7 meisjes uit de vrijgezellenfranchise waarmee Nick Viall heeft geslapen

7 meisjes uit de vrijgezellenfranchise waarmee Nick Viall heeft geslapen: Als het gaat om de vrijgezellenfranchise, is Nick Viall geen onbekende voor de dames. Hij heeft zelfs behoorlijk wat affaires en relaties gehad met enkele van de mooiste vrouwen op televisie. Hier zijn zeven dames uit de franchise waarmee Viall intiem is geweest.

Je hebt The Bachelor-spoilers niet nodig om je te vertellen dat Nick Viall op dit moment in de buurt is geweest, op zijn zachtst gezegd.

Zo erg zelfs dat er geruchten gaan / verondersteld worden / algemeen wordt aangenomen dat er zeven vrouwen zijn uit de populaire franchise waarmee hij heeft geslapen.Dat weten we.

Denk er over na. Hij haalde de finale van De Vrijgezellin , tweemaal. Toen ging naar paradijs . Toen werd geselecteerd als De vrijgezel .

We hebben het ook over Nick Viall, een man die opener is over zijn seksuele uitspattingen dan sommige van zijn partners misschien leuk vinden.

Dus met wie heeft hij relaties gehad? Op dit punt, wie heeft hij niet?! Hoeveel zijn er die we niet kunnen identificeren? Is dit een tv-record?

LET OP: Deze lijst bevat die Nick Viall kiest in The Bachelor dit seizoen, evenals zijn andere vermeende Fantasy Suite-gasten.

Als je niet wilt dat er serieuze spoilers voor deze komende campagne worden weggegeven, raden we je aan om nu terug te gaan. Nu bijvoorbeeld.

1. Andi Dorfman

Andi DorfmanNadat hij tweede werd na Josh Murray in het seizoen 2014 van The Bachelorette, vroeg Nick Andi Dorfman live op tv waarom ze de liefde met hem zou bedrijven als ze zich niet met hem zou verloven. Misschien wel het meest ongemakkelijke moment ooit.

2. Kaitlyn Bristowe

Kaitlyn BristoweNet als Andi Dorfman werd Kaitlyn Bristowe derde in The Bachelor, kreeg de hoofdrol in The Bachelorette, bedreef zoete liefde met Nick Viall en dumpte hem in de seizoensfinale. Deja vu op zijn best.

3. Gewoon Saviano

Gewoon SavianoJen Saviano en Nick konden het vorige zomer goed vinden in Paradise, maar hij dumpte haar uiteindelijk nadat de spin-off was ingepakt. Sommige waarnemers denken dat Nick's verrassende imago-rehabilitatie op Bachelor in Paradise hem het vrijgezellenoptreden heeft bezorgd ... en dat hij Jen ooit heeft gedumpt, dat werd een mogelijkheid. Ze hadden in ieder geval de seks.

4. Elisabeth Sandoz

Elisabeth SandozIn een van de grappigere wendingen in de recente herinnering, waren Nick en Elizabeth Sandoz blijkbaar uitgebeend op de bruiloft van Tanner Tolbert en Jade Roper, waarna Nick haar niet belde of sprak ... totdat ze werd gecast voor zijn seizoen van The Bachelor. Ik moet het aan de producenten overhandigen.

5. Rachel Lindsay

Rachel LindsayRachel Lindsay mag dan geschiedenis schrijven als de eerste Afro-Amerikaanse ster van The Bachelorette... maar als ze met Nick sliep in de Fantasy Suite, zoals algemeen wordt aangenomen, heeft ze gezelschap op die afdeling.

6. Raafpoorten

Raaf PoortenRaven Gates is de meest ontzagwekkend genoemde deelnemer in de bachelorgeschiedenis. En ook heet. Als een van Nick's (geruchten) laatste twee dit seizoen, zouden we zeggen dat de kans klein is dat ze niet naakt gaan.

7. Vanessa Grimaldi

Vanessa GrimaldiVanessa Grimaldi zou vanaf het begin Nick's favoriet zijn in seizoen 21 van The Bachelor, en - volgens spoilers van The Bachelor - degene die zijn laatste roos claimt en nu met hem verloofd is. Dus ze heeft geluk #7. 'Lucky' is natuurlijk een subjectieve interpretatie.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: