Samenvatting van 90 dagen verloofde: Stephanie Davison zegt tegen Ryan Carr dat hij moet stoppen en sterven!

Stephanie Davison van 90 Day Fiance weet absoluut hoe ze iemand moet vertellen! In een recente aflevering ging ze absoluut af op Ryan Carr nadat hij behoorlijk kwetsende dingen had gezegd. Stephanie hield zich helemaal niet in en ze zei zelfs tegen hem 'rot op en sterf!' Het is veilig om te zeggen dat deze twee nooit vrienden zullen worden.

Na een pauze van een week, 90 dagen verloofde Seizoen 8 is terug met aflevering 10.

Geen Brandon en Julia deze week, maar het is duidelijk uit de previews van volgende week dat het delen van een slaapkamer niet het einde betekende van het drama van hun verhaallijn.Stephanie en Ryan hebben hun ups en downs in Belize, maar fans vragen zich af wat ter wereld leidde ertoe dat Stephanie tegen Ryan schreeuwde en hem zei 'f-k off and die'.

Andrew beëindigt zijn eenmansvakantie en keert terug naar huis... maar hij is vastbesloten om het opnieuw te proberen.

Natalie vraagt ​​Mike om naar relatietherapie te gaan, maar het is een andere vrouw die hem helpt van gedachten te veranderen.

Tarik is verpletterd dat Hazels eerste maanden in Amerika grotendeels in pandemische lockdown waren. Ondertussen mist Hazel haar zoon.

Yara en Jovi's vader maken geen goede indruk op elkaar, en Jovi's moeder heeft een nare verrassing in petto voor een toch al overweldigde Yara.

1. Stephanie Davison en Ryan Carr

Stephanie Davison en Ryan CarrStephanie en Ryan, die de hindernis van haar bekentenis over het feit dat ze zijn neef Harris heeft beledigd, hebben overwonnen, zijn op een betere plek als de aflevering begint. Ze coacht hem op hoelahoep, en hij is oprecht complimenteus over haar vaardigheden.

2. De sfeer is goed

De sfeer is goedHoewel ze nog meer uit te pakken hebben -- en nog geen contact hebben gehad tijdens dit bezoek -- genieten ze van elkaars gezelschap en lachen ze.

3. Het K-1-visumproces lijkt steeds waarschijnlijker

Het K-1-visumproces ziet er steeds waarschijnlijker uitStephanie en Ryan praten over hem rondleiden in Michigan zoals hij haar rondbelize heeft laten zien. Ryan weet alleen dat Michigan 'koud' is en goede restaurants en bars heeft.

4. Maar...

Maar ...Stephanie en Ryan hebben problemen gehad, waaronder zijn moeder, die graag financiële hulp van Stephanie krijgt (vooral tijdens de pandemie). Stephanie vindt dat Ryan en zijn moeder allebei respectloos zijn geweest ... en er was een incident waarbij ze in een moment van woede dreigde haar geld terug te vragen.

5. Ryan denkt daarover na

Ryan reflecteert daaropHij bewondert Stephanie's genereuze geest jegens hem en zijn familie ... maar zijn probleem zit hem in het onuitgesproken prijskaartje.

6. Ryan heeft gelijk, hier

Ryan heeft hier gelijkFinancieel misbruik is wanneer de ene partner zijn rijkdom over de andere domineert om zijn acties te beheersen of klachten het zwijgen op te leggen onder de dreiging dingen te veranderen. Een bedreiging die Stephanie niet bedoelde terwijl zij en Ryan niet eens samenwonen, is niet hetzelfde, maar het is een rode vlag.

7. Ze hebben het naar hun zin

Ze hebben een goede tijdMaar Stephanie vertelt de camera dat ze zich zorgen maakt over trouw... en vermoedt dat Ryan een relatie heeft gehad tijdens hun maandenlange afwezigheid.

8. De woorden van haar vriendin uit de tarotlegging achtervolgen haar

Haar vriendStephanie confronteert Ryan tijdens de waarzeggerij van haar vriend, waar ze voorspelde dat als Ryan naar de VS zou komen, hij Stephanie uiteindelijk zou verlaten om bij een jongere vrouw te zijn.

9. 'Duivelswerk'

Ryan heeft enkele vermakelijke gedachten over waarzeggerij (we zouden nooit durven iemand te vertellen wat hij moet geloven in termen van of de voorspelling van een paranormaal begaafde al dan niet waar of onwaar is, maar het is vermeldenswaard dat zeer weinig paranormaal begaafden Satan vereren). Vervolgens legde hij uit dat hij er eigenlijk niet van houdt zichzelf te verdedigen tegen mystieke beschuldigingen van dingen die nog niet zijn gebeurd, en hij heeft het gevoel dat Stephanie die over hem praat met haar vriendin waarschijnlijk de lezingen van haar vriendin heeft beïnvloed.

10. Na het eten waren ze echter aanhankelijk

Na het eten waren ze echter aanhankelijkZe liepen samen en kusten elkaar en leken op een goede plek bij elkaar te zijn.

11. MAAR DAN

MAAR DANWe weten niet wat er is gebeurd, maar er verschijnen camera's terwijl Ryan weggaat terwijl Stephanie hem naschreeuwt. Ben je bang voor de waarheid, Ryan? roept ze. Waarom zou je me dat aandoen? ... Ryan, oh mijn god hou je me voor de gek!

12. 'F--k off en sterf, Ryan!'

Het is onduidelijk wat er is gebeurd, maar we weten zeker dat Stephanie het ons volgende week allemaal zal vertellen ... zoals previews laten zien dat ze Harris belt.

13. Andrew Kenton en Amira Lollysa

Andrew Kenton en Amira LollysaGeen Amira deze week, terwijl Andrew zijn spullen pakt en zijn lastige solovakantie achter zich laat om terug te keren naar de VS.

14. Terug in Californië brengt hij zijn moeder op de hoogte

Terug in Californië brengt hij zijn moeder op de hoogteAndrews moeder is er niet zo zeker van dat een bijeenkomst in Servië een goed idee is, een mening die ze deelt met Amira en, eerlijk gezegd, de meeste kijkers. Andrew is echter vastbesloten.

15. Onderscheiding

prijsAndrew gaat naar huis en vindt de cadeaus die hij had klaargemaakt voor Amira's komst, waaronder een dure cadeaubon en een knuffeldier uit hun tijd samen in Vegas.

16. Mike Youngquist en Natalie Mordovtseva

Mike Youngquist en Natalie MordovtsevaNatalie is samen uit eten en maakt zich zorgen dat ze halverwege de K-1-visumperiode zijn en zich als koppel op een lastige plek bevinden.

17. Natalie heeft een idee

Natalie heeft een ideeZe stelt counseling voor koppels voor als een manier om aan hun communicatieproblemen met elkaar te werken en om hun relatie te herstellen en dingen op het goede spoor te krijgen.

18. Mike is tegen

Mike is tegenHij wil het hem gewoon niet horen vertellen, en het is duidelijk dat hij zich niet op zijn gemak voelt bij het idee. Wat Mike zegt, is simpelweg dat hij denkt dat ze grotere problemen hebben dan een therapeut kan oplossen, en legt voor de camera uit dat hij zou willen dat hij en Natalie er zelf over praten. (Een raar excuus om een ​​nuttig voertuig te vermijden om een ​​gesprek te voeren)

19. Natalie denkt dat een counselor de kloof kan overbruggen

Natalie denkt dat een counselor de kloof kan overbruggenZe hebben allebei heel, heel verschillende communicatiestijlen en een getrainde therapeut zou daarbij kunnen helpen.

20. Maar Mike weigert

Maar Mike weigertNatalie voelt zich neerslachtig in de keuken ... en straft ook Mike voor het in blokjes snijden van groenten op een manier die ze niet lekker vindt.

21. 'Ik haat boter'

Mike krijgt weer een week de tijd om te eten zoals hij wil, dus Natalie maakt rare veroordelende opmerkingen. Ik zal niet hard zijn over haar afkeer van boter (ik heb een hekel aan chocolade, dus ik begrijp hoe het is om een ​​hekel te hebben aan populair eten), maar ze wil er steeds Mike's probleem van maken in plaats van alleen haar eigen probleem. Het probleem? Natalie had duidelijk een soort eetstoornis.

22. Mike wil een goede nacht hebben

Mike wil een goede nacht hebbenMike stelt voor dat ze gewoon een wilde nacht hebben en een beetje tot rust komen. Natalie wil, indien mogelijk, nog meer gewond raken. Ze voelt zich niet leuk of aanhankelijk vanwege deze onbehandelde problemen die ze hebben.

23. Mike gaat naar de kapper

Mike gaat naar de kapperZijn haarstylist (die zelf een GEWELDIG kapsel heeft) geeft hem heel goed advies - hem aansporen om in te gaan op Natalie's verzoek om counseling voor koppels.

24. Natalie is dolgelukkig

Natalie is dolgelukkig'YES TO THERAPY' is zo'n goede regel, vooral met haar enthousiasme.

25. Natalie vertelt over deze overgangsperiode

Natalie vertelt over deze overgangsperiodeZe raakt gewend aan de Amerikaanse cultuur, aan het leven midden in het bos in plaats van in een stad, en aan de routine van Mike.

26. Ze hebben ook te maken gehad met respectkwesties

ZeNatalie is soms buitengewoon respectloos geweest tegenover Mike, maar het is duidelijk dat ze dat op een bepaald niveau betreurt ... maar ze is duidelijk gekwetst dat Mike de ring niet heeft teruggegeven of een poging heeft gedaan om de bruiloft te plannen. En Mike is ondertussen duidelijk gekwetst dat ze de ring in de eerste plaats heeft teruggegeven en over haar beledigingen.

27. Mike stelt de grote vraag

Mike stelt de grote vraagTerwijl hun relatietherapeut aandachtig toekijkt, vraagt ​​Mike aan Natalie of ze nog steeds verliefd op elkaar zijn zoals ze ooit waren.

28. Haar buik raakt de grond

Haar buik raakt de grondNatalie is stomverbaasd en gekwetst door de vraag. Waar gaan ze vanaf hier eigenlijk heen?

29. Tarik Myers en Hazel Cagalitan

Tarik Myers en Hazel CagalitanTarik en Hazel zijn halverwege de 90 dagen van het K-1-visum, maar hebben een groot deel van die tijd in lockdown doorgebracht. Het is nauwelijks de droom die Tarik in gedachten had voor haar eerste drie maanden in Amerika. Hij laat haar wel de maaier zien, een goede manier om tijdens de pandemie het binnen filmen tot een minimum te beperken.

30. Hazel mist haar zoon

Hazel mist haar zoonHoewel hij in goede handen is en ze regelmatig bij hem langskomt, mist ze haar zoontje. Ze heeft een band met Ari, de dochter van Tarik, maar dat doet haar hart nog meer pijn doen voor haar zoon. Het plan is natuurlijk om hem over te halen, maar dat kan ze nog niet... en de pandemie maakt het een enge situatie.

31. Ze checkt in bij Harry

Ze checkt in op HarryZe vraagt ​​of haar zoon zich beter voelt -- en dat is hij ook. Ze spreekt dan met haar zoon. We weten dat dit buitengewoon moeilijk voor haar moet zijn, maar ze weet ook dat ze de weg vrijmaakt voor een betere toekomst voor haar zoon.

32. Tarik neemt deel aan het gesprek

Tarik neemt deel aan het gesprekEr gebeurt niets belangrijks voor deze twee in deze aflevering, maar het is leuk en hartverwarmend om quality time van beide kinderen te zien.

33. Jovi Dufren en Yara Zaya

Jovi Dufren en Yara ZayaYara staat niet echt te springen om een ​​verlovingsdiner bij Jovi's ouders thuis, maar ze doet het omdat het belangrijk voor ze is.

34. Haar enthousiasme is ... ingetogen

Haar enthousiasme is ... ingetogenYara vertelt Jovi dat ze opgewonden is om zijn vader voor het eerst te ontmoeten. Monty heeft een baan die vergelijkbaar is met die van Jovi, dus hij is wekenlang weg.

35. Ze ontmoeten elkaar

Zij ontmoetenMonty wil zijn eigen inschatting maken van Yara, en het is duidelijk dat Gwen gemengde gevoelens heeft over de toekomstige vrouw van haar zoon.

36. Oh, en Gwen liegt

Oh, en Gwen liegtYara heeft de indruk dat het verlovingsdiner een kleine aangelegenheid zal zijn, zoals een diner. Gwen plant een feest met tientallen gasten. Dit is eigenlijk een gemene truc om iemand uit te halen, en Yara zou het volste recht hebben om zich gewoon om te draaien en te vertrekken, maar Gwen lacht erom alsof het een grappige grap is.

Wacht! Er is meer Day Fiance Recap: Stephanie Davison vertelt Ryan Carr om te neuken en te sterven!! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: