90 dagen verloofde andersom Vertel alles Deel 1 Samenvatting: wie gaat er scheiden?

Welkom terug bij de 90 Day Fiancé: The Other Way Tell All Part 1! Dit seizoen zat vol verrassingen en we zijn nog niet klaar. We hebben relaties zien afbrokkelen, harten gebroken en families uit elkaar zien vallen. Maar we hebben ook koppels zien samenkomen en vechten voor hun liefde. Dus, wie gaat er scheiden? We zullen het vanavond ontdekken. Kijk mee terwijl onze koppels aan tafel zitten met gastheer Shaun Robinson om de hoogte- en dieptepunten van hun reis te bespreken. En mis het explosieve moment niet waarop Tim iedereen verrast met zijn beslissing om van Bretagne te scheiden. Het wordt vast een alles vertellen wat je niet wilt missen!

Hoewel een recent voorproefje van de 90 dagen verloofde: de andere kant op Tell All onthulde dat Evelin totaal vergat haar ring te dragen, het echte drama moest nog onthuld worden.

Zoals je zult zien in onze gedetailleerde samenvatting van deel 1 van Tell All, flipt Ronald op een gegeven moment helemaal.

Het drama van Evelin en Corey bereikt een hoogtepunt wanneer wordt onthuld dat hun zogenaamde 'vriend' hen al maanden uit elkaar probeert te drijven.

Jenny is zo gebroken van hart over Sumit, maar ze hoopt nog steeds dat hij zal deelnemen aan de special.

En het drama van Aladin en Laura barst los als ze het geheime motief onthullen dat hun huwelijk op de klippen gelopen heeft.

Kijk hieronder en zet je schrap voor deel 2.

1. Het eerste is het eerste

Ten eersteVoordat er iets van het drama gebeurde, is Deavan vrijwel onherkenbaar. We krijgen de indruk dat ze voor een spray tan heeft gekozen om minder spookachtig over te komen op televisie. We dachten dat ze er eerder geweldig uitzag, maar misschien komt het door de podiumverlichting.

2. En hier komt Tiffany

En hier komt TiffanyZe onthult dat ze samen met Ronald is bevallen van haar kind, slechts drie weken voordat de Tell All werd gefilmd. Oké, wauw.

3. Nu begint het drama

Nu begint het dramaPaul merkt op hoe Corey heeft ingestemd om al deze levensveranderingen voor Evelin door te voeren - geld verstrekken, een nieuwe taal leren en de lokale cultuur omarmen, en ook fitter worden. Corey antwoordt schaapachtig dat Evelin in ruil daarvoor heeft ingestemd met hem te trouwen. Paul's gezicht als reactie ... nou, we zien de dingen niet altijd van Paul's kant, maar we zijn het met hem eens. Er is een onbalans.

4. Nu is het tijd om naar het podium te gaan

Nu hetDeavan ziet er echt geweldig uit, en we brengen haar helemaal niet in de schaduw als we erop wijzen hoe anders ze eruitziet.

5. Iedereen staat op het podium

IedereenHoud er rekening mee dat niet de partner van iedereen aanwezig is. Op dit moment is alleen Jihoon er persoonlijk.

6. Daar zijn de schermen voor

DatRealtime videochatten is voor meer dan alleen jiggy jiggy over lange afstand, waardoor mensen die geen visum kunnen krijgen (of het zich niet kunnen veroorloven om aanwezig te zijn) met hun verloofden kunnen praten.

7. Arme Jenny...

Arme Jennie...Iedereen heeft medelijden met Jenny, omdat er jarenlang tegen haar is gelogen over het huwelijk van Sumit. Ze geeft ook toe dat ze diepbedroefd zal zijn als Sumit niet meedoet aan de aflevering.

8. Gastheer Shaun Robinson roert vakkundig in de pot

Gastheer Shaun Robinson roert vakkundig in de potZe vraagt ​​de verloofden of Amerikanen 'verwend' zijn, in dit geval bedoelt ze gewoon of ze gewend zijn aan nutsvoorzieningen die de hele tijd werken, en Evelin is het daar beslist en luidkeels mee eens.

9. Aladin pijpt op

Aladin pijpt opHij zegt dat Amerikanen klagen. Allereerst weten we zeker dat Laura dat doet. Ten tweede, klagen de meeste mensen niet als er iets niet klopt? Wat dan ook -- Shaun's vraag was erg goed omdat het een reactie van iedereen zou oproepen, inclusief kijkers. Mij ​​inbegrepen.

10. Ronald verkoopt Zuid-Afrika niet bepaald

Ronald verkoopt Zuid-Afrika niet bepaaldBlijkbaar moet je in Zuid-Afrika je eigen gegevens kopen -- het klinkt alsof je dit zelfs voor internet moet doen? Mensen, daarom is wetgeving zoals netneutraliteit belangrijk. Ik denk dat ik liever speel op een van die speelplaatsen vol glasscherven dan in mijn eigen huis te betalen voor brokken data.

11. Aladin mikt opnieuw op Laura

Aladin mikt opnieuw op LauraShaun kiest hem uit, en hij zegt dat Laura 'Mr. Klagen.' Ah, ja, de minder bekende en minder succesvolle neef van meneer Clean. Hij vertelt ook iedereen dat wifi in Qatar geen probleem is zoals het blijkbaar is in Ecuador en Zuid-Afrika.

12. Op naar de meest pijnlijke momenten van iedereen, vooral die van Jenny

Op naar iedereenAls Jenny had geweten dat Sumit getrouwd was, zou dat het einde van de relatie zijn geweest toen de bruiloft plaatsvond, zo niet eerder. In plaats daarvan vertelde hij het haar niet, juist vanwege hoe ze zou reageren. (Vergeet ook het leren van een nieuwe cultuur en taal, maar ik kon gewoon niet verhuizen naar een land waar binnenshuis roken als normaal wordt beschouwd, want dat is wat Sumit doet in deze scene)

13. Shaun vraagt ​​om handopsteking

Shaun vraagt ​​om handopstekingWie was verrast om te horen dat Sumit getrouwd was? Handen schieten omhoog - inclusief natuurlijk die van arme Jenny's.

14. Dan begint Corey zijn zorgen aan Tiffany te uiten

Dan begint Corey zijn zorgen tegen Tiffany te uitenCorey brengt Ronald's 'verslavingen' ter sprake (hij heeft een gokverslaving, enkelvoud) en zijn zorgen dat Ronald misschien op een groene kaart mikt... op een zeer omslachtige manier (dat zou wel eens kunnen werken). Ter verdediging van Corey, gezien zijn culturele en religieuze achtergrond, is hij misschien overdreven voorzichtig met de slechte gewoonten van mensen.

15. Ronald ging er niet goed mee om

Ronald ging er niet goed mee omHij staat op en even is het onduidelijk of Ronald probeert zijn microfoon aan het werk te krijgen of probeert de webcam los te koppelen. De man moet chillen.

16. Hij kalmeert en geeft Corey de les

Hij kalmeert en geeft Corey de lesEén gokverslaving waaraan hij heeft gewerkt, diskwalificeert hem niet om echtgenoot of vader te zijn. Dat is heel eerlijk.

17. Voer de jiggy jiggy in

Betreed de jiggy jiggyDe beruchte scène waarin Aladin flipte over Laura's paarse vibrator komt terug om iedereen te achtervolgen. Aladin vond dat het zijn mannelijkheid, zijn seksuele bekwaamheid en zijn cultuur beledigde. Laura wilde gewoon een orgasme hebben tijdens de seks.

18. Tiffany moedigt haar aan

Tiffany moedigt haar aanHet is duidelijk dat er een reden is dat seksspeeltjes soms 'huwelijkshulpmiddelen' worden genoemd. Seks hebben is niet hetzelfde als ervan genieten, wat niet hetzelfde is als er het maximale uit halen.

19. Evelin pijpt op

Evelin pijpt opZe zegt dat zij en Corey ook seksspeeltjes gebruiken, die ze 'vrienden' noemt. Dat is een heel mooi eufemisme. Goed van haar dat ze zich uitspreekt.

20. Evelin wordt er echt van

Evelin wordt er echt vanEen gezond seksleven is de sleutel tot de meeste relaties, en als de seks niet goed is, zullen er waarschijnlijk andere problemen zijn. Aladin had deze kleine, redelijke concessie kunnen doen aan zijn mannelijke trots. Hij deed dat niet.

21. Aladin wijst het nog steeds af

Aladin wijst het nog steeds afShaun Robinson schaamde zich een beetje voor al het gepraat over seks, of ze deed tenminste alsof, maar Aladin lijkt ronduit boos. Kerel, het is niet erg. Geef je vrouw een orgasme of twee.

22. Aladin eist dan dat ze van onderwerp veranderen

Aladin eist dan dat ze van onderwerp veranderenDit is niet het laatste dat we over dit stel horen, zelfs niet in deel 1. En we weten al dat deel 2 nog dramatischer wordt.

23. Kijk naar Laura's gezicht!!

Kijk LauraDat vindt ze niet leuk, zelfs bij Tell All voelt Aladin zich zo enorm ongemakkelijk bij dit onderwerp. Laura heeft een behoorlijk meme-potentieel, mensen.

24. Op naar de liefdesdriehoek van Corey en Evelin

Op naar Corey en EvelinEvelins vriend Raul is degene die Corey vertelde dat Evelin contact had met een ex terwijl zij en Corey pauze hadden. Nou, het blijkt dat hij een fakkel voor Evelin draagt, en dat ze elkaar kusten enige tijd voordat ze Corey ontmoette.

25. Dit is meer dan alleen verliefdheid

Dit is meer dan alleen verliefdheidDe hele tekst van Oops ... I Did It Again flitste door mijn hoofd. Net als de term 'brony friendzony' omdat Raul problemen lijkt te hebben met het accepteren van Evelins grens dat ze vrienden zijn en niets meer. Dit is niet romantisch, het is zielig.

26. Raul zweert dat hij altijd Corey's vriend is geweest

Raul zweert dat hijJuist, hij vertelde Corey gewoon dingen over Evelin om hem te onderwijzen, niet zodat ze uit elkaar zouden gaan en, in zijn dromen, Evelin huilend in zijn armen zou komen.

27. Evelin is opgewonden

Evelin is zenuwachtigKijken hoe je eigen drama zich afspeelt op televisie en kijken hoe mensen hun gevoelens uiten ... dat is veel.

28. Raul prijst de schoonheid van Evelin

Raul prijst EvelinDat is waar, maar alleen omdat je vriend verbluffend mooi is, heb je niet het recht om door hem of haar te worden gekoppeld, of wat dan ook.

29. Corey is groot gek

Corey is Big MadCorey vertelt de camera dat hij niets met Raul te maken wil hebben nu de bedoelingen en gevoelens van de man zo duidelijk zijn. En nee, hij wil Raul niet als getuige. (Kun je je voorstellen dat Raul getuige was geweest?! WTF?!)

30. Terug naar Laura en Aladin

Terug naar Laura en AladinHet is duidelijk dat er meer spanning tussen hen is dan alleen Aladins enorme, seksgerelateerde chip op zijn schouder, en Shaun weet het.

31. Aladin zegt dat Laura onnodig ruzie maakt

Aladin zegt dat Laura onnodig ruzie maaktDe vraag is hier: bedoelt hij dat ze ruzie met hem zoekt, of dat ze dingen doet die hij niet leuk vindt? Omdat we er sterk van overtuigd zijn dat beide het geval zijn

32. Op een dag deed Laura het onvergeeflijke

Op een dag deed Laura het onvergeeflijkeZe... ging koffie halen. Aladin was woedend, omdat hij vindt dat ze respectloos is als hij niet altijd weet waar ze is. Ondertussen zit Laura urenlang thuis zonder te weten waar Aladin is. Ze is niet blij met de dubbele standaard.

33. En er is meer

En daarLaura vertelt dat ze al maanden de huur van Aladin betaalt, maar plotseling en abrupt ging hun huwelijk bergafwaarts toen ze Aladin vertelde dat haar pensioen was stopgezet en dat ze de rekeningen niet meer kan betalen.

34. In eerste instantie probeert Aladin het te ontkennen, maar dan...

Eerst probeert Aladin het te ontkennen, maar dan...Vervolgens bevestigt hij in wezen Laura's bewering door te protesteren dat hij zoveel geld aan de bruiloft heeft uitgegeven. Met die erkenning wordt veel duidelijk.

35. Dan komt deel 1 ten einde ...

Dan komt deel 1 ten einde...Terwijl de aftiteling begint te rollen, stelt Shaun een heel goede vraag: heeft Aladin Laura om een ​​scheiding gevraagd? We weten het antwoord al, maar we zullen dat drama zien spelen in deel 2.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: