90 dagen verloofde: Larissa Dos Santos GEARRESTEERD wegens mishandeling van echtgenoot!

Volgens de politie werd '90 Day Fiance'-ster Larissa Dos Santos gearresteerd wegens huiselijk geweld na een woordenwisseling met haar man.

Tijdens het week-end, 90 dagen verloofde ster Larissa Dos Santos Lima werd gearresteerd voor huiselijk geweld tegen haar man, Colt.

Na Larissa's paniekerige berichten aan fans, verzonden terwijl ze opgesloten zat in haar badkamer, verwachtten velen dat het Colt zou zijn die zou worden gearresteerd.Nu we beide kanten van het verhaal hebben gehoord, begrijpen we iets meer van hoe deze arrestatie is verlopen en wat er toe heeft geleid.

Dit is ook niet de eerste arrestatie van Larissa in de afgelopen vijf maanden.

Het klinkt behoorlijk giftig, mensen.

En delen hiervan klinken een beetje angstaanjagend.

Pas op dat er natuurlijk enkele zijn 90 dagen verloofde spoilers hier.

1. Colt en Larissa hadden een enorm gevecht

Colt en Larissa hadden een enorm gevechtWe hebben beide kanten van hun argument

2. Larissa sloot zichzelf op in een badkamer

Larissa sloot zichzelf op in een badkamerZe deed wat leek op een verwoede smeekbede aan haar volgers, waarin ze zei dat Colt haar telefoon had gepakt en hen aanmoedigde hem een ​​bericht te sturen om haar opnieuw te verbinden.

3. Ze leek ook bang dat hij de politie zou bellen

Ze leek ook bang dat hij de politie zou bellenToen de politie arriveerde, was het Larissa die werd gearresteerd, niet Colt

4. het begon toen Larissa van streek was

het begon toen Larissa van streek wasBlijkbaar vroeg Colt (waarschijnlijk om 90 Day Fiance niet te bederven) haar om geen interactie met hem te hebben op sociale media, wat ze persoonlijk opvatte, en ging op Instagram tekeer over hoe egoïstisch en kwetsend het was.

5. Colt kwam thuis met bloemen

Colt kwam thuis met bloemenDit had blijkbaar niet het beoogde effect op Larissa, wat Colt volgens haar slecht opvatte

6. Larissa beschuldigt Colt

Larissa beschuldigt ColtLarissa liet haar volgers een video zien van een puinhoop die Colt naar verluidt boos had gemaakt. Dat is zeker niet goed.

7. Larissa was op dat moment aan het schoonmaken

Larissa was op dat moment aan het schoonmakenZe klaagde ook dat hij geen respect voor haar of voor huishoudelijk werk leek te hebben, omdat hij eraan gewend was dat zijn moeder het deed. Het klinkt alsof er veel problemen aan de oppervlakte borrelen.

8. Dit is waar het eng wordt

Dit is waar dingen eng wordenLarissa ging verwoed naar Instagram en meldde dat haar telefoon was ingenomen en dat haar wifi was uitgeschakeld

9. Ze veranderde zelfs haar Instagram-account

Ze veranderde zelfs haar Instagram-accountDit is trouwens NOG STEEDS haar Instagram-account

10. Ze doxxed zelfs Colt in het proces

Ze doxxed zelfs Colt in het procesSchijnbaar bang dat hij de politie zou bellen, maar mogelijk bang voor meer, smeekte ze haar volgelingen om hem een ​​bericht te sturen om haar weer in contact te brengen met de buitenwereld.

11. De politie is WEL gearriveerd -- en Larissa is gearresteerd

De politie kwam WEL aan -- en Larissa werd gearresteerdWanneer u de politie belt over een huiselijk geschil, moet de politie ten minste één echtgenoot arresteren. Dit komt omdat huiselijk geweld zeer ernstig is, en ook in de hoop beide partijen de tijd te geven om af te koelen, zodat het geweld niet escaleert nadat de politie is vertrokken. Als Larissa werd gearresteerd, moet de politie hebben gedacht dat ze Colt die dag geweld had aangedaan.

12. En blijkbaar is dit niet de eerste keer

En dat is blijkbaar zoLarissa werd afgelopen juni gearresteerd, dezelfde maand waarin ze trouwden. Van 90 Day Fiance wordt verwacht dat ze dat incident tenminste dekt.

13. Colt heeft zijn kant van het verhaal gedeeld

Colt heeft zijn kant van het verhaal gedeeldColt zegt dat Larissa in paniek raakte en hij had gehoopt dat hij haar kon kalmeren door haar los te koppelen van sociale media. In plaats daarvan, zegt hij, escaleerde dat de situatie en raakte ze in paniek. (Iemands telefoon afpakken sluit hem af van de wereld en kan mensen terecht bang maken voor hun veiligheid)

14. Colt zegt dat dit gebeurde vanwege Larissa's hoge angst en depressie

Colt zegt dat dit is gebeurd vanwege LarissaHet klinkt alsof een vriend of een fan de politie heeft gebeld, omdat ze de deur hebben omgegooid en Colt hebben geboeid voordat ze uiteindelijk Larissa meenamen. Maar Colt beweert dat niemand gewond is geraakt en zegt dat hij geen aanklacht indient tegen zijn vrouw.

15. Dit was zo eng en zo verdrietig

Dit was zo eng en zo verdrietigWe moeten zeggen dat, ondanks de indruk die de twee maakten op 90 Day Fiance, Colt en Larissa het goed leken te vinden met andere, stabiel ogende koppels (Kirlyam en Alan zijn een van de aardigste koppels uit de show). Dit schokkende incident en arrestatie zal hopelijk volledig worden toegelicht op de reünie.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: