90 Day Fiance The Other Way Spoilers: halen Tiffany en Ronald het?

Als je een fan bent van 90 Day Fiance: The Other Way, dan weet je dat de relatie tussen Tiffany en Ronald op de klippen gelopen is. Tiffany is zelfs zo ver gegaan om te zeggen dat ze klaar is met Ronald en wil scheiden. Maar halen Tiffany en Ronald het echt? Nou, volgens recente spoilers lijkt het erop dat het stel het nog een keer probeert. In een nieuwe clip van de komende aflevering wordt Tiffany huilend gezien terwijl ze Ronald vertelt dat ze nog steeds van hem houdt en dingen wil oplossen. Het lijkt er dus op dat Tiffany en Ronald het nog een kans geven. Maar alleen de tijd zal leren of ze het deze keer kunnen laten werken.

Een week geleden liet TLC de eerste trailer voor seizoen 1 van 90 dagen verloofde: de andere kant op . Het ziet er meer uit dan een beetje gek.

De show toont zes Amerikanen en hun significante anderen terwijl de Amerikanen overwegen uit liefde naar het buitenland te verhuizen.Sindsdien hebben we een paar spoilers geleerd, waaronder veel over Corey en Evelin .

Maar hoe zit het met Tiffany en Ron?

Tiffany, een opvallend mooie Amerikaanse vrouw, en Ronald, de Zuid-Afrikaanse man die ze ontmoette en op wie ze verliefd werd... voordat ze hoorde van zijn veelbewogen verleden.

We weten nu of ze die grote stap zet om zichzelf en haar zoon uit liefde te ontwortelen.

Bovendien weten we eindelijk welke ster van dit seizoen (stiekem) zwanger is.

1. Tiffany Franco werd verliefd

Tiffany Franco werd verliefdZe was op reis in Zuid-Afrika en werd verliefd op een man die ze daar ontmoette. Het komt vaker voor dan je denkt. Maar aangezien ze al moeder is van een jonge zoon, moet ze absoluut zeker zijn voordat ze zijn leven ontwortelt

2. Ronald Smith heeft een bewogen geschiedenis

Ronald Smith heeft een bewogen geschiedenisHij heeft een gokgewoonte waar hij van moet afkicken, en hij heeft een of ander strafblad. De trailer maakte duidelijk dat Tiffany er zeker van wil zijn dat hij degene is voor haar - en voor haar zoon, Daniel - voordat ze deze grote stap zet.

3. En de show heeft duidelijk een invalshoek

En de show heeft duidelijk een invalshoekUit de trailer en uit de blurb van TLC is het duidelijk dat ze Ronalds duistere verleden gaan verdubbelen en mogelijk op zijn personage gaan mikken. Is het voldoende om ze uit elkaar te houden?

4. Spoiler alert: ze zijn getrouwd!

Spoiler alert: ze zijn getrouwd!Op 20 oktober 2018 stapten Ronald en Tiffany in het huwelijksbootje in Zuid-Afrika tijdens een prachtige ceremonie. Sociale media geven aan dat ze er nog steeds wonen. Tiffany gaat nu ook door Tiffany Smith.

5. We kregen zelfs een voorproefje van de locatie

We kregen zelfs een voorproefje van de locatieCornerstone Wellness Center lekte het nieuws in oktober daadwerkelijk uit op hun Facebook-pagina en deelde tijdens het filmen een glimp van de crew achter de schermen. Het is begrijpelijkerwijs spannend als uw trouwlocatie internationale televisie haalt.

6. Maar het verhaal van dit koppel heeft meer te bieden

Maar daarMeteen nadat de trailer voor seizoen 1 van 90 Day Fiance: The Other Way was uitgekomen, begonnen er geruchten te circuleren dat er een geheime zwangerschap in de cast was.

7. We wisten dat Deavan zwanger was

We wisten dat Deavan zwanger wasJihoon heeft dat meisje uit Utah geslagen tijdens hun eerste nacht samen, en haar zwangerschap speelt een grote rol in de trailer en heeft een sterke invloed op hun toekomst - en de meningen van de familie van Jihoon.

8. Het is duidelijk dat Karine zwanger is

Het is duidelijk dat Karine zwanger isZe was tenminste erg zwanger van de baby van Paul toen dit aan het filmen was

9. Maar baby Pierre is geboren!

Maar baby Pierre was geboren!Paul en Karine zijn bekende gezichten van de 90 Day Fiance-fandom, die dolblij waren dat ze hun regenboogbaby kregen na twee miskramen.

10. Hoe zit het met Evelin?

En Eveline?Aanvankelijk waren fans verbijsterd waarom Corey alles zou willen opgeven om naar een klein vissersdorpje zonder stromend warm water in Ecuador te verhuizen, hoe heet Evelin ook is. Een zwangerschap zou dat hebben verklaard, maar sindsdien hebben we geleerd dat ze veel gemeen hebben, waaronder een liefde voor surfen.

11. Hoe zit het met Laura?

En Laura?Geen schaduw, maar we gaan op pad en denken dat Laura niet in de markt is voor een zwangerschap.

12. Hetzelfde met Jenny

Hetzelfde met JennyOndanks de zorgen van fans dat Laura en Jenny misschien allebei meer afbijten dan ze kunnen kauwen (of misschien op een onvoorziene manier worden opgelicht), willen fans dat ze gelukkig zijn. Maar een baby zal waarschijnlijk geen zegen zijn die voortkomt uit hun relaties, puur vanwege de leeftijd.

13. Het is Tiffany!

HetStarcasm jaagde op deze foto's van Tiffany die pronkte met haar babybuil op sociale media. Op 9 april was ze 7 maanden zwanger.

14. Ze verwachten een meisje!

ZeZe zijn van plan om de kleine Carly Rose te noemen. Tiffany heeft al een schattige zoon, Daniel, uit een eerdere relatie. Gefeliciteerd met dit prachtige gezin van binnenkort vier!

15. Maar we zien het allemaal gebeuren

Maar we kunnen het allemaal zien spelen90 Day Fiance: The Other Way gaat in première op 3 juni en we zullen zien hoe de bruiloften (en uiteenvallen!) Allemaal samenkwamen.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: