna al kinderen heeft. Hij wil dit voor hen geheim houden. Natuurlijk is hij op reality-tv, dus we willen graag begrijpen waarom ze ervoor kozen om hun verhaal onder de gegeven omstandigheden uit te zenden. Misschien was het voor Mursel om zichzelf een aftelklok te geven totdat ze er toch achter komen.

5. Blake en Jasmijn

Blake en JasminVoor deze twee zullen we moeten wachten tot de volgende aflevering om enkele hoogtepunten te bieden. 90 Day Fiance jongleert graag met welke koppels in elke aflevering worden behandeld.

6. Emily en Sasha

Emily en Sascha90 Day Fiance Seizoen 7 introduceert Emily, een 28-jarige uit Oregon, en Sasha, een 31-jarige uit Rusland.

7. Er is veel dorst

DaarEen van de eerste hoogtepunten van de aflevering is tijdens een quasi-montage wanneer Emily gewoon openlijk dorst naar Sasha, die voortdurend lijkt te trainen.

8. Het is geen mysterie hoe ze zwanger is geraakt

HetEmily en Sasha hebben een baby op komst! In het verleden was dat een vrij goede indicator van welke paren meer kans hebben om bij elkaar te blijven (zelfs als ze dat niet zouden moeten doen) op 90 Day Fiance.

9. Maar... dit is niet Sasha's eerste baby

Maar... dit is Sasha nietZoals we al wisten van enkele van de teasers die zijn uitgekomen, heeft Sasha nog twee andere kinderen met twee andere babymama's, en het lijkt erop dat hij min of meer meteen verder gaat. Maar Emily is er SUPER zeker van dat deze keer totaal anders zal zijn.

10. Er zijn veel rode vlaggen

Er zijn veel rode vlaggenDeze seizoenspremière laat ons niet eens iets zien van wat we later zullen zien, aangezien Sasha's eerste ex Sasha's patronen aan Emily probeert uit te leggen. Dat drama komt later.

11. Michaël en Juliana

Michaël en JulianaMichael is de eerste die toegeeft dat hij veel ouder is dan Juliana, die in 1996 werd geboren.

12. Ze werd geboren in 1996

Ze is geboren in 1996Michael legt uit dat de twee elkaar ontmoetten op een 'met sterren bezaaid' jacht tijdens een jachtfeestje, dat totaal vrijgevig of super slonzig kan zijn. Het klinkt alsof deze er ergens tussenin zat. Juliana was toen pas 20, dus vermoedelijk hebben ze elkaar in 2016 ontmoet.

13. Liefde op het eerste gezicht?

Liefde op het eerste gezicht?Michael zegt dat hij daar niet in gelooft, maar dat er een onmiddellijke aantrekkingskracht was en ze hebben ontdekt dat ze super compatibel zijn. Hij probeerde Juliana over te halen met een gewoon bezoekersvisum, maar dat werd geweigerd, dus nu brengt hij haar over met een K-1 visum.

14. Grote Jakkes

Grote JakkesJuliana werd tijdens haar visuminterview gevraagd of ze de afgelopen tien jaar sekswerk had gedaan (teruggaand tot toen ze 13 was!), wat haar duidelijk van streek maakte. (Ook moeten we als samenleving stoppen met het gebruik van het woord 'prostituee'; zeg maar sekswerker of fullservice sekswerker). Michael merkte op hoe absurd de vraag was.

15. Aan de positieve kant ...

Aan de positieve kant ...Ten eerste gaf Michael Juliana onbeperkte toegang tot zijn creditcards, wat klinkt alsof hij geen controlerende eikel is (we hebben gezien dat partners geld gebruiken om hun echtgenoot te controleren door hen de toegang tot geld te ontzeggen, en dat wordt financieel misbruik genoemd). Over het algemeen zijn veel kijkers het erover eens dat deze twee een van de meest interessante koppels van dit seizoen zijn.

16. Mike en Natalie

Mike en NatalieNog een paar - en we willen jullie er allemaal aan herinneren dat ze bestaan. Geen hoogtepunten voor hen in de première. Om eerlijk te zijn, er zijn dit seizoen veel koppels.

17. Robert en Anny

Robert en AnnOh jongen. Dus Robert is zo opgewonden om de camera's te vertellen hoe hij Anny ten huwelijk vroeg na maanden online chatten maar slechts 8 uur in haar fysieke voorkeur. In zijn gedachten is dit op de een of andere manier romantisch?

18. En wat doet Robert?

En wat doet Robert?Hij koopt lingerie in afwachting van Anny's komst. Hij wil dat alles perfect is. Hij stelde voor zonder ring toen hij haar bezocht, dus nu is hij van plan zijn voorstel opnieuw te creëren ... maar met een ring. Toch nog op het strand.

19. Raad eens wie de stemming verpest?

Raad eens wie de stemming verpest?Robert gutst over hoeveel hij van Anny houdt als ze hem een ​​ongeduldig verzoek stuurt om geld over te maken. Oh jongen. Elk seizoen heeft minstens één goudzoeker nodig ... blijkbaar.

20. Heeft Robert wat nodig is?

Heeft Robert het in zich?Het is niet duidelijk of Robert welvarend genoeg is om iemand als Anny tevreden te houden. Hij heeft de afgelopen jaren meer dan eens te maken gehad met uitzetting. Zou het niet raar zijn als de rijke Michael een vrouw heeft die oprecht van hem houdt, terwijl Robert zichzelf overbelast voor een vrouw die alleen maar geld wil dat hij niet heeft?

21. Tania en Syngin

Tania en SynginHoewel Sasha en Juliana allebei voor de hand liggende hotties zijn, zouden we zeggen dat deze twee het best uitziende stel zijn in seizoen 7. Maar dat betekent niet dat ze de gezondste zijn.

22. Tania is heel open

Tania is heel openZe geeft toe 'wild' te zijn en duikt in haar seksuele geschiedenis, terwijl ze tijd doorbrengt in een seksshop. Goed voor haar omdat ze haar seksualiteit bezit en haar beste leven leidt, toch?

23. Zij en Syngin hebben al problemen

Zij en Syngin hebben al problemenNadat haar geplande ontmoeting met een jongen in Zuid-Afrika niet zo goed ging, ging ze naar huis met een hete barman -- Syngin -- en bracht ze de volgende maanden door met hem te pijpen. Maar nu weigert hij haar uiterst redelijke verzoek om een ​​huwelijkscontract te ondertekenen. (Opmerking: vrijwel iedereen zou een huwelijkscontract moeten krijgen voordat ze trouwen)

24. Ze zijn verdomme weggegaan uit Zuid-Afrika

Ze zijn helemaal weg uit Zuid-AfrikaSpoiler alert, maar er zijn veel raciale spanningen in Zuid-Afrika, dus vluchtten ze naar de VS. Maar een huwelijkscontract is niet hun enige controversiële kwestie, omdat ze heel verschillende ideeën hebben over wanneer ze een gezin moeten stichten.

25. Angela en Michael

Angela en MichaelWe hebben dit seizoen niet veel meer gezien dan flitsen van Angela die botox krijgt, maar je kunt er zeker van zijn dat we in de volgende aflevering meer van haar vreselijke onzin zullen zien. Laten we hopen dat ze niemand fysiek aanvalt bij THIS Tell All.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: