90 dagen verloofde vete: Tasha accepteert de verontschuldiging van Leida Margaretha NIET

90 dagen verloofde: vetewaarschuwing! Tasha accepteert de excuses van Leida Margaretha NIET. Het lijkt erop dat deze twee dames niet snel vrienden zullen worden.

Het meest gehate castlid van 90 dagen verloofde Seizoen 6 was niet Colt Johnson of Larissa Lima.

Kijkers konden Leida Margaretha niet uitstaan.

Ze wreef ze de verkeerde kant op toen ze meteen een wig dreef tussen Eric Rosenbrook en zijn tienerdochter.

Toen ze hem emotioneel chanteerde om haar het huis uit te schoppen, gingen de kijkers echter weg.

Tasha Rosenbrook, die 20 jaar oud is geworden sinds die hartverscheurende scène werd gefilmd, kan dat moment niet vergeten.

Dus toen Leida een indirecte verontschuldiging aanbood via een verklaring die Eric las op sociale media, was Tasha's antwoord niet bepaald enthousiast.

Sommige dingen kunnen voorbij zijn. Andere, levensveranderende vreselijke daden verdwijnen niet zomaar.

Kijk eens hoe Tasha antwoordde toen Leida alles achter zich probeerde te laten.

1. Seizoen 6 is voorbij en afgelopen

Seizoen 6 is voorbij en klaarMaar de spanningen binnen de Rosenbrook-familie laaien nog steeds op, zelfs weken na de uitzending van Tell All.

2. Eric en Leida bleven standvastig op televisie

Eric en Leida bleven standvastig op televisieTot afgrijzen van hun castmates en het publiek weigerde Eric iets te maken te hebben met zijn eigen dochter, Tasha, totdat ze zich bij Leida verontschuldigde voor - we wilden dat we een grapje maakten - dat het appartement bij haar aankomst niet netjes was. . Het was Tasha's appartement.

3. Er zijn beledigingen uitgewisseld

Er zijn beledigingen uitgewisseldTasha voelt dat Leida haar familie uit elkaar heeft gescheurd - niet door met haar vader te trouwen, maar door haar eruit te schoppen en te proberen zijn relatie met zijn andere twee dochters te verbreken. Leida heeft een hekel aan Tasha omdat ze bestaat en haar kamer niet netjes houdt.

4. Voor Leida was het een groot probleem

Voor Leida was het een groot probleemVoor het publiek, castmates, Tasha en alle anderen is het een bizarre kwestie om op te hameren om een ​​gezin te vernietigen

5. Het was nauwelijks rommelig

Het was zelfs nauwelijks rommeligVuil is één ding, maar in het appartement van Tasha en Eric lagen gewoon spullen op oppervlakken. het is niet ideaal, maar het had geen oorlogsverklaring moeten zijn.

6. Fans maakten duidelijk dat Leida ongelijk had

Fans maakten duidelijk dat Leida ongelijk hadJe flipt niet over hoe een volwassene haar kamer houdt, tenzij het je echt raakt. Je schopt niet iemand uit haar eigen appartement door haar vader emotioneel te chanteren. En je probeert zeker niet een man te ontmoedigen om alimentatie te betalen.

7. Uiteindelijk verlengde Leida een 'olijftak'

Uiteindelijk verlengde Leida eenNadat Leida te maken kreeg met grote reacties op sociale media, bracht Eric in januari een verklaring uit waarin hij zei dat Leida zijn excuses aanbood.

8. Eric las haar verklaring op Instagram Live

Eric las haar verklaring op Instagram Live'Ik geef om je kinderen', luidde de verklaring. 'Het doet me pijn als we hiermee te maken krijgen.'

9. De verontschuldiging werd echt

De verontschuldiging werd echt'Alsjeblieft, bereik Tasha,' vervolgden Leida's woorden. Vertel haar dat je van haar houd. Zeg haar dat ik om haar geef. Zeg haar dat het me spijt. Het spijt me voor wat ik haar heb aangedaan.'

10. Leida legde de bal in het veld van Tasha

Leida legde de bal in Tasha'Ze hoeft niet met me te praten,' zei Leida. 'Maar ik sta open als ze mijn hulp wil. Ik zou haar graag willen helpen.'

11. Tasha heeft er veel gevoelens over

Tasha heeft er veel gevoelens overIn haar Instagram-verhaal deelde Tasha haar voornemen om op Instagram Live te gaan om de verontschuldiging te bespreken. Het is begrijpelijk dat dit een onderwerp is dat haar dicht bij huis raakt.

12. Tasha kan zich met een goede reden opwinden

Tasha kan zich met een goede reden opwindenFans hebben haar stem horen kraken op 90 Day Fiance toen ze zich realiseerde dat haar vader zijn relatie met Leida had verkozen boven zijn band met zijn eigen dochter - ze weten hoe moeilijk dit voor haar is.

13. Excuses NIET geaccepteerd

Excuses NIET geaccepteerdIn een live audio-interview op YouTube zei Tasha: 'Ze was naar buiten gekomen met een verklaring dat het haar speet en dit grote hele verhaal bood min of meer haar excuses aan en ik heb het met een reden met rust gelaten. Ik had er niets van geloofd.'

14. Tasha ging ook in op de beschuldiging van huiselijk geweld

Tasha ging ook in op de beschuldiging van huiselijk geweldIn januari bezocht de politie Eric en Leida op een zondagochtend nadat Leida Eric had beschuldigd van huiselijk geweld.

15. Leida zou geprobeerd hebben zichzelf van het leven te beroven

Leida zou geprobeerd hebben zichzelf van het leven te berovenAls reactie daarop klinkt het alsof Eric haar heeft ontwapend, maar te ver is gegaan in het proces. Het is overal een verontrustende situatie.

16. Tasha gelooft dat het is gebeurd

Tasha gelooft dat het is gebeurd'Ik geloof dat die situatie is gebeurd,' bevestigde Tasha. 'Wat ik niet geloof, is dat Eric de volgende dag live een bericht van haar aan het voorlezen was dat het haar zo speet.'

17. Erics lezing van Leida's verontschuldiging leek haar nep

Erik'Maar ik geloof niet dat ze spijt heeft van alle dingen die ze heeft gedaan of waarvoor ze zich heeft verontschuldigd', vertelde Tasha. Dat is wat ik niet geloof - haar verontschuldiging.'

18. En ze beschuldigt Leida ervan de politie op HAAR te hebben gebeld

En ze beschuldigt Leida ervan de politie op HAAR te hebben gebeld'Allereerst, als je een verontschuldiging bedoelt, ga je de politie niet bellen omdat je bang bent dat ze het over jou hebben', zei Tasha. 'Ik geloofde het gewoon niet.'

19. Heeft Leida de politie gebeld over Tasha?

Heeft Leida de politie gebeld over Tasha?Ze zegt dat Leida op 29 januari de politie belde, vermoedelijk uit paniek over Tasha's voornemen om haar verontschuldigingen op Instagram Live te bespreken. Dat kunnen we niet bevestigen, maar... wat maakt het uit? Wie doet dat?

20. Tasha zegt dat zij en Leida zich allebei rot voelen

Tasha zegt dat zij en Leida zich allebei rot voelenMaar dat is waarom ze de verontschuldiging niet koopt en zegt: 'De hoeveelheid tijd die we met elkaar hebben doorgebracht, heeft een van ons of we hebben allebei onze excuses aangeboden en dan zijn we elkaar keer op keer te lijf gegaan. '

21. Tasha denkt dat Leida gewoon wanhopig is

Tasha denkt dat Leida gewoon wanhopig is'Bovendien weet ik hoe het voelt als je een dieptepunt bereikt - je begint je voor alles slecht te voelen', legde Tasha uit. Dingen waar je je nog nooit slecht voor hebt gevoeld, doe je nu zeker. Als je op die keiharde plek zit, wil je het gevoel hebben dat je op een goede manier vertrekt. Dus natuurlijk ga je proberen die dingen op te lossen.'

22. Dus dat is het?

ZodatLeida en Eric zeggen dat ze klaar zijn met 90 Day Fiance -- Leida werd met de dood bedreigd. Het is onduidelijk of ze iets hebben gefilmd waarvan we niets weten, zoals Happily Ever After? We zullen dus hun sociale media en hun interviews in de gaten moeten houden voor verdere updates.

23. Maar soms is 'sorry' niet genoeg

Maar somsDit was een langdurige vete en Leida veranderde Tasha's leven ingrijpend. Eric is net zo schuldig aan de vreselijke keuzes die hij daarbij heeft gemaakt.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: