7 sterren die hun weg naar de top sliepen: welke beroemdheden ruilden seks voor roem?

7 sterren die hun weg naar de top sliepen: welke beroemdheden ruilden seks voor roem? is een vrijblijvende verkenning van zeven beroemdheden van wie het gerucht gaat dat ze seks hebben ingeruild voor gunsten. Deze A-listers variëren van acteurs tot modellen tot reality-tv-sterren, en elk heeft een smerig verhaal over seksuele heldendaden die hen hielpen succes te behalen. Voor iedereen die zich afvraagt ​​hoe ver sommige mensen zullen gaan om het in Hollywood te maken, is dit veelzeggende boek een must-read. Deze zeven sterren sliepen hun weg naar de top, en ze zijn niet bang om het toe te geven. Als je op zoek bent naar sappige roddels en verhalen achter de schermen, dan heeft dit boek het allemaal.

Voor het geval je het nog niet hebt gehoord, Lana Del Rey probeerde zich een weg naar de top te slapen en faalde.

Nee echt. Dat zei Lana in een recent interview met Complex tijdschrift. Ze sloeg kerels in de muziekindustrie in de hoop een platencontract binnen te halen.Toen dat niet werkte, werd ze schandelijk gedwongen haar toevlucht te nemen tot talent en hard werken om haar carrière een boost te geven. Het zijn de meest trieste verhalen.

Maar waar Lana faalde, zijn vele anderen geslaagd.

In feite, voor elk voor de hand liggend voorbeeld van een sterretje dat zich een weg baant naar de A-lijst (kijkend naar jou Kim Kardashian), zijn er waarschijnlijk een dozijn minder voor de hand liggende gevallen van aspirant-actrices, modellen en popsterren die de top bereikten door bovenop komen.

Kim is natuurlijk een pionier, want met de Ray J-sekstape bewees ze dat je met de juiste PR-persoon (idealiter je zielloze momager) iemand kunt neuken die niet eens bijzonder beroemd of machtig is en nog steeds gebruik je sexcapades om rijk te worden.

In feite lanceerde Kim bijna in haar eentje het idee van sekstape als slimme carrièrestap, en haar capriolen in de slaapkamer werden zo'n hot topic dat haar hele familie megafaam verwierf, ondanks het feit dat de androgyne White Walker, bekend als Bruce Jenner is de enige onder hen die dat doet ooit elk talent tonen.

Kim's zussen zijn zelfs zo beroemd, ze hebben het script volledig omgedraaid en mannen slapen nu met hen om beroemd te worden!

Dus welke mannelijke Kardashian-banger maakte onze lijst van de zeven meest schaamteloze roemhoeren? Spring naar de galerij hierboven om erachter te komen! Zorg er wel voor dat je daarna je handen wast.

Sommige van deze mensen echt rondkomen.