Samenvatting van 90 dagen verloofde: verliest Brandon Gibbs interesse om met Julia Trubkina te trouwen?

Echt niet, Brandon Gibbs is helemaal weg van Julia Trubkina! Hij was gewoon een beetje met haar aan het rommelen in de laatste aflevering van 90 Day Fiance. Het is duidelijk dat hij nog steeds erg geïnteresseerd is om met haar te trouwen en hun relatie te laten werken.

90 dagen verloofde gaat verder met seizoen 8, aflevering 12.

De trouwklokken luiden in de nabije toekomst voor meerdere koppels ... maar sommigen hebben koude voeten.Ten eerste lijkt Brandon het gevoel te hebben dat de 90 dagen van het K-1-visum slechts een suggestie zijn.

Natalie belt een vriend voor heel goed, broodnodig advies over het sluiten van vrede met Mike.

Yara zet een dapper gezicht op voor Jovi's ouders, maar haar verlangen naar een rustige bruiloft blijft Gwen op het verkeerde been zetten.

Amira en Andrew proberen opnieuw hetzelfde slechte plan in een nieuw land.

Rebecca neemt Zied mee op een verrassingsreisje, maar Zied is degene die een bom laat vallen.

Tarik en Hazel besluiten het lot te tarten door te praten met hun gemeenschappelijke ex, Minty.

Eindelijk is Stephanie helemaal klaar met Ryan ... dus belt ze Harris, die komt rennen om zijn plaats in te nemen.

1. Brandon Gibbs en Julia Trubkina

Brandon Gibbs en Julia TrubkinaBetty laat Julia zien hoe ze lasagne moet maken, een gerecht waarmee ze niet bekend is omdat het niet gebruikelijk is in Rusland (het deel van Rusland dat in Europa ligt, is het deel dat overal aardappelen gebruikt, niet overal tomaten... vrij duidelijke lijn). Helaas leert Betty haar om HELE PLAKJES tomaat in de lasagne te doen. Misschien maken sommige mensen het zo, maar voor mij zou dat oneetbaar zijn.

2. Ze eten buiten

ZeHoewel geen van hen nog iets over lockdown heeft gezegd, is het duidelijk dat iedereen op dit punt in hun verhaallijn aan COVID-19 denkt. Bedenk dat dit waarschijnlijk begin maart is gefilmd -- vliegtuigen vlogen nog, niemand was zeker van maskers en mensen aten nog steeds in restaurants.

3. De bruiloft van Brandon en Julia nadert

Brandon en JuliaOp dit moment zijn ze wat, twee maanden verwijderd van hun geplande (op, snik, moederdagweekend) trouwdatum, en Julia kijkt uit naar het huwelijksleven met Brandon ... en een beetje onafhankelijkheid.

4. COVID-19 heeft invloed op de baan van Brandon

COVID-19 treft BrandonHij deelt hoe veel plaatsen afspraken verzetten. Brandon heeft een fulltime baan als ongediertebestrijder, maar veel plaatsen wilden niet dat iemand thuis of op kantoor kwam. Eerlijk gezegd - achteraf gezien is het beter om begin maart iemand je huis te laten spuiten met dien verstande dat je het komende jaar niemand bij je thuis zult hebben. Maar op dat moment was wat we wisten over het virus zeer beperkt.

5. Brandon had grappige momenten

Brandon had een paar grappige momentenHij beschreef hoe een vrouw hem overal volgde en ontsmettingsmiddel in de lucht spoot. Dat ... is geen product van het feit dat het begin maart 2020 is. Dat gaat over een vrouw die maf is. (Ik moest rond die tijd iemand langs laten komen om binnenshuis aan de airconditioning te werken, en ik vermeed gewoon contact met hem - als je desinfectiemiddel wilt spuiten, doe dat dan nadat de persoon weggaat)

6. Julia brengt iets belangrijks ter sprake

Julia brengt iets belangrijks naar vorenZe wil het papierwerk regelen zodat ze kunnen trouwen, en ze wil het nu doen -- voordat dingen, mogelijk inclusief gerechtsgebouwen, sluiten.

7. Julia wil in een kerk trouwen

Julia wil trouwen in een kerkZe zegt dat het geluk en een goed begin van hun huwelijk is, zoals de zaken in Rusland worden berekend. Brandon belooft haar mee te nemen naar kerken... maar hij moet door zijn ouders worden overgehaald om het papierwerk serieus te nemen, omdat hij in eerste instantie de limiet van 90 dagen vanwege de pandemie van zich af wilde schudden -- in het bijzonder, dacht Brandon. dat ze op dit moment niemand uitzetten, dus waarom haasten. Voor een keer ben ik dankbaar dat zijn ouders er waren om hem te vertellen wat hij moest doen.

8. Tijd om JURKJES te shoppen

Tijd voor JURKSHOPPENBetty zegt dat ze opgewonden is om met Julia kleding te gaan shoppen, waarmee ze zichzelf in feite als toekomstige schoonmoeder uitnodigt voor een activiteit waar Julia al haar eigen ideeën over had.

9. 'Ik ben bang om nee te zeggen'

Julia is de eerste die toegeeft dat ze niet graag in opstand komt tegen Brandons moeder, die duidelijk controleproblemen heeft en soms tranen gebruikt om haar familie te manipuleren.

10. Julia wil gewoon dat Brandon erbij is

Julia wil gewoon dat Brandon erbij isZe legt uit dat in Rusland je beste vriend je traditioneel vergezelt om je te helpen bij het uitzoeken van je trouwjurk. Lokaal gezien is Brandon niet alleen haar toekomstige echtgenoot, hij is ook haar beste vriend.

11. 'Betty doet wat ze wil'

En ja hoor, Betty vergezelt Julia en Brandon om kleding te gaan shoppen. Dat gezegd hebbende, Betty is - bijna voor het eerst dit seizoen - niet de slechterik in deze verhaallijn. Daarvoor is Brandon aan de beurt.

12. Ten eerste ziet Julia er SCHITTEREND uit

Ten eerste ziet Julia er SCHITTEREND uitZe is een opvallend mooie vrouw, dus ze ziet er natuurlijk geweldig uit in alle jurken, maar ze is adembenemend mooi. Gewoon erkennen dat.

13. Brandon lijkt niet geïnteresseerd

Brandon welHij gaapt letterlijk tijdens dit alles en besteedt veel tijd aan het uit elkaar plaatsen. In het begin was ik geneigd hem het voordeel van de twijfel te geven -- mensen met controlerende ouders leren niet te investeren in of een mening te hebben over dingen omdat hun ouders de keuze maken. Maar... in dit geval was Brandon gewoon niet attent.

14. Julia riep hem eruit

Julia riep hem uitZe wilde dat Brandon hierin en in de zorg zou worden geïnvesteerd, niet alleen om elke jurk vage lof te geven.

15. Brandon snapt het niet

Brandon welOp een gegeven moment vergelijkt hij jurken met auto's door te praten over het verschil tussen een 'coop en sedan', en ik weet niet genoeg van auto's om die analogie te begrijpen, dus mijn ergernis werd alleen maar groter. Kerel, dit is je toekomstige vrouw die outfits past voor je trouwdag. Zoals zoveel mensen op sociale media zeggen: 'Waarom zijn mannen?'

16. Mike Youngquist en Natalie Mordovtseva

Mike Youngquist en Natalie MordovtsevaVorige week waren Natalie en Mike om de beurt de slechterik. Ten eerste was Natalie er ZEKER van dat Mike haar had bedrogen met zijn vriend, hoewel haar uitleg van haar zekerheid eigenlijk nergens op slaat. Ten tweede vertelde Mike haar dat hij gewoon niet zeker weet of ze bij elkaar passen en meer tijd nodig hebben, en Natalie had volkomen gelijk om hem te bellen en hem te vertellen dat hij haar niet had moeten laten komen als hij er niet klaar voor was. . Dat gezegd hebbende, ze is nog niet klaar om op te geven.

17. Natalie belt haar vriendin, Svetlana

Natalie belt haar vriendin SvetlanaZoals we grondig hebben behandeld in onze preview voor deze aflevering, vertelde Natalie over haar problemen, waaronder dat Mike haar vertelde dat hij niet meer zoveel van haar houdt als vóór hun problemen.

18. Svetlana bood goed advies

Svetlana bood goed adviesEn Natalie geeft maar al te graag toe dat al haar vermoedens en onzekerheden het leven voor hen beiden tot een nachtmerrie maken.

19. 'Vergeten en vergeven'

Natalie zei tijdens haar telefoontje naar Svetlana dat ze verder wil met Mike in plaats van alleen verder te gaan.

20. Tijd is van essentieel belang

Tijd is van essentieel belangSommige stellen zijn nog maar een paar weken bezig met filmen, maar Natalie en Mike hebben nog maar 22 dagen te gaan. Drie weken voor de bruiloft is ... geen goed moment om uit te zoeken of je als koppel werkt of niet.

21. Natalie weet dat het Mike ook pijn deed

Natalie weet dat het Mike ook pijn deedNatalie's spiraalvormige en soms obsessieve gedachten hebben haar veel pijn gedaan, maar ze weet dat ze Mike ook pijn doen ... terwijl Mike's schijnbare onverschilligheid en ongevoeligheid Natalie ook pijn doen.

22. Mike waardeerde de verontschuldiging

Mike waardeerde de verontschuldigingDat gezegd hebbende, hij zei niet veel ... en deed echt niet veel om te communiceren hoe hij zich echt voelt. Ze MOETEN deze communicatiekloof overbruggen als ze enige hoop hebben als koppel.

23. Natalie wil een schone lei

Natalie wil een schone leiSommige uitdrukkingen laten zich niet precies vertalen, maar we begrijpen allemaal het idee. De vraag is of deze nieuwe pagina hun trouwfoto's laat zien... of een afdruk van Natalie's retourticket.

24. Jovi Dufren en Yara Zaya

Jovi Dufren en Yara ZayaJovi denkt niet dat hij iets verkeerds heeft gedaan door dronken te worden met zijn vrienden en Yara... zijn zwangere verloofde... af te blazen op hun eigenlijke verlovingsfeest.

25. Yara voelde zich ongemakkelijk

Yara voelde zich ongemakkelijkZe kent daar bijna niemand en Jovi stond niet aan haar zijde om haar aan mensen voor te stellen of gewoon om de enige persoon te zijn die ze daar echt kent. Het is onbeleefd.

26. En het maakt deel uit van een patroon

En hetZoals Yara al eerder heeft gezegd, kan Jovi problemen hebben met drinken en feesten, en het baart haar zorgen over zijn algemene houding ten opzichte van haar als zijn vrouw en ten opzichte van hun toekomstige baby.

27. Yara zegt niets van dit alles tegen Jovi's ouders

Yara zegt niets van dit alles tegen JoviOmdat ze een beleefd persoon is, vertelt Yara aan Gwen dat ze plezier had op het feest, ook al was het veel groter dan alles wat ze zich had voorgesteld of gewild.

28. Monty breekt de spanning

Monty breekt de spanningJovi's vader geeft toe dat hij zich niet veel herinnert van het feest, maar deelt wel dat hij zich de zwangerschapsaankondiging herinnert. Gwen moet even aandringen voordat hij de camera vertelt dat het 'opwindend' nieuws is.

29. Maar Gwen is over één ding ontevreden

Maar Gwen is over één ding ontevredenYara wil nog steeds een simpele Vegas-bruiloft - zonder franje en zonder gasten, uit respect voor haar familie thuis die niet aanwezig kan zijn. Gwen maakt daar nog steeds bezwaar tegen.

30. Jovi en Yara moeten binnenkort trouwen

Jovi en Yara moeten binnenkort trouwenHet komt aan op de cijfers. Ze moeten binnen 44 dagen trouwen ... maar Jovi vertrekt over slechts 20 dagen weer naar zijn werk. Dat is nog geen drie weken.

31. En waar moeten ze wonen?

En waar moeten ze wonen?Yara erkent dat New Orleans aantrekkelijk is voor bepaalde dingen (ze heeft de stad eerder beschreven als een 'gemeen dorp'), maar het is geen plaats voor haar en Jovi om hun baby groot te brengen.

32. Ze moeten op zoek naar een nieuw huis

Ze moeten op zoek naar een nieuw thuisIdealiter een plek in de buitenwijken waar hun kind vrienden kan maken, in parken kan spelen en naar een goede school kan gaan - allemaal zonder elke dag dronken mensen op de stoep tegen te komen.

33. Het is tijd om prioriteiten opnieuw te evalueren

HetYara is hier heel logisch, en Jovi's baan betekent dat hij overal zou kunnen wonen.

34. 'Misschien ben ik in Oekraïne'

Hoewel Yara in veel opzichten sympathiek en sympathiek is, is het gebruiken van bedreigingen om naar huis terug te keren in plaats van met Jovi te trouwen geen manier om conflictoplossing te zoeken. Ze moeten allebei werken aan hun communicatie en gevoeligheid.

35. Andrew Kenton en Amira Lollysa

Andrew Kenton en Amira LollysaIn Frankrijk legt Amira aan haar vader uit waarom ze niet op zoek is naar een nieuwe baan -- het is omdat ze nog steeds van plan is om naar Amerika te gaan en bij Andrew te gaan wonen.

36. Ze hebben een nieuw plan

Ze hebben een nieuw planZe vertelt haar vader dat het nieuwe plan hetzelfde plan is - deze keer ontmoeten ze elkaar in Servië, ze gaat in quarantaine en dan gaat ze naar Amerika.

Wacht! Er is meer Day Fiance Recap: verliest Brandon Gibbs interesse in trouwen met Julia Trubkina ?! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: