23 beroemdheden waarvan je dacht dat ze dood waren

Maar zijn niet 23 beroemdheden waarvan je dacht dat ze dood waren, maar dat niet zijn: in deze lijst kijken we naar 23 beroemdheden die, ondanks dat ze dood zijn verklaard door het publiek, de media en soms zelfs doktoren, nog springlevend zijn.

Nee, deze 23 beroemdheden zijn niet dood, hoewel je waarschijnlijk dacht dat ze dat wel waren.

Van hartverscheurende tieners tot Academy Award-winnaars, deze sterren hebben de laatste tijd niet veel gedaan. Bekijk onze diavoorstelling hieronder om erachter te komen wie ze zijn!

1. Pauly Shore

Pauly ShoreKen je deze man nog? Het is al een tijdje geleden dat we Pauly Shore hebben gezien, en nog langer sinds de komiek in iets bekends speelde. Oké, misschien is dat overdreven voor Encino Man, Son-in-Law en Bio-Dome, maar je snapt het wel.

2. Amanda Bynes

Amanda BynesSerieus, wat is er in hemelsnaam met Amanda Bynes gebeurd? Ze is sinds 2010 niet meer op een scherm verschenen. Ze kondigde aan dat ze in 2012 stopte met acteren. Ze kampt al een tijdje met behoorlijk ernstige persoonlijke problemen.

3.David Schwimmer

David SchwimmerNiets is te vergelijken met de rol van David Schwimmer als Ross in Friends, maar we vinden het jammer dat hij sindsdien niet veel meer heeft gedaan. Hij zal echter in 2016 in een nieuwe serie verschijnen.

4. Alexis Bledel

Alexis BledelDe Gilmore Girls-ster dook deze zomer weer op voor een reünie, maar verder lijkt het erop dat Alexis Bledel behoorlijk slapend is geweest. Ze verscheen een paar keer als een niet-zo-Rory-achtig personage in Mad Men, maar we hoopten dat ze nog veel meer zou doen nadat Gilmore Girls was geëindigd.

5. Bridget Fonda

Bridget FondaBridget Fonda is verdwenen, maar ze leeft nog steeds. De actrice, bekend van haar rollen in The Godfather Part III, Single White Female en Jackie Brown, is al meer dan 10 jaar niet meer op onze schermen verschenen.

6. Dave Chappelle

Dave ChapelleWaar ben je geweest, Dave Chappelle? Hoewel hij een paar jaar geleden terugkeerde naar stand-up, lijkt hij van de kaart te zijn gevallen sinds hij Chappelle's Show verliet.

7. Goldie Hawn

Goldie HawnDe eens zo populaire actrice, Goldie Hawn, heeft de laatste tijd niet veel gedaan. Haar laatste grote film was de Banger Sisters in 2002, en ze was de stem van Peggy McGee in Phineas and Ferb in 2013. Sindsdien hebben we haar niet meer gezien.

8. Jack Nicholson

Jack NicholsonAlleen maar werk en geen plezier? Jack Nicholson was overal en speelde in meer films dan we kunnen tellen, van Chinatown tot The Shining en vervolgens The Bucket List -- om er maar een paar te noemen. Helaas heeft hij sinds 2010 niet meer in een film gespeeld.

9. Shelley Duvall

Shelley DuvallOver The Shining gesproken, herinner je je Shelley Duvall nog? De actrice, die zowel in The Shining als in Popeye speelde en ons later Faerie Tale Theatre bracht, heeft sinds 2002 geen rol meer gespeeld.

10.Kevin Jonas

Kevin JonasWe hebben de laatste tijd niet veel van deze man gehoord. Nadat de Jonas Brothers in 2012 uit elkaar gingen, speelde hij kort in zijn eigen realityserie met zijn nieuwe vrouw. Anders is het eigenlijk stil geweest voor Kevin Jonas.

11. Joe Pesci

Joe PesciJoe Pesci speelde in een lange lijst van populaire films, waaronder Lethal Weapon 2 (en 3 en 4), Home Alone en My Cousin Vinny. Hij kondigde zijn afscheid van acteren in 1999 aan.

12. Lark Voorhies

Lark VoorhiesDe Saved by the Bell-ster is zo goed als van onze radar gevallen. Lark Voorhies had een paar gastoptredens nadat Saved by the Bell eindigde, maar sindsdien heeft ze niet veel meer gedaan.

13. John Travolta

John TravoltaGek, toch? Wie had gedacht dat er een tijd zou komen dat we John Travolta niet veel meer zouden zien? Hij zal gelukkig de hoofdrol spelen in een nieuwe serie in 2016. We zijn er behoorlijk enthousiast over.

14. Jonathan TaylorThomas

Jonathan TaylorThomasDeze hartklopper uit de jaren 90 dook altijd overal op. Afgezien van een paar gastoptredens in Last Man Standing, is hij sinds 2005 niet meer op onze schermen te zien geweest.

15. TR Ridder

TR RidderHet was totaal verwoestend toen George O'Malley jaren geleden werd vermoord in Grey's Anatomy, maar het is misschien nog verwoestender dat T.R. Knight heeft sindsdien niet veel rollen meer gehad.

16. Matthew Vos

Mattheus VosWe zijn net zo verbaasd als jij dat de rol van Matthew Fox als Jack Shepherd in Lost hem niet tot nog grotere dingen heeft geleid na het einde van de show. Hij heeft een paar films gemaakt, maar we hadden op meer gehoopt.

17. En Ryan

En RyanDe actrice die bekend staat om rollen in When Harry met Sally, Sleepless in Seattle en You've Got Mail lijkt alsof ze zo goed als verdwenen is. Het goede nieuws is dat ze een aankomende film heeft, Ithaca, waarin ook Tom Hanks de hoofdrol zal spelen.

18. Devon Sawa

Devon SawaNog een hartverscheurende tiener in de jaren 90, Devon Sawa speelde in allerlei films, waaronder Casper, Now and Then en Final Destination. Hij leek zeker alsof hij tegenwoordig veel meer zou doen dan hij is.

19.Mike Myers

Mike MijnersNee. Mike Myers is ook niet dood. Hij heeft gewoon niet meer in een film gespeeld sinds 2012, wat een van de vele Shrek-films was. Hij verscheen in 2014 op Saturday Night Live.

20.Andrew Keegan

Andre KeeganWie herinnert zich deze man nog? De tienerster staat bekend om zijn rollen in 7th Heaven, 10 Things I Hate About You en Independence Day. De laatste tijd heeft hij niet veel gedaan om onze aandacht te trekken.

21. Ralph Macchio

Ralph MacchioThe Karate Kid is helemaal volwassen, maar de laatste tijd zijn zijn rollen sporadisch. Blijkbaar heeft Ralph Macchio een paar aankomende projecten in de maak, en wie kan zijn uitvoeringen op Dancing with the Stars vergeten?

22. Rick Moranis

Rick MoranisRick Moranis is sinds 1997 niet meer op het scherm verschenen en nam een ​​pauze van acteren om zich te concentreren op het opvoeden van zijn kinderen. Sindsdien heeft hij echter een paar voice-overs gedaan, maar sinds 2006 niet meer.

23. Renée Zellweger

Renée ZellwegerRenee Zellweger, bekend van haar rollen in een lange lijst van populaire films, waaronder Empire Records, Jerry Maguire, Bridget Jones Diary en Chicago, heeft sinds 2010 een pauze. Ze keert echter binnenkort terug met The Whole Truth, dat speelt ook Keanu Reeves.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: