90 Day Fiance Happily Ever After: cast van seizoen 6 onthuld!

Het populaire reality-tv-programma '90 Day Fiancé: Happily Ever After?' is terug voor een nieuw seizoen! Deze keer bevat de cast enkele bekende gezichten, maar ook enkele nieuwe. Maak kennis met de koppels die ons dit seizoen meenemen op hun reis naar ware liefde!

Deze week zagen kijkers de eerste trailer voor seizoen 6 van 90 dagen verloofde: nog lang en gelukkig?

Fans zijn hyped voor het nieuwe seizoen, waarin elke ster een bekend gezicht is.Deze koppels zijn getrouwd, maar vechten om dat zo te houden.

Sommigen van hen worstelen met vijandige familieleden.

Anderen hebben te maken met spanningen binnen het huwelijk als de echtgenoten botsen.

En natuurlijk vechten sommige koppels die strijd op twee fronten.

Bekijk hieronder de cast en alles wat we tot nu toe weten over de sterren en hun reizen in seizoen 6.

Het wordt een enorm troep.

1. Angela Deem en Michael Ilesanmi

Angela Deem en Michael IlesanmiAngela is een van de meest polariserende sterren in de geschiedenis van de franchise, samen met Larissa. Sommige mensen houden van haar, sommige mensen haten haar, en begin vorig jaar trouwde Michael Ilesanmi met haar.

2. Ze hebben het grootste deel van hun huwelijk apart doorgebracht

Ze hebben het grootste deel van hun huwelijk apart doorgebrachtDe slechte gezondheid van Angela's overleden moeder zorgde ervoor dat Angela zich vroeg naar huis in Georgië haastte, dus dit seizoen zal grotendeels gaan over Angela en Michael die proberen het op lange afstand te laten werken.

3. En natuurlijk dat Angela Angela is

En natuurlijk dat Angela Angela isHaar meer dan levensgrote persoonlijkheid kan giftig en beledigend zijn tot het punt waarop een aanzienlijk deel van de fans walgt dat TLC en Sharp met haar zouden blijven werken, maar andere fans vinden haar weerzinwekkende gedrag vermakelijk. Het is onduidelijk hoeveel Angela begrijpt dat kijkers vooral om haar lachen in plaats van met haar.

4. Dingen gaan ... stomend worden?

Dingen gaan ... stomend worden?Zoals zoveel langeafstandsparen, gaan Angela en Michael technologie niet alleen gebruiken om te spreken, maar ook voor hun intieme leven. In tegenstelling tot de meeste koppels in deze franchise, lijken ze tevreden om dit voor de camera te doen.

5. Dat betekent een 'sexy dans' van Michael

Dat betekent eenBlijkbaar gaan kijkers via videochat ook veel van Michaels kant zien van wat normaal gesproken een intiem 'gesprek' zou zijn.

6. Wat Angela betreft...

Wat Angela betreft...In de trailer vertelde ze Michael dat haar geslachtsdelen 'in brand stonden'. Vermoedelijk bedoelde ze dit als lof.

7. Maar natuurlijk

Maar natuurlijkHet zou geen Angela Deem-verhaallijn zijn zonder haar beledigende gedragspatroon voort te zetten. In de trailer zagen we haar een winkel binnengaan om te praten over het willen volgen van de verblijfplaats van haar man - een geliefd hulpmiddel van stalkers, gewelddadige ouders en gewelddadige partners. Goor!

8. Helaas, arme Michael

Helaas, arme MichaëlMisschien is het gewoon hun behoefte om langeafstandsdrama te genereren, maar hij lijkt oprecht overweldigd nadat Angela hem blijkbaar beschuldigt van ontrouw.

9. Tiffany Franco en Ronald Smith

Tiffany Franco en Ronald SmithTiffany is eigenlijk een favoriet bij fans en veel mensen steunen haar en Ronald. Natuurlijk ... misschien zullen er na dit seizoen minder mensen voor hen duimen.

10. 'Ken je plek'

Tenzij je danschoreografie-advies geeft of op het punt staat naar een glamoureuze troon te wijzen, klinkt dat extreem giftig en vrouwonvriendelijk vanuit Ronald in de trailer. Ze hebben in het verleden wat problemen gehad, maar deze wrede vrouwenhaat... zou een dealbreaker moeten zijn.

11. Tiffany negeert het niet zomaar

Tiffany nietZe klapt terug op Ronalds kwetsende belachelijkheid in de trailer. We hopen dat ze de deur uit blijft klappen, om eerlijk te zijn.

12. Dan doet Ronald dat ook

Dan doet Ronald dat ookBoos 'biedt' hij haar bagage aan en nodigt haar hard uit om te vertrekken. Als iemand je dat aandoet en je kunt nergens heen, neem dan zijn aanbod aan en vertrek. Giftige relaties zijn het nooit waard.

13. Kalani Faagata en Asuelu Pulaa

Kalani Faagata en Asuelu PulaaHet verhaal van Kalani en Asuelu moest echt verder nadat er vorig jaar zo weinig was opgelost. Het ging niet alleen om Asuelu's giftige familie, het ging erom dat Asuelu zelf niet volwassen genoeg was om Kalani's partner te zijn - of zelfs om veilig te zijn bij zijn familie tijdens de COVID-19-pandemie.

14. Ze lijken nog steeds samen te zijn

Ze lijken nog steeds samen te zijnHopelijk leren we meer - zoals kijkers van vorig jaar zich zullen herinneren, stormde Asuelu weg van Tell All nadat zijn gedrag nauwkeurig was beschreven.

15. Er is ook meer familiedrama

DaarHier zien we Kalani met haar zus, moeder en echtgenoot samen met Asuelu's moeder en Tammy. En het lijkt erop dat ze de druk op Kalani opvoeren.

16. Ze lijken aan te dringen op Baby #3

Ze lijken aan te dringen op Baby #3Vorig seizoen zei Lesina tegen haar schoondochter: 'Ik geef niets om de kinderen.' Het lijkt erop dat ze van toon is veranderd ... en nu meer kleinkinderen eist om wie het haar niets kan schelen.

17. Kolini schiet te hulp

Kolini schiet te hulpKalani's alom geliefde (en supermooie) zus Kolini komt op voor Kalani in de trailer en bevestigt opnieuw dat Kalani het goed vindt met twee kinderen.

18. Tammy binnen...

Tammy binnen...Tammy, die vorig seizoen naar Kalani uitviel en misschien in een vechtpartij terecht was gekomen als Lesina haar niet had tegengehouden, staat opnieuw in ieders gezicht op met haar zinloze vijandigheid.

19. Azuel schiet te hulp?

Azuel te hulp?Het is Asuelu die zijn zus lijkt aan te pakken en haar fysiek te verwijderen voordat haar vuisten kunnen vliegen. Dat ziet eruit als stevige persoonlijke groei!

20. Elizabeth Potthast en Andrei Castravet

Elizabeth Potthast en Andrei CastravetHet zou moeilijk zijn om iemand te vinden die eerlijk zegt dat deze twee hun favoriete koppel zijn, maar ik moet bekennen dat ik blij ben dat ze terug zijn voor een nieuw seizoen. Ze hebben gewoon zoveel onzin en ze zorgen voor goed amusement.

21. Niets is echt veranderd

Niets is echt veranderdWe weten niet of Andrei eindelijk een baan heeft gekregen zoals Libby wil, maar afgezien daarvan ... lijkt alle dynamiek grondig verankerd, inclusief de relatie van het paar.

22. Andrei is nog steeds onbeleefd

Andrei is nog steeds onbeleefdHet vermoeide excuus dat het 'gewoon zijn cultuur' is om onbeleefd en beledigend te zijn, gaat niet echt op nadat we een heel seizoen Moldaviërs hebben gezien die perfect beleefd waren. Het lijkt erop dat Andrei net zo is.

23. Elizabeth is nog steeds ... nou, Libby

Elizabeth is nog steeds... nou ja, LibbyZe reageert op Andrei's gedrag door het mogelijk te maken, even te doen alsof het 'raar' is en dan weer verder te gaan. Daarom verandert er nooit iets.

24. Dit seizoen...

Dit seizoen ...Er komt een of ander belachelijk familie-uitje, waarbij Andrei de bus mag besturen.

25. Met desastreuze gevolgen...

Met desastreuze gevolgen...Andrei komt opdagen om de Potthasts op te halen en hij heeft een bord geraakt, dus... dat is een goed begin.

26. Het gaat niet om de reis, maar om de bestemming

HetZodra ze aankomen, doen de Potthast typische Rich Family-dingen zoals varen ... en er ontstaat een gevecht.

27. Libby moet erg leuk zijn voor winkelmedewerkers

Libby moet erg leuk zijn voor winkelmedewerkersElizabeth kanaliseert hier een heel specifiek soort energie terwijl ze haar familie confronteert met hoe ze altijd goedkope foto's maken van Andrei.

28. Het antwoord is omdat het hun werk is

Het antwoord is omdat hetZonder het conflict tussen Andrei en de Potthasts zou er waarschijnlijk niet genoeg verhaallijn zijn om door te gaan. Maar dit resulteert natuurlijk in de trailer in een groot zusterlijk gekibbel.

29. Dat is wat we weten!

DatHet is duidelijk dat we meer koppels kunnen verwachten die nog moeten worden aangekondigd. In de tussentijd kijken we uit naar 25 april en de première van het seizoen!

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: