90 dagen verloofde nog lang en gelukkig Vertel alles Samenvatting: Ashley stormt van het podium!

Als je een fan bent van 90 Day Fiance, dan weet je dat de Tell All-special altijd vol drama zit. En Tell All van dit seizoen was niet anders, met Ashley die midden in het filmen van het podium stormde! Hier is een samenvatting van al het drama van de Tell All-special.

Seizoen 4 van 90 dagen verloofde: nog lang en gelukkig? werd afgesloten met deel twee van de Tell All-special.

Colt bekent 'Ik hou nog steeds van je' aan Larissa.Hij krijgt dan meteen Larissa's vriend, Eric, voorgeschoteld door wie hij zich duidelijk bedreigd voelt.

Dan komen we bij Jay en Ashley, waar de diepten van Jay's bedrog worden onderzocht.

Ashley geeft toe dat ze zelf iets verkeerds heeft gedaan.

Nicole en Azan zijn naar verluidt van plan een winkel te openen.

Over sukkels gesproken die leven van de vrouwen die van ze houden, Andrei wordt op de vingers getikt over zijn baan.

Russ en Paola komen in de harde realiteit van hun huwelijk terecht.

1. 90 Day Fiance Happily Ever After Seizoen 4 Tell All

90 Day Fiance Happily Ever After Seizoen 4 Tell All

2. Larisa

LarisaOm te beginnen is dit maanden geleden gefilmd. Op dat moment kon Larissa niet persoonlijk filmen - wat heel jammer is - vanwege haar aanstaande rechtszaak. Dus Larissa moest teleconferentie houden.

3. Colt was er wel

Colt was er welNadat hij ruzie had gemaakt met al zijn castmates, probeerde hij niet bepaald vrienden te maken. Toch was Debbie er om haar zoon te steunen.

4. Colt gaf een bekentenis ... van liefde?

Colt gaf een bekentenis... van liefde?Hij stort zijn hart uit bij Larissa en zegt dat als ze gewoon zonder drama met elkaar konden praten, hij ervoor open zou staan ​​om het opnieuw te proberen. Hij flapt er zelfs uit: 'Ik hou nog steeds van je.'

5. Larissa's antwoord was schokkend

Larisa'Zeg nooit nooit,' plaagt Larissa. Maar je kunt zien dat haar hart er niet in zit.

6. Kijk, Larissa streamt niet alleen

Kijk, Larissa is datHaar vriend, Eric, is daar bij haar en hij voegt zich bij haar op het scherm.

7. Colt klapt uit

Colt springt eruitColtee stormt de set af en maakt boos ruzie met producers dat zijn huwelijk (dat voorbij is) en zijn liefdesleven (dat niet bestaat) geen 'grap' zijn om op televisie mee te spotten. Zijn ze dat echter niet?

8. Maak je echter geen zorgen

MaffiabaasZe komen echt niet meer bij elkaar. We hopen. Die lange nationale nachtmerrie lijkt definitief voorbij. Van haar kant wenst Larissa Colt geluk terwijl ze allebei hun eigen weg gaan.

9. Verder naar Ashley

Verder naar AshleyAshley voelt zich hier echt ellendig. Ze zit diep in haar gevoelens en een van die gevoelens is vernedering. Ze geeft ook toe dat ze tijdens hun huwelijk streng was tegenover Jay.

10. Jay is ... nog steeds Jay

Jay is... nog steeds JayZoals altijd blijft hij insinueren dat er een geheime andere kant aan het verhaal is die al zijn ongebreidelde bedrog verklaart.

11. Dus waarom duurde hun huwelijk zo lang?

Dus waarom duurde hun huwelijk zo lang als het deed?Ashley voelt zich hier erg defensief over, maar ze legt uit dat ze van hem hield. Ze zegt ook dat dit de reden is waarom ze zo controlerend was - of probeerde zo controlerend te zijn - tijdens hun huwelijk. Dat is behoorlijk hartverscheurend.

12. Dus wat was de laatste druppel?

Dus wat was de laatste druppel?Ashley onthult dat ze in de vroege uurtjes wakker was - rond 04.00 uur. Ze zag Jay's telefoon herhaaldelijk oplichten. Ze zegt dat ze zijn telefoon niet doorzocht, maar er een blik op wierp en zag dat hij werd gespamd met emoji's met hartjes. Toen las ze - en ontdekte dat hij een heel andere relatie had met een meisje van ongeveer zijn leeftijd.

13. Ashley botste ook een beetje met Paola

Ashley botste ook een beetje met PaolaPao kon haar hele leven niet begrijpen waarom Ashley meerdere vreemdgaande schandalen van Jay had getolereerd. Dit is een super gevoelig onderwerp voor Ashley, waarschijnlijk omdat een deel van haar er hetzelfde over denkt.

14. Dan uit Jay zijn beschuldiging

Dan maakt Jay zijn beschuldigingHij probeert te beweren dat Ashley met haar ex had gepraat, alsof dat op de een of andere manier zijn bedrog zou kunnen rechtvaardigen. Het zou niet.

15. Met name ...

Opmerkelijk ...Dit is maanden geleden gefilmd, voordat Jay in hechtenis zat en voordat uitgelekte sms-berichten openbaar werden gemaakt waarin Jay werd beschuldigd van misbruik en verkrachting binnen het huwelijk. Dat uiterst serieuze onderwerp kwam niet ter sprake op Tell All.

16. Dan is er Nicole

Dan daarNet als Larissa moest Azan een videoconferentie houden, dus we horen meestal alleen van Nicole

17. Natuurlijk hebben mensen vragen

Natuurlijk hebben mensen vragenNu zeggen ze dat er een winkel IS, of zal komen. Nicole gaf hem naar verluidt $ 6.000 om te helpen bij het openen van een winkel. Azan zegt dat hij de ruimte ervoor heeft opgepakt en opgesteld.

18. Het tijdsbestek is nog steeds ... diep vaag

Het tijdsbestek is nog steeds ... diep vaagAzan zegt dat het hebben van een eigen winkel de enige manier is om Nicole en May te steunen als ze naar Marokko komen, maar hij lijkt geen echte plannen te hebben om dat te realiseren. Of als hij dat doet, deelt hij niet.

19. Over geheimen gesproken...

Over geheimen gesproken...Herinner je je die 'noodsituatie in het gezin' nog waardoor ze de reis naar Grenada op het laatste moment moesten afzeggen? Nou, ze geven nog steeds niet eens aan wat dat was. Shaun Robinson slaagt er zo goed in deze bewering beleefd te humoreren dat absoluut niemand gelooft.

20. Azan klinkt nog steeds alsof hij Nicole aanmoedigt om te komen

Azan klinkt nog steeds als hijNicole's verhaal was voor veel kijkers een van de meest stressvolle om naar te kijken, omdat het niet echt relevant is of Azan van haar houdt of niet als hij niet de juiste stappen neemt om bij haar te zijn. Ondertussen lijkt ze alle twijfels of kritiek van zich af te schudden.

21. Elisabeth en Andreas

Elisabeth en AndreiOver mannen gesproken die helemaal niet opvallen of indruk maken op het publiek, Andrei beweert dat hij werk heeft gevonden.

22. Andrei rijdt in een vrachtwagen ... soms

Andrei rijdt in een vrachtwagen ... somsHet klinkt alsof hij een zelfstandige is en 40 uur per week rijdt -- of zelfs 60. Maar sommige weken rijdt hij nul uur. Dat is niet erg handig als je voor je gezin probeert te zorgen.

23. Andrei is nog steeds verbitterd over de vader van Elizabeth

Andrei is nog steeds verbitterd over ElizabethTrouwens, die truck waar Andrei in rijdt? Daar heeft meneer Potthast ook voor betaald.

24. Andrei denkt nog steeds dat geld 'controle' is

Andrei denkt nog steeds dat geld isHij lijkt te denken dat werken voor Elizabeths vader, in welke hoedanigheid dan ook, op hetzelfde neerkomt.

25. Er was één leuk ding

Er was één leuk dingElizabeth's moeder kwam het podium op (we vinden het trouwens geweldig om al deze familie- en gaststerren te zien) terwijl ze baby Eleanor vasthield, die gewoon te schattig was voor woorden.

26. Maar het klinkt niet alsof er iets is opgelost

Maar dat doet het welAls Andrei niet volwassen genoeg kan worden om een ​​vaste baan te krijgen om voor zijn gezin te zorgen, is het niet duidelijk hoe lang hij en Elizabeth zo kunnen doorgaan.

27. Russ en Paola

Russ en PaolaHoe graag ze ook allebei van Axel houden, er zijn veel problemen in hun huwelijk en het lijkt er niet beter op te worden.

28. Paola is niet blij

Paola is niet blijZe is niet blij met Russ als hij thuis is -- het lijkt alsof ze altijd ziet dat hij iets verkeerd doet. Ze is ook niet blij met Russ als hij op zakenreis is, want hij is weg.

29. Russ voelt de ellende ook

Russ voelt de ellende ookHij geeft toe dat hij heeft geprobeerd Paola over te halen om met hem naar een relatietherapie te gaan, maar tot nu toe heeft ze geweigerd. Het klinkt alsof ze op dit moment gewoon geen zin heeft, wat moeilijk te begrijpen is.

30. Ze houden allebei van Axel

Ze houden allebei van AxelHet klinkt echter niet alsof hij heeft geholpen hun huwelijk sterker te maken.

31. Dat is... echt triest

DatDeze twee lijken zoveel voor hen te hebben. We hopen dat ze verstandigere beslissingen hebben genomen en in therapie zijn gegaan sinds dit werd gefilmd.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: