90 dagen verloofde: zijn David en Evelyn begonnen met flirten toen ze 15 was?

De relatie tussen David en Evelyn is vanaf het begin in controverse gehuld. De twee ontmoetten elkaar toen ze nog maar 15 jaar oud was, en velen hebben gespeculeerd dat hun relatie begon als iets meer dan alleen vriendschap. Nu, na jaren van speculatie, lijkt het erop dat de waarheid eindelijk aan het licht komt. In een recent interview gaf David toe dat hij inderdaad met Evelyn begon te flirten toen ze nog maar 15 jaar oud was. Deze bekentenis zal zeker veel fans van de show choqueren, die David altijd als een vaderfiguur voor Evelyn hebben gezien. Het lijkt er echter op dat hun relatie vanaf het begin iets meer dan platonisch was.

Toen we je voor het eerst kennis lieten maken met de sterren van dit seizoen van 90 dagen verloofde , zeiden we dat Evelyn en David veel potentieel voor drama hadden.

Het bleek dat we meer gelijk hadden dan we wisten.Pas op, want er zijn spoilers hieronder als we het hebben over de relatie van dit paar, waarom Evelyn zo gehaat wordt door fans, en de eng ding over David waardoor je alles over dit stel zou kunnen heroverwegen.

David en Evelyn afbeelding

Het eerste wat je opvalt aan Evelyn en David is dat deze twee niet precies even oud zijn.

Op een gegeven moment op 90 dagen verloofde , erkent Evelyn aan haar vriendin Mikayla dat zij en David jong gaan trouwen en zegt:

'Omdat we jong gaan trouwen, hebben we de mogelijkheid om samen te groeien.

Mikayla corrigeert haar:

'Het spijt me; jij bent jong trouwen; David gaat op normale leeftijd trouwen.'

Omdat Evelyn 18 jaar oud is en David 27. Hun werkelijke leeftijdsverschil is ongeveer 8 jaar, wat geen probleem zou zijn als Evelyn geen tiener was.

Maar zij is , dus ... alleen al het leeftijdsverschil is genoeg om ervoor te zorgen dat veel mensen dit stel met argwaan bekijken.

Evelien en David

Evelyn komt uit New England en David komt uit Grenada, Spanje.

De twee delen conservatieve christelijke standpunten en beiden zeggen dat ze zichzelf hebben gespaard voor het huwelijk.

En, zoals zoveel mensen die seks voor het huwelijk mijden, lijken ze haastig het huwelijk in te gaan. Evelyn gaf aan haar vriendin Mikayla toe dat zij en David vóór hun 1-jarig jubileum zouden trouwen.

Dat kun je niet de schuld geven van het 90 dagen K-1 visumproces.

Hoewel ze een band hadden met hun geloof, waren het altijd Evelyns blikken die hen ertoe brachten te beginnen met praten.

Dat klonk als een schattig verhaal -- culturele verschillen en afstand zijn geen partij voor dorst -- behalve dat Evelyns leeftijd een probleem is.

Bekijk deze schermafbeelding van de oudst bekende interactie tussen David en Evelyn:

90 dagen verloofde Evelyn David eerste interactie

Als Evelyn nu 18 is... betekent dat dan dat David begon met reageren op haar Instagram-pagina toen ze nog maar 15 was?

Zelfs als Evelyn nu 19 is (soms is het moeilijk om de exacte verjaardagen te bevestigen), zou ze op haar oudste 16 zijn geweest. Ze haalde amper de minimumleeftijd in Spanje, maar zelfs niet in de VS.

In het beste geval zou je denken dat David en Evelyn vriendschap sloten (sociale media hebben tal van volkomen onschuldige vriendschappen tussen mensen van verschillende leeftijden) op basis van hun gedeelde religieuze opvattingen, en die romance kwam later.

Maar we hebben altijd geweten dat Davids aantrekkingskracht op Evelyn de eerste reden was om ze aan het praten te krijgen.

(We gokken dat, toen ze zoveel toegaven, ze niet dachten dat fans samen in hun geschiedenis zouden kijken en een paar heel gemakkelijke cijfers zouden kraken)

Het lijkt dus waarschijnlijker dat David naar haar dorstte toen ze waarschijnlijk 15 was, en dat hij vervolgens hun gedeelde conservatieve geloof gebruikte om met haar te flirten.

Dat is vreemd. De meesten van ons die volwassen zijn (en David zou toen 24 zijn geweest, toch?) zijn zich bewust van mogelijke leeftijdsverschillen.

(Als ik een show livetweet, maak ik er een gewoonte van om de leeftijd van een jong ogende acteur te googelen voordat ik tweet over welke personages hot zijn of niet. Die acteurs blijken meestal ver in de twintig te zijn, maar het kan geen kwaad om controleren)

En sommige fans vragen zich af of David misschien een 'vriendschap' met Evelyn heeft gesloten om haar te verzorgen om zijn bruid te worden.

Niemand wil dat van een ander mens geloven, maar we weten dat er roofdieren zijn die dat elke dag doen. En ze zullen absoluut alles gebruiken - inclusief religie - om hen te helpen de deal te sluiten.

David en Evelyn, 90 dagen verloofde

Natuurlijk, zoals we hebben gezien 90 dagen verloofde , heeft David er misschien spijt van dat hij een tienermeisje achtervolgde.

Want terwijl sommige oudere jongens die omgaan met nauwelijks legale tieners het excuus gebruiken dat hun jongere vriendin 'super volwassen is voor haar leeftijd', kan niemand dat eerlijk zeggen over Evelyn.

Veel fans vinden Evelyn volkomen onuitstaanbaar.

Zij en David maken persoonlijk ruzie, voor de camera. Ze maakten ook ruzie over de telefoon toen ze een langeafstandsrelatie hadden (een relatie waarvan velen nu denken dat ze begonnen moet zijn toen Evelyn nog minderjarig was).

Evelyn had enkele zeer specifieke plannen over hoe ze haar bruiloft wilde hebben en kwam over als een totale Bridezilla on 90 dagen verloofde , Davids ideeën en verzoeken neerschieten en zijn pleidooien voor de financiën van zijn bruidsjonkers.

Evelyn wilde bijvoorbeeld dat de bruidsjonkers een smoking droegen. David protesteert dat dit niet de norm is in Spanje, en stelt voor dat zijn vrienden - die al veel geld uitgeven om naar de bruiloft te vliegen - zich in plaats daarvan misschien mooi in zwart-wit zouden kunnen kleden.

Het is niet zozeer dat Evelyn dit neerschiet, maar dat ze niet lijkt te geven om Davids gedachten hierover. Het lijkt er zelfs op dat ze dit ziet als een persoonlijke aanval of een poging om 'moeilijk te zijn' in plaats van, weet je, een terechte financiële zorg.

Evelyn lijkt over het algemeen geen realistische ideeën over geld te hebben. Zelfs voor een 18-jarige.

Evelyn vertelt haar vriendin Mikayla dat ze er zeker van is dat God haar en David van werk en geld zal voorzien, wat geen vertrouwenwekkende verklaring is.

David en Evelyn en Evelyn

Ondanks de overweldigende afkeuring van fans, ondanks de zorgen van haar vrienden, ondanks alle argumenten, ondanks het duistere leeftijdsverschil... Starcasme meldt dat Evelyn en David zijn getrouwd .

Interessant is dat ze op 21 oktober lijken te zijn getrouwd. Dat zou precies drie jaar zijn nadat David die opmerking maakte, hierboven afgebeeld, op de tijdlijn van Evelyn.

Het is vermeldenswaard dat, aangezien ze allebei zeiden dat ze zichzelf seksueel aan het redden waren voor hun huwelijksnacht, het niet te zeggen is hoe hun huwelijk verloopt.

Sommige mensen met een sterk religieuze, seksenegatieve religieuze achtergrond hebben moeite met de overgang naar een seksleven.

Veel mensen die zich onthouden tot het huwelijk, staan ​​te popelen om zo snel mogelijk te trouwen (omdat ze seks willen hebben), maar ontdekken dat hun lichaam niet meewerkt omdat ze hun driften al zoveel jaren hebben onderdrukt.

(Ja, dit is echt -- lees enkele verhalen van mensen die zo zijn opgegroeid, mensen)

Het is moeilijk om een ​​paar het beste te wensen als de man een roofdier lijkt en de vrouw volkomen onwaarschijnlijk lijkt, maar er is een kans dat we ze weer kunnen zien in een ander seizoen van 90 dagen verloofde .

Het zal interessant zijn om te zien hoe het met hen gaat. En voor alle koppels.