23 verlovingsringen voor beroemdheden die u tijdelijk blind zullen maken

Als het gaat om verloving, sparen beroemdheden kosten noch moeite. Met ringen die meer dan $ 1 miljoen kosten, is het geen wonder dat deze blingy kerstballen ons tijdelijk blind maken. Hier, 23 van de meest overdreven verlovingsringen van beroemdheden.

WAARSCHUWING: U wilt waarschijnlijk niet rechtstreeks in de diamanten op deze verlovingsringen staren.

Omdat ze groot zijn. Echt groot. Zo groot dat de glans die van deze items afkomt tijdelijke blindheid kan veroorzaken.Zeg niet dat we je niet gewaarschuwd hebben, oké?

Maar doen ga je gang en zeg wat we allemaal denken bij het zien van deze gigantische rotsen: HOLY $HIT!!!!

1. Kate Upton

Kate UptonKate Upton is verloofd! Hier is een close-up van de ring van de schoonheid, met dank aan Justin Verlander.

2. Gabrielle Unie

Gabriël UnieGabrielle Union pronkt met de ring van 8 karaat die Dwyane Wade haar heeft gegeven ter gelegenheid van hun verloving.

3. Kaley Cuoco

Kaley CuocoDe oerknaltheorie? Meer zoals de grote verlovingsring voor Kaley Cuoco!

4. Kim Kardashian

Kim KardashianKanye West vroeg Kim Kardashian in oktober 2013 ten huwelijk met een 15-karaats Lorraine Schwartz diamanten ring. Zou je iets minder verwachten van de rapper?

5. Avril Lavigne

Avril LavigneChad Kroeger vroeg de Canadees Avril Lavigne ten huwelijk met deze 14-karaats ring. Maar het huwelijk van het paar duurde niet eens twee jaar.

6. Halle Berry

Halle BerryOlivier Martinez ging met een smaragd toen hij in 2012 de grote vraag aan Halle Berry stelde.

7. Jessica Biel

Jessica BielJessica Biel wachtte maanden nadat ze verloofd was met Justin Timberlake voordat ze deze ring liet zien. We nemen aan dat ze niet wilde opscheppen.

8. Anna Paquín

Anna PaquinStephen Moyer presenteerde zijn True Blood co-ster met deze rustieke diamant in 2010.

9. Kate Middleton

Kate MiddeltonDeze prachtige diamant was van prinses Diana voordat haar zoon, William, hem aan Kate Middleton schonk als een symbool van zijn liefde.

10. Louise Roe

Louise RoeTelevisiepresentatrice Louise Roe tweette over haar verloving in december 2012 en deelde deze foto samen met het onderschrift: 'Jongens, ik heb spannend nieuws te delen, ik ben verloofd! Ik kreeg de aquamarijnring van mijn overgrootmoeder, I LOVE.'

11. Olivia Wilde

Olivia WildeDit is de zangeres van Olivia Wilde. En dat is een enorme ring, haar gegeven door Jason Sudeikis.

12. Keira Knightly

Keira KnightlyDe steen van Keira Knightley is 'slechts' twee karaat. Ze deed een gouden band om haar vinger en trouwde met James Righton.

13. Drew Barrymore

Drew BarrymoreDrew Barrymore heeft soms moeite haar hand op te tillen. Dat komt omdat er voor vier karaat aan diamanten op rust.

14. Lady Gaga

Lady GagaWe zouden ook opgewonden naar onze ringvinger wijzen als die een diamant van deze grootte op zijn plaats zou houden. Goed gedaan, TaylorKinney!

15. Lauren Conrad

Lauren ConradLauren Conrad sprong op Instagram om te pronken met de steen die haar was geschonken door de toenmalige verloofde William Tell.

16. Khloe Kardashian

Khloe KardashianHet huwelijk tussen Khloe en Lamar Odom hield geen stand. Maar we hopen dat ze deze steen van 12,5 karaat mag houden.

17. Theresa Palmer

Theresa PalmerSchreef Palmer als onderschrift bij deze ring-selfie: 'Ik heb net mijn mooie ring gekregen. Ethische diamanten in roségouden band, met een rozenkwartskristal - Steen van het hart. Precies ik. #liefs @likemark.'

18. Ashley Simpson

Ashley SimpsonAshlee Simpson pronkt hier met haar ongebruikelijke verlovingsring. Ook haar verloofde.

19. Kelly Osborne

Kelly OsborneKelly Osbourne trouwde uiteindelijk niet met Matthew Mosshart. Maar we nemen nog steeds de steen mee die hij haar gaf toen hij haar ten huwelijk vroeg.

20. Ashley Tisdale

Ashley TisdaleHoe kon Ashley Tisdale nee zeggen tegen deze ring? En op een aanzoek dat bovenop het Empire State Building plaatsvond?!?

21. Eva Longoria

Eva LongoriaGoed gedaan, Jose Antonio Baston! De verloofde van Eva Longoria beknibbelde duidelijk niet op de ring voor zijn liefde.

22. Princess Love-verlovingsring, foto 1

Princess Love-verlovingsring, foto 1Prinses Love is erg opgewonden om verloofd te zijn met Ray J. Ze heeft deze foto van haar verlovingsring op sociale media gedeeld.

23. Blac Chyna

Zwart ChynaHet loont om een ​​Kardashian te zijn... en een Kardashian verloofde. Deze verlovingsring van Blac Chyna kostte naar verluidt $ 325.000.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: