Samenvatting van 90 dagen verloofde: heeft Brandon Gibbs Julia Trubkina zwanger gemaakt?!

Brandon Gibbs en Julia Trubkina zijn al een hete minuut op 90 Day Fiance en fans zijn er al van overtuigd dat Brandon Julia zwanger heeft gemaakt! Het paar heeft onlangs aangekondigd dat ze hun eerste kind samen verwachten, en fans zijn ervan overtuigd dat Brandon de vader is. Brandon en Julia ontmoetten elkaar toen Brandon als bouwvakker in Rusland werkte. Julia voelde zich meteen aangetrokken tot Brandon en de twee begonnen te daten kort nadat ze elkaar hadden ontmoet. Ze hebben samen veel meegemaakt, waaronder de strijd van Brandons moeder tegen kanker en Julia's Visa-problemen. Nu lijkt het erop dat alles over rozen gaat voor het stel... behalve dat fans ervan overtuigd zijn dat Brandon Julia zwanger heeft gemaakt!

90 dagen verloofde is terug met seizoen 8, aflevering 11.

Brandon Gibbs en Julia Trubkina hebben het wekenlang hard te verduren gehad en worden geconfronteerd met een grote zwangerschapsangst.Brandons eerste instinct is om het moederlief te vertellen, maar Julia is terecht verbijsterd en wil wachten tot ze de test afleggen.

Inhoudswaarschuwing : een van de verhaallijnen van deze aflevering bevat een beschuldiging van aanranding.

Die relatie is Stephanie Davison en Ryan Carr, die gelukkig voorbij is vanaf het filmen van deze aflevering.

Tarik Myers en Hazel Cagalitan zijn op weg naar hun huwelijk.

Wanneer ze zich tegenover Tariks vriend uitspreken over hun plannen om een ​​vriendin te vinden, maakt zijn vriend zich terecht zorgen. Het is een ontroerend moment.

Yara Zaya zet een dapper gezicht op voor een verlovingsfeest met de familie van Jovi Dufren.

Maar Jovi blijft haar afwijzen ... zelfs op dezelfde avond dat ze zijn ouders vertellen dat ze in verwachting zijn.

Rebecca Parrott worstelt nog steeds met haar jaloezie en een verbijsterde Zied Hakimi.

Familie bezoeken helpt meestal ... maar het brengt ook een ander pijnlijk onderwerp ter sprake.

Eindelijk hebben Mike Youngquist en Natalie Mordovtseva misschien wel hun ergste gevecht tot nu toe.

En Natalie geeft toe dat veel van haar gedrag voortkomt uit één ding uit het verleden dat ze zich misschien helemaal heeft voorgesteld.

1. Brandon Gibbs en Julia Trubkina

Brandon Gibbs en Julia TrubkinaHet is een paar weken geleden, zegt Brandon, sinds er dingen ten goede zijn veranderd voor hem en Julia. Zoals je je misschien herinnert, voelde Julia zich ellendig met haar 90 Day Farmhand-ervaring. Toen Brandon deelde dat ze zouden verhuizen (je weet wel, zodat ze met waardigheid en respect konden leven), reageerde Betty met tranen en Ron ontplofte van woede. Doodsbang om de navelstreng te ver uit te rekken, stemde Betty ermee in om de twee een kamer te laten delen om te voorkomen dat haar 'baby' weggaat. Dit zal, aan de positieve kant, Brandon helpen geld te besparen terwijl hij fulltime blijft werken.

2. Oh oh

Oh OhJulia vertelt Brandon dat ze misselijk is. Ze vertrouwt vervolgens toe dat ze de hele ochtend ziek was en vreest dat het ochtendmisselijkheid is - een veelbetekenend teken van zwangerschap. Er wordt gesuggereerd dat de uittrekmethode van Brandon (geen betrouwbare anticonceptiemethode, zelfs als je je elke keer terugtrekt -- KRIJG GEWOON EEN VASECTOMIE, BRANDON) ongeveer een week eerder nog minder succesvol was dan normaal.

3. Brandon Gibbs wil zijn ouders vertellen over ochtendmisselijkheid

Brandon Gibbs wil zijn ouders vertellen over ochtendmisselijkheid

4. Brandons eerste reactie is om het zijn moeder te vertellen

BrandonJulia's gezicht zegt genoeg. Letterlijk het laatste wat je doet als iemand zwangerschapssymptomen zou kunnen hebben, is blabla tegen mensen - en zeker niet tegen mensen als Betty en Ron.

5. Nee alstublieft

Alsjeblieft nietZe weten niet eens of ze zwanger is -- ze hebben geen zwangerschapstest gedaan (en kiezen er om de een of andere reden niet voor om er een mee te nemen op weg naar huis), maar Brandon wil zijn ouders waarschuwen over wat een mogelijke zwangerschapstest kan zijn. laten schrikken?

6. Julia begrijpt het maar al te goed

Julia begrijpt het maar al te goedJaren van controlerend gedrag hebben ervoor gezorgd dat Brandon emotioneel en psychologisch gebonden is aan zijn ouders. Hij gelooft oprecht dat hij hun advies en goedkeuring nodig heeft, en dus is altijd zijn paniekreactie om naar hen toe te gaan.

7. Julia weet hoe HAAR ouders zouden reageren

Julia weet hoe HAAR ouders zouden reagerenBrandons? Ze weet het niet, en dit alles wordt nog verergerd door de belachelijkheid die onzekerheid met zich meebrengt.

8. Dit kan niet goed gaan

Dit kanAls ze het Betty en Ron meteen wilden vertellen na een positieve test -- als ze besloten om door te gaan met het worden van ouders -- zou dat één ding zijn. Maar nu? Het slaat nergens op.

9. Oh, hoe op de neus!

Oh, hoe op de neus!Ze gaan met de ouders op de veranda zitten om Jenga te spelen, een spel dat draait om ... uittrekken. Dit is wanneer Brandon het nieuws meedeelt dat Julia mogelijk zwanger zou kunnen zijn.

10. 'Niet'

Na weken van ongepast zeuren met Julia over haar gebrek aan anticonceptie, lijkt Betty nog steeds verbluft door het misschien-nieuws.

11. De reactie van Ron is logischer

RonAls Ron hoort dat ze nog geen test hebben afgelegd, merkt Ron op dat ze dat hadden moeten doen, en dat ze er meteen een hadden moeten maken. Brandon belooft er een te kopen als hij van zijn werk naar huis gaat.

12. Julia moest de hele dag wachten

Julia moest de hele dag wachtenBrandon ging aan het werk en Julia was de hele dag angstig, niet in staat om gewoon naar buiten te gaan om haar eigen test te halen. Als Brandon thuiskomt, is het tijd om de test te doen, en ze is zenuwachtig.

13. GOED NIEUWS

GOED NIEUWSJulia is niet zwanger, ontdekt ze bij het afleggen van de tests.

14. Julia maakt zich echter zorgen over de toekomst

Julia maakt zich echter zorgen over de toekomstZelfs als dit slechts een zwangerschapsangst is, wat als Betty en Ron dit gebruiken om meer controle over hen als koppel op te leggen? Het is geen onrealistische angst.

15. Stephanie Davison en Ryan Carr

Stephanie Davison en Ryan CarrInhoudswaarschuwing voor dit deel van de samenvatting: Stephanie beschrijft dat ze seksueel is misbruikt door middel van wat soms bekend staat als reproductieve dwang of, zoals roofdieren het noemen, 'sluipen'. Dit is een verontrustend onderwerp en zou niemand mogen overkomen.

16. Ryan gaat weg en Stephanie schreeuwt

Ryan gaat weg en Stephanie schreeuwtZe is duidelijk boos maar ook wanhopig om met hem te praten, vermoedelijk over wat haar op dit moment zo van streek heeft gemaakt.

17. 'Ben je bang voor de waarheid, Ryan?'

Ryan lijkt ergens bang voor te zijn, terwijl hij snel het gebied ontvlucht zonder uitleg aan de camera's - hoewel ze hem wel inhalen.

18. 'Zonder condoom?'

Stephanie maakte een show door tijdens deze reis glow-in-the-dark condooms mee te nemen naar Belize, en ze legde ook uit dat ze hem gewoon niet vertrouwt na 10 maanden uit elkaar, gezien zijn geschiedenis van 'praten' met andere vrouwen .

19. Ze klinkt gekwetst, verraden en verwoest

Ze klinkt gekwetst, verraden en verwoestVeel kijkers merkten ook op dat Stephanie klinkt alsof ze nog steeds onder invloed is van de drankjes van het avondeten.

20. Dan, legt Stephanie uit

Dan legt Stephanie uitZe zegt dat Ryan de verpakking van het condoom gerimpelde en haar vertelde dat het condoom om was, maar dat toen ze zei dat ze glijmiddel nodig hadden toen ze begonnen met seks, hij haar vertelde dat er geen condoom om was - wat betekent dat hij haar naar verluidt in de val had gelokt. onbeschermde seks, waar ze niet mee instemde.

21. Dat is een misdaad... maar misschien niet in Belize

Dat is een misdaad... maar misschien niet in BelizeEen aantal landen heeft seksuele roofdieren met succes en correct vervolgd wegens 'stealthing', wat precies is zoals Stephanie beschreef: het heimelijk verwijderen of niet dragen van een condoom zonder toestemming van hun partner. Het is een vorm van reproductieve dwang -- en dat is aanranding -- net zoals het saboteren van anticonceptiepillen of het prikken van gaten in condooms. Hoewel alle seksuele roofdieren het verdienen om vervolgd te worden, deed een blik op de wetten van Belize ons de rillingen over de rug toen we het onderzochten. Aangezien verkrachting binnen het huwelijk op papier legaal is in Belize, zijn we erg bang dat reproductieve dwang daar niet strafbaar zal zijn.

22. Stephanie's gevoelens zijn duidelijk

Steffie'F--k off and die, Ryan', zegt ze tegen de camera, nadat ze heeft uitgelegd wat er is gebeurd. Het is duidelijk dat ze nog steeds haar emoties aan het verwerken is, en op dit moment hadden de camera's haar niet moeten filmen, anders hadden de beelden nooit mogen worden uitgezonden. Maar het lijkt vaak alsof 90 Day Fiance niet geeft om goed of fout, en dus bleven camera's een vrouw filmen slechts enkele minuten na haar vermeende aanval.

23. Ryan Carr spreekt

Ryan Carr spreektRyan gaat niet in detail in op zijn besluitvorming in expliciete bewoordingen, maar stopt pas vlak voor een bekentenis. Hij zegt dat Stephanie bij elke reis condooms meeneemt.

24. Maar dan zegt hij 'we gebruiken ze nooit'

Maar dan zegt hijRyan zegt dat Stephanie een geschiedenis van vertrouwensproblemen met hem heeft, wat waar is. Zegt hij dat hij daarom het recht voelde om haar vertrouwen te schenden en onbeschermde seks met haar te hebben zonder haar toestemming?

25. Ondertussen ...

In de tussentijd ...Stephanie, die heeft verwerkt hoe weinig Ryan om haar welzijn lijkt te geven, wordt plotseling getroffen door de angst dat hij de ring van haar moeder heeft gestolen om wraak op haar te nemen. Ze doorzoekt het appartement.

26. Ze vindt het wel

Ze vindt het welHet is duidelijk dat er veel ernstige, giftige elementen in hun relatie zitten, waaronder een gebrek aan vertrouwen, machtsonevenwichtigheden en wat leek op mogelijke wederzijdse uitbuiting. We zijn blij dat het voorbij is, maar geschokt door hoe het is afgelopen.

27. Stephanie is wanhopig op zoek naar antwoorden

Stephanie is wanhopig op zoek naar antwoordenZe belt Ryan en vraagt ​​hem waarom hij haar dit zou aandoen. Het is moeilijk om hierover te schrijven zonder de onbewerkte beelden te zien, wat we waarschijnlijk nooit zullen doen, dus we hebben alleen de versie die de productie besloot te laten zien - waar Ryan lijkt te suggereren dat hij Stephanie's condoomvereiste negeerde omdat hij haar 'vertrouwensproblemen' verwierp. .'

28. Nou, dat is het

Wel datStephanie bevestigt voor de biechtcamera dat ze helemaal klaar is met Ryan.

29. Maar wacht ... oh, nee

Maar wacht ... oh, neeWanhopig op zoek naar een vriend en daar niemand anders kennen dan Ryan en zijn naasten, belt Stephanie de enige persoon die ze kent in Belize die niet op gespreksbasis met Ryan staat: zijn neef, Harris.

30. Stephanie realiseert zich hoe slecht Ryan was

Stephanie realiseert zich hoe slecht Ryan wasHarris verzekert haar dat hij dit wist en merkt op dat hij haar had gewaarschuwd dat Ryan haar alleen maar gebruikte.

31. Stephanie belt nog een keer

Stephanie belt nog een keerZe belt haar vriendin, Maria, en vertelt haar traumatische verhaal. Maria is terecht geschokt door wat er is gebeurd. Ze geeft Stephanie haar zegen om tijd met Harris door te brengen als ze dat nodig heeft, maar waarschuwt haar vriendin om niet te veel vertrouwen te hebben. (Echt waar, Stephanie had moeten onderzoeken of ze aangifte kon doen bij de politie en dan, als het antwoord nee is, de volgende dag teruggevlogen naar de VS... geen vermakelijke televisie, maar beter voor haar mentale en emotionele gezondheid in de korte en lange termijn)

32. Tarik Myers en Hazel Cagalitan

Tarik Myers en Hazel CagalitanOndanks grote tegenslagen door de COVID-19-pandemie gaat het goed met deze twee. Met de zoon van Hazel, in de Filipijnen, gaat het veel beter. Tarik schenkt champagne in voor zichzelf en Hazel (heel weinig voor haar, omdat ze een lichtgewicht is) en ze kijken uit naar hun trouwdatum.

33. Dit is zo'n schattig moment

Dit is zoHazel lijkt een van die mensen te zijn die begint te giechelen op het moment dat een fles opengaat (het is niet oneerlijk, het is een menselijk sociaal instinct), maar het is zo leuk om ze zo samen te zien. Ze zijn echt verliefd.

34. Ze videochatten met Tariks vriendin, Angela

Ze videochatten met TarikAngela was een van degenen die Hazel zo gastvrij verwelkomde toen ze in de VS aankwam, wat een heel ontroerend moment was voor Hazel.

35. Ze vertellen over hun relatiedoelen

Ze vertellen over hun relatiedoelenConcreet zijn Tarik en Hazel op zoek naar een vriendin. Ze zullen allebei met deze vrouw uitgaan als ze de juiste hebben gevonden, in een polyamoreuze relatie die bekend staat als een 'throuple'.

36. Angela reageert zo goed

Angela heeft zoVlak voor Tarik zorgt ze ervoor dat Hazel hier goed mee is. Er zijn mannen die hun vriendinnen onder druk zetten om open te staan ​​voor een triootje of een open relatie of om een ​​vriendin te vinden. In het licht van die kennis en de overduidelijke machtsdynamiek tussen een Amerikaanse man die trouwt met een vrouw die uit armoede komt, wilde Angela contact opnemen met Hazel - ook al kent ze Tarik - om er zeker van te zijn dat ze het goed vindt. Dat is echt heel lief.

Wacht! Er is meer Day Fiance Recap: Heeft Brandon Gibbs Julia Trubkina zwanger gemaakt?!! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: