35 biseksuele beroemdheden

Biseksualiteit komt veel vaker voor dan veel mensen beseffen: statistieken tonen aan dat ongeveer de helft van de bevolking zich identificeert als iets anders dan 100% heteroseksueel. Hier zijn 35 beroemdheden die hun biseksualiteit bekend hebben gemaakt.

Een aantal beroemdheden heeft zich door de jaren heen geopenbaard biseksueel te zijn.

Van een True Blood-ster tot een van de mooiste vrouwen aller tijden tot de actrice die de beroemde David Letterman flitste, het is een lange en groeiende lijst.

Velen van hen hebben nu partners van het andere geslacht, maar ze hebben allemaal toegegeven in het verleden op zijn minst met hun eigen geslacht te hebben geëxperimenteerd.

Hoe kan dat? Biedt Tatum O'Neal aan: 'Ik vind vrouwen de meest verbazingwekkende wezens... ze zijn zachtaardig en ook intelligenter dan de mannen die ik heb ontmoet.'

Dat staat misschien ter discussie, maar de openheid van de volgende celebs is dat niet...

1. Bella Thorne

Bella ThorneKlik op de naam hierboven om te lezen waarom Thorne in de zomer van 2016 uitkwam.

2. Miley Cyrus

Miley CyrusMiley Cyrus hoeft niet te zoenen met meisjes en dingen te likken voor aandacht. Ze heeft toegegeven dat ze relaties heeft gehad met vrouwen en identificeert zich als 'genderqueer'. Ze is ook een hardcore pleitbezorger voor LGBT-rechten.

3. Ik ben het niet

ik ben nietKe$ha heeft met Seventeen and Out over haar biseksualiteit gesproken. Ze zegt dat ze zich aangetrokken voelt tot beide geslachten.

4. Lady Gaga

Lady GagaLady Gaga schreef 'Poker Face' over haar tijd als biseksueel. Ze sprak erover met Barbara Walters in 2010.

5. Amberroos

amberkleurige RoosDe ex van Wiz Khalifa en Kanye West wordt al lang gezien als openlijk biseksueel en zei een paar jaar geleden dat ze 'extreem open is met mijn seksualiteit'. Ik kan verliefd zijn op een vrouw, ik kan verliefd zijn op een man. Ik hou niet van bestialiteit, maar voor zover mensen gaan, vind ik absoluut schoonheid in iedereen... Als ik een vrouw zie en ik denk dat ze mooi is en ik vind haar leuk, en zij vindt mij ook leuk, dan kunnen we zeker proberen een relatie te hebben samen.'

6. Anna Paquín

Anna Paquin'Ik ben er trots op een gelukkig getrouwde biseksuele moeder te zijn', twitterde Paquin in maart 2014. Daar heb je het.

7. Angelina Jolie

Angelina JolieAngelina ging ooit uit met Jenny Shimizu en is nooit verlegen geweest over haar biseksualiteit.

8. Amber gehoord

Amber hoordeAmber Heard is al geruime tijd openlijk biseksueel en besprak dit aspect van haar identiteit en het feit dat ze langdurige romantische relaties heeft gehad met vrouwen (en nu Johnny Depp).

9.Billie Joe Armstrong

Billie Joe ArmstrongGreen Day-frontman Billie Joe Armstrong opende zijn seksualiteit in een interview in 1995 met The Advocate: 'Ik denk dat ik altijd biseksueel ben geweest. Ik bedoel, het is iets waar ik altijd in geïnteresseerd ben geweest. Ik denk dat iedereen fantaseert over hetzelfde geslacht. Ik denk dat mensen biseksueel geboren worden, en het is gewoon zo dat onze ouders en de samenleving ons afleiden tot het gevoel van 'Oh, ik kan het niet'. Ze zeggen dat het taboe is. Het zit ingebakken in ons hoofd dat het slecht is, terwijl het helemaal niet slecht is. Het is iets heel moois.'

10. Cate Blanchett

Cate BlanchettCate Blanchett heeft alleen zoveel gezegd, maar ze heeft genoeg gezegd. Ze heeft gezegd dat ze 'vele malen' met vrouwen is uitgegaan.

11. Kristen Steward

Kristen StewardKristen Stewart maakt hier een wandeling met persoonlijke assistent Alicia Cargile. Er gaan sterke geruchten dat de twee aan het daten zijn.

12. Azealia-banken

Azealia BankenAzealia Bank is al sinds het begin van haar carrière openlijk biseksueel. De rapper werd als volgt geciteerd: 'Ik bedoel, ik ben biseksueel, dus het is logisch. Maar ik wil natuurlijk niet dat meisje zijn dat zegt dat alle homo's noodzakelijkerwijs samen rondhangen! Ik heb mensen die tegen me zeggen: 'Oh wauw, mijn vriend is ook homo', en ik heb zoiets van 'Ja, dus?''

13. Kim Zolciak

Kim Zolciak'Ik behoor tot de miljoenen ouders die een homo- of lesbische relatie hebben gehad. Het is geen gemakkelijke weg geweest, maar ik heb het gevoel dat er geen fouten in mijn leven zijn. Alles gebeurt met een reden. De kans krijgen om voor mezelf te spreken en mensen te laten begrijpen wat ik doormaak, is heel bijzonder. Zelf was ik eerst in de war en bang. Dat ik vanuit mijn hart kan spreken en dit er allemaal uit kan krijgen, dat is een enorme opluchting voor mij.' - Kim Zolciak

14. Vergeven

fergieFergie vertelde The Advocate ook dat ze biseksueel is en sprak met Oprah over experimenteren met vrouwen. Ze is gelukkig getrouwd met Josh Duhamel.

15. Andy Dick

Andy DikAndy Dick kwam in 2008 uit de kast als biseksueel in een interview met de Washington Post. Hij heeft sinds vorig jaar een relatie met een vrouw.

16. Megan Vos

Megan FoxMegan Fox vertelde Esquire in 2011 dat ze biseksueel is... maar ze zou nooit met een biseksuele vrouw naar bed gaan omdat ze zich niet graag voorstelde dat die vrouw met een man was geweest.

17. Amy Winehouse

Amy WinehouseWijlen Amy Winehouse gaf in 2010 toe relaties met vrouwen te hebben gehad. Ze was verliefd op Cheryl Lloyd.

18. Drew Barrymore

Drew BarrymoreDrew Barrymore bevestigde haar seksuele geaardheid in 2003 in een interview met Contact Magazine. Ze zei dat ze de vrouwelijke figuur enorm waardeert.

19. Cynthia Nixon

Cynthia NixonMomenteel getrouwd met vrouw Christine Marinoni, bevestigde Sex and the City-ster Cynthia Nixon in een interview in januari 2012 dat ze biseksueel is, ook al haal ik het woord 'biseksueel' er niet uit omdat niemand van biseksuelen houdt. Iedereen dumpt graag biseksuelen... We krijgen geen respect.'

20. Jillian Michaels

Jillian MichaelsThe Biggest Loser-coach en personal trainer Jillian Michaels zei in 2010: Laten we zeggen dat ik geloof in gezonde liefde. Als ik verliefd word op een vrouw, is dat geweldig. Als ik verliefd word op een man, is dat geweldig. Zolang je verliefd wordt... is het als biologisch eten. Ik eet alleen gezond voedsel, en ik wil alleen gezonde liefde!

21. Tila Tequila

Tilla TequilaTila Tequila is niet iemand die nergens voor terugdeinst, dus het is misschien geen verrassing dat ze biseksueel is, en dat heeft iedereen laten weten. Ze deed zelfs een realityshow met beide geslachten genaamd A Shot At Love With Tila Tequila.

22. Evan Rachel Wood

Evan Rachel WoodEvan Rachel Wood kwam in 2012 naar buiten op Twitter en zei dat ik zelf biseksueel ben en altijd grapjes heb gemaakt over Miley die me gay vibes gaf. Geen slecht ding! Even een constatering.

23. Snooki

SnookiJersey Shore-ster Snooki zegt dat ze zich identificeert als biseksueel en veel heeft geëxperimenteerd, hoewel ze nu verloofd is met een man met twee kinderen.

24. Shannon juni

juni ShannonJune Shannon vertelde TMZ in april 2015 in heel eenvoudige bewoordingen: ik ben biseksueel.

25. Tatum O'Neal

Tatum OTatum O'Neal zegt dat vrouwen 'intelligenter' zijn dan mannen. Ze vertelde People Magazine in mei 2015 dat ze haar eigen geslacht is gaan daten, naar wie ze verwijst als 'de meest verbazingwekkende wezens op aarde'.

26. Peter Townshend

Piet TownsendIn zijn memoires Who I Am: A Memoir van Pete Townshend bevestigde de Who-rocker dat hij 'waarschijnlijk biseksueel' is en noemde hij Mick Jagger 'de enige man die ik ooit serieus heb willen neuken'. Dus er.

27. David Bowie

David BowieHoewel David Bowie vaak terughoudend was over zijn seksuele geaardheid, zei hij tegen Playboy: 'Ik ben biseksueel. Maar ik kan niet ontkennen dat ik dat feit heel goed heb gebruikt. Ik veronderstel dat dit het beste is dat me ooit is overkomen.'

28. Rosie Perez

Rosie PerezRosie Perez is nu getrouwd met een man, maar zegt dat ze slechts 'quasi-hetero' is en zeker seksuele gedachten heeft gehad over vrouwen en relaties met vrouwen heeft.

29.

Shan DawsonShane Dawson is als biseksueel uit de kast gekomen. De YouTube-ster vertelt hier over zijn persoonlijke leven. Leun achterover en kijk.

30. Sarah Paulson

Sara PaulsonEind 2015 kwam naar buiten dat Paulson een relatie van hetzelfde geslacht heeft met Holland Taylor. Goed voor hen!

31. Macht Stenberg

Macht StenbergAmandla Stenberg deed de aankondiging over haar seksualiteit op de cover van Teen Vogue begin 2016. Goed voor haar!

32. Rowan Blanchard

Rowan BlanchardRowan Blanchard is een begrip geworden dankzij haar rol in Girl Meets World. Ook dankzij haar bekentenis dat ze 'queer' is.

33. Mara Wilson

Mara WilsonGa zo door, Mara Wilson! De dappere actrice kwam uit de kast als biseksueel om steun te betuigen aan de LGBT-gemeenschap na die tragische schietpartij in Orlando.

34. Sara Ramírez

Sara RamirezSara Ramirez is als biseksueel uit de kast gekomen. Ze maakte deze aankondiging in oktober 2016.

35. Keiynan Lonsdale

Keiynan LonsdaleKeiynan Lonsdale is vooral bekend van zijn rol in The Flash. Hij kwam in het voorjaar van 2017 uit de kast als biseksueel.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: