21 beroemdheden beschuldigd van huiselijk geweld

Als het gaat om huiselijk geweld, is niemand vrijgesteld van het potentieel om misbruiker te zijn. Helaas omvat dit enkele van onze favoriete beroemdheden. Van atleten tot acteurs, deze 21 beroemdheden zijn er allemaal van beschuldigd hun partners in eigen land te hebben misbruikt.

Huiselijk geweld door beroemdheden komt zelfs voor in de meest ogenschijnlijk stabiele relaties.

Geweld in Hollywood kent geen geslacht, leeftijd of reden, en sommige van deze beschuldigingen zullen je tenen doen krullen.

Wie sleepte zijn partner mee met een auto? Wie sloeg iemand zo hard in het gezicht dat ze naar het ziekenhuis moest? Wiens eigen moeder en zus beschuldigden deze superster, bekroonde acteur van fysieke mishandeling?

Het wordt hier heel diep en donker, dus we hopen dat je een zaklamp, een deken en een doos tissues hebt, want ugh .

Ook, hé, kan iemand deze klootzakken eraan herinneren dat geweld nooit het antwoord is?

Dat zou best nuttig kunnen zijn, alles bij elkaar genomen.

1. Chris Bruin

Chris BruinChris Brown werd gearresteerd en kreeg een proeftijd voor het mishandelen van zijn toenmalige vriendin, Rihanna, die in het ziekenhuis moest worden opgenomen - haar verwondingen waren zo erg.

2. Johnny Depp

Johnny DepDepp's vrouw, Amber Heard, diende een straatverbod in -- en daarna de scheidingspapieren! -- op grond van het feit dat hij haar tijdens hun huwelijk heeft misbruikt. Heard beweerde onder meer dat Depp een iPhone in haar gezicht had geslagen, met blauwe plekken tot gevolg.

3. Columbus Short

Columbus kortColumbus Short, bekend van 'Scandal', zou naar verluidt zijn vrouw hebben aangevallen en vervolgens hebben gedreigd haar te vermoorden. En hijzelf. En WTF is er mis met hem?

4. Joe Budden

Joe BuddenRapper Joe Budden werd gearresteerd nadat hij naar verluidt zijn voormalige (zwangere!) vriendin had gewurgd en opzettelijk op haar buik had gezeten. Ze kreeg kort na de gerapporteerde aanval een miskraam. Het beste deel van Budden liep naar beneden ... laat maar.

5. Bobbie Bruin

Bobbie BruinHet gerucht ging al lang dat Bobby Brown zowel fysiek als mentaal misbruik zou hebben gemaakt van wijlen Whitney Houston.

6. Sean Penn

Sean PennPenn werd naar verluidt - en herhaaldelijk - beschuldigd van het mishandelen van ex-vrouw, Madonna. In 2015 kwam Madonna open over het misbruik en zei dat Penn haar 'nooit had geslagen'.

7. Nicolaas Kooi

Nicolaas KooiCage werd in 2011 gearresteerd op verdenking van huiselijk geweld, maar de aanklacht werd later ingetrokken.

8. Mike Tyson

Mike TysonEx-vrouw Robin Givens beweerde dat ze fysiek werd mishandeld door voormalig echtgenoot, Mike Tyson.

9. Alec Baldwin

Alec BoudewijnDe ex-vrouw van Baldwin, Kim Basinger, beschuldigde de acteur van terroristische bedreigingen en beweerde dat hij dreigde haar te vermoorden met een honkbalknuppel.

10. Charlie Sheen

Charlie SheenDe ex-vrouw van Sheen, Brooke Mueller, liet Charlie arresteren wegens batterij na een incident waarbij hij haar wurgde.

11. Mel Gibson

Mel GibsonGibson, gearresteerd in 2011, pleitte 'geen wedstrijd' nadat hij werd beschuldigd van echtelijke batterij van ex-vriendin, Oksana Grigorieva.

12. Ray Rijst

Ray RijstIn 2014 werd voetballer Ray Rice betrapt op een bewakingscamera terwijl hij zijn verloofde knock-out sloeg en haar bewusteloze lichaam uit een lift sleepte. Misselijkmakend.

13. Michael Fassbender

Michael FassbenderDe ex-vriendin van de voor een Oscar genomineerde Fassbender diende een straatverbod in tegen de acteur na een ruzie over een ex-vriend, die ertoe leidde dat ze naast hun voertuig werd gesleept. Michaels vriendin beweerde dat ze als gevolg van de aanval knie- en enkelblessures had opgelopen, evenals een gesprongen eierstokcyste.

14.Tommy Lee

Tommy LeeLee werd veroordeeld tot zes maanden gevangenisstraf nadat hij zijn toenmalige vrouw Pamela Anderson had mishandeld.

15. Wesley Snipes

Wesley SnipesSnipes zou ex-vrouw Halle Berry zo hard hebben geslagen dat ze daardoor het grootste deel van haar gehoor verloor.

16. Jos Brolin

Jos BrolinBrolin werd in 2004 gearresteerd voor het slaan van zijn ex-vrouw, Diane Lane.

17. Christelijke Bale

Christian BaleIn 2008 werd de 'Batman'-ster gearresteerd omdat hij naar verluidt zowel zijn moeder als zijn zus had aangevallen in een hotelkamer. Bale ontkende de beschuldigingen en er werden er geen tegen hem geheven.

18. Michael Lohan

Michaël LohanIn 2015 gaf de vader van Lindsay Lohan zichzelf aan nadat zijn vrouw, Kate Major, beweerde dat hij haar had misbruikt twee maanden voordat hij zichzelf aangaf.

19. Emma Roberts

Emma RobertsIn 2013 werd Emma Roberts in Canada gearresteerd na een woordenwisseling met vriend Evan Peters. Wetshandhavers beweerden dat Peters, toen ze ter plaatse aankwamen, een bijtvlek en een bloedneus had.

20. Nick Gordon

Nick GordonDe ex-vriend van Bobbi Kristina werd in 2017 gearresteerd omdat hij zijn nieuwe vriendin zou hebben geslagen.

21. Darius McCrary

Darius MaccraryDe voormalige Family Matters-ster werd in 2017 gearresteerd en beschuldigd van het slaan van zijn toenmalige vriendin.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: