90 Day Fiance Happily Ever After Spoilers: Seizoen 4 Tell All Predictions

Als je een fan bent van 90 Day Fiance: Happily Ever After, dan weet je dat seizoen 4 alles vertellen zeker vol drama zal zijn. Hier zijn enkele voorspellingen van wat we kunnen verwachten in seizoen 4, alles vertellen.

In het weekend van 11 mei - 12 mei, 90 dagen verloofde: nog lang en gelukkig? filmde zijn seizoen 4 Tell All Special.

Deze specials zijn altijd traktaties en worden opgesplitst in meerdere afleveringen omdat er zoveel drama is.In tegenstelling tot reguliere afleveringen, kunnen de sterren daadwerkelijk met elkaar communiceren.

Het is tijdens deze Tell Alls wanneer de sterren fans updaten - soms schokkend - over wat er voor hen is veranderd sinds hun seizoen werd uitgezonden.

Welnu, wat is er veranderd voor de sterren van seizoen 4 in de maanden tussen de opnames van seizoen 4 en de opnames van Tell All?

Laten we eens kijken wat kijkers kunnen verwachten:

1. Ashley en Jay

Ashley en JayIn seizoen 4 hebben we ze zien stressen en zich afvragen of er enige hoop is voor hun huwelijk na Jay's Tinder-bedrogschandaal.

2. Dingen zijn zo veel beter geworden

Het werd zo veel beterJay was er voor Ashley tijdens de ene gezondheidscrisis en de andere. Als koppel hebben ze samen een fraudeschandaal op sociale media doorstaan.

3. En toen werd het erger

En toen werd het ergerOp 15 april ging Ashley naar sociale media om te onthullen dat Jay haar opnieuw had bedrogen.

4. Deze keer is het serieus

Deze keer, hetJay had minstens één minnares, en Ashley zegt dat dit MAANDEN achter haar rug doorging. Ashley diende een verzoek in om van Jay te scheiden en beschuldigde hem van overspel, en je kunt GEDUREN dat dit tijdens het weekend ter sprake kwam terwijl Tell All werd gefilmd.

5. Veulen en Larissa

Colt en LarisaSeizoen 4 volgt Colt en Larissa door enkele van de moeilijkere tijden van hun huwelijk in 2018.

6. Maar het wordt zoveel erger

Maar het wordt zoveel ergerLarissa heeft in totaal DRIE arrestaties, waarvan twee tijdens hun huwelijk van 7 maanden. En ja, hun huwelijk duurt maar 7 maanden. Colt heeft ook een enorm vals schandaal in december, wanneer wordt onthuld dat hij zijn roem gebruikte om verschillende vrouwen berichten te sturen, bewerend dat zijn huwelijk met Larissa slechts een schijnvertoning was voor televisie.

7. Engste van allemaal...

Het engste van allemaal...Op 10 januari raakten Colt en Larissa verwikkeld in een eng, bloedig gevecht. Hoewel Larissa verwondingen aan haar gezicht en romp vertoonde en Colt ervan beschuldigde haar te hebben gekweld en gekwetst, vertoonde hij een snee in zijn lip en werd ze gearresteerd.

8. Het is niet duidelijk hoeveel daarvan in Tell All zal komen

HetKijk, hun echtscheidingsovereenkomst heeft een sterke taal over het kleineren van de ander (ja, ze zijn absoluut gescheiden). Dus op Tell All zullen ze heel voorzichtig moeten zijn bij het bespreken van dit gevoelige onderwerp.

9. Maar het is niet allemaal slecht

Maar hetBinnen enkele weken ging Larissa naar Tinder en ging weer op zoek naar liefde. Ze vond het -- in de vorm van een jongere, knappere vriend die niet bij zijn moeder woont.

10. Zijn naam is Eric -- of Erickee

Zijn naam is Eric -- of ErickeeLarissa zal bijna zeker over Eric praten op de Tell All. Sommige fans kunnen niet anders dan zich voorstellen dat Eric naast Larissa verschijnt terwijl Debbie naast Colt verschijnt. Kun je je voorstellen?!

11. Chantel en Pedro zien er goed uit

Chantel en Pedro kijken90 dagen verloofde: nog lang en gelukkig? sterren Chantel en Pedro zijn hot en dat weten ze. Vooral Pedro lijkt het te weten. Misschien een beetje te goed, soms.

12. Chantel en Pedro

Chantel en PedroEerst en vooral zijn deze twee veel beter in het verbergen van hun privéleven als ze niet op camera zijn.

13. We DENKEN dat ze nog steeds samen zijn

We DENKEN dat zeDat gezegd hebbende, is Chantel het eens met enkele fans die Pedro in de schaduw hebben gesteld voor het uploaden van zoveel dorstvallen.

14. Maar er is HEEL goed nieuws voor deze twee

Maar daarZe krijgen hun eigen spin-off die later dit jaar wordt gelanceerd. We hopen ze The Family Chantel te zien pluggen tijdens Tell All.

15. Paola en Russ

Paola en RussSeizoen 4 heeft deze twee gevolgd tijdens hun zwangerschap. Dat is duidelijk een groot deel van hun leven.

16. Pao is bevallen van baby Axel

Pao is bevallen van baby AxelAxel is geboren in de vroege uurtjes van 1 januari. Hij is een nieuwjaarsbaby! En ook een regenboogbaby, want Paola had een miskraam gehad tijdens een eerdere poging om een ​​kind te krijgen.

17. Maar waar wonen ze?

Maar waar wonen ze?Lang en gelukkig? heeft herhaaldelijk het controversiële debat van het paar over waar te wonen naar voren gebracht. Paola wil in Miami blijven wonen, waar ze vrienden heeft en kansen op werk heeft. Russ wil in de buurt van zijn familie in Oklahoma wonen, en hij kreeg een enorme kans op een baan.

18. En het vonnis is...

En het vonnis is...Het is niet elke dag dat je juicht als een stel in Florida woont, maar alles bij elkaar genomen, hebben ze de juiste beslissing genomen. De recente sociale media-activiteit van Russ is gegeotagd naar Miami, dat erg in Florida ligt. Dat is de juiste beslissing voor hen en voor baby Axel.

19. Nicole en Azan

Nicole en AzanHun voortdurende, schijnbaar eindeloze langeafstandsrelatie leek tot het uiterste te zijn gedreven in sommige van de previewclips van seizoen 4.

20. Ja, ze zijn nog steeds samen

Ja zeNicole heeft de afgelopen weken meerdere vraag- en antwoordsessies op Instagram gehouden en bevestigde dat zij en Azan nog steeds een stel zijn, zij het met een hele oceaan tussen hen in.

21. Nee, ze zijn niet getrouwd

Nee zeWat ze tegen familie en fans zeiden over Azan die naar verluidt een bedrijf zou beginnen, was gewoon een leugen, maar Nicole belooft dat het langetermijnplan nog steeds is om te trouwen. Voorlopig zijn ze nog steeds verloofd en maken ze plannen om elkaar de komende maanden weer te ontmoeten.

22. Eén belangrijk ding is echter veranderd

Eén belangrijk ding is echter veranderdIn seizoen 4 heeft Nicole's moeder veel twijfels en zorgen geuit over Azan en deze verloving. Maar Nicole zegt dat Bobbalee Azan prima is gaan waarderen. Het klinkt alsof haar familie veel meer accepterend is geworden.

23. Elisabeth en Andreas

Elisabeth en AndreiDit stel heeft veel spanning gehad in seizoen 4 van Happily Ever After? Dus welke updates zullen ze leveren?

24. Er is duidelijk één groot ding veranderd

Er is duidelijk één groot ding veranderdElisabeth is niet meer zwanger. In januari verwelkomden Elizabeth en Andrei hun eerste kind.

25. Het is een meisje!

HetHaar naam is Eleanor Louise. Ze werd slechts enkele weken na de baby van Paola en Russ geboren.

26. Ze nemen nog steeds dag voor dag leven

ZeZe wonen nog steeds in Florida en voeden hun dochter samen op.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: