19 schandalen en tellen: de meest beschamende momenten van de Duggar-familie

De familie Duggar is geen onbekende in schandalen. Van hun beruchte realityshow tot hun zeer openbare politieke opvattingen, de Duggars halen al jaren de krantenkoppen. Maar het lijkt erop dat ze om de verkeerde redenen gewoon niet uit het nieuws kunnen blijven. Hier zijn 19 van de meest schandalige momenten in de geschiedenis van Duggar.

Tegenwoordig is de naam Duggar synoniem met schandaal.

Het is een beetje een ironische gang van zaken, aangezien het gezin aanvankelijk op de markt werd gebracht als het meest gezonde op televisie.De seksuele misdaden van Josh Duggar zijn duidelijk de belangrijkste van de verschrikkelijke daden die de Rekenen op clan is geassocieerd met.

Maar die lelijke aflevering was niet de eerste of de laatste keer dat de Duggars ernstige schade zouden oplopen aan hun brandschone reputatie.

Kijk eens:

1. Al te menselijk

Allemaal te menselijkDe Duggars zijn vaak trots op hun morele deugd, maar zoals oude fans weten, zijn ze niet altijd zo ethisch foutloos als Jim Bob ons wil doen geloven.

2. Het ergste van de partij

De slechtste van de partijAls eerste is er het nu beruchte Josh Duggar-seksschandaal. In mei 2015 kwam de wereld erachter dat Josh vijf jonge meisjes misbruikte - van wie vier zijn zussen waren - toen hij nog een tiener was. Tot overmaat van ramp hielpen zijn ouders hem aan vervolging te ontkomen.

3. Meer van Josh

Meer van JosKort nadat dat schandaal openbaar werd, werd Josh opgepakt met behulp van een affaire-faciliterende website om te proberen zijn vrouw te bedriegen. Wat een kerel.

4. Toestemming? De Duggars kennen de betekenis van het woord niet!

Toestemming? De Duggars DonMisschien is gedrag zoals dat van Josh onvermijdelijk in een cultuur die zo meedogenloos patriarchaal is als die waarin de Duggars leven. In 2016 schreef Michelle Duggar een open brief waarin ze in feite zei dat vrouwen seks moeten hebben met hun man op bevel, zelfs als ze dat zijn. 'uitgeput' na een lange dag. 'Iedereen kan lunch voor hem klaarmaken, maar slechts één persoon kan voorzien in die [...] behoefte aan liefde die hij heeft, en je moet altijd beschikbaar zijn als hij belt', schreef Michelle.

5. Een zware hand

Een zware handNiet alleen hebben de Duggars gepleit voor extreme lijfstraffen, zoals algemene training, een politierapport van het Josh-onderzoek merkte op dat Jim Bob en Michelle toegaven dat ze hun kinderen met enige regelmaat sloegen.

6. Over handen gesproken...

Over handen gesproken...Weet je nog toen Jim Bob en Michelle alle handigheid kregen op een minigolfbaan, zodat ze hun kinderen konden laten zien hoe leuk het huwelijk is? Zo niet, dan is het waarschijnlijk het beste om dat zo te houden.

7. Hypocrisie nu

Hypocrisie nuNatuurlijk zijn Michelle's opvattingen over kuisheid voor het huwelijk weliswaar nieuw. Voordat ze trouwden, deden zij en Jim Bob allerlei activiteiten die verboden zijn voor hun kinderen. Michelle gebruikte zelfs anticonceptie, iets wat ze haar dochters voorlopig zou verloochenen.

8. D-Bag Derick

D-Bag DerickOver niet praktiseren wat men predikt, de echtgenoot van Jill Duggar, Derick Dillard, gaat er prat op het voorbeeld van Jezus te volgen, maar geniet ook van het pesten van transgendertieners op sociale media. Door die gewoonte werd Derick ontslagen bij Counting On.

9. Ontrouw

OntrouwBovendien is Dillard ervan beschuldigd Jill te hebben bedrogen tijdens zijn ZEER korte tijd als jeugdminister op de campus aan een universiteit in Arkansas. Je kunt er zeker van zijn dat hij niet snel weer met jonge mensen zal werken.

10. De geldgreep

De geldklopperijJe enige bron van inkomsten verliezen met twee kinderen om te onderhouden is slecht. Het publiek om aalmoezen vragen omdat je geen zin hebt om werk te zoeken, is erger. En dat is precies wat Jill en Derick deden nadat hij was ontslagen en zij de show verliet als een gebaar van solidariteit.

11. Dilly Dilly

Dilly DillyJill en Derick doen dit soort dingen al heel lang. Kort nadat ze getrouwd waren, zamelden ze geld in voor een zendingsreis, bleven thuis en hielden het geld. Sta op mensen!

12. De problematische Dillards

De problematische DillardsDe lijst gaat maar door voor Derick en Jill, en we zouden de rest van deze lijst eigenlijk gewoon aan hen kunnen wijden. In plaats daarvan herinneren we je er alleen aan dat ze zich een weg baanden naar een zendingsprogramma waarvoor ze gevaarlijk ongekwalificeerd waren en vervolgens Zika-slachtoffers bespotten terwijl ze in een door de ziekte getroffen gebied woonden.

13. Nog één ding...

Nog een ding ...Oh, en Jill is ervan beschuldigd levens in gevaar te brengen door als vroedvrouw te werken, ondanks het ontbreken van de juiste vergunning. Oké, NU gaan we verder...

14. Jessa's beurt

JessaEerder dit jaar werd Jessa Duggar ervan beschuldigd recepten te hebben geplagieerd en op haar website als haar eigen recepten door te geven. [Controleert notities] Aaaaand, het blijkt dat Jill dat ook deed. Verdomme, doe het beter, Jill!

15. Gemiste kus

Kus gemistEr is eigenlijk niets mis met deze, maar blijkbaar maakte het mensen kwaad, dus we zullen het vermelden. Toen Jessa en Ben Seewald trouwden, kozen ze ervoor om hun eerste kus achter gesloten deuren te hebben in plaats van waar hun gasten bij waren. Het is officieel, Jessa is veel beter dan Jill.

16. Jessa's rotzooi

JessaJessa's 'schandalen' liggen allemaal in deze richting. Ze heeft luchtafweergeschut gekregen voor zaken als het plaatsen van foto's van haar rommelige huis, maar het lijkt er steeds meer op dat ze misschien wel de meest herkenbare van de kinderen van Jim Bob en Michelle is.

17. De broekdans

De broekdansOver het onderwerp volkomen normaal gedrag dat de Duggar-natie kwaad maakte, begon Jinger Duggar een broek te dragen kort nadat hij met Jeremy Vuolo trouwde. Het enige dat daar beschamend aan is, is dat Jinger is opgegroeid in een cultuur waar ze moest trouwen voordat ze een broek kon gaan dragen.

18. Betrapt

BetraptNatuurlijk is Jinger geen onbekende in echte schandalen. Een aflevering van Counting On uit 2016 bevatte een verhaallijn waarin ze omdraaide en een auto verkocht. Later werd onthuld dat het allemaal in scène was gezet.

19. Centra van mededogen

Centra van mededogenHelaas doen de Duggars dat soort dingen al jaren. In hun 19 Kids and Counting-dagen ging het hele gezin naar het Compassion Center in Springdale, Arkansas om voedsel te doneren... dat ze terugnamen zodra de camera's niet meer draaiden.

20. De cultuur van Duggar

De cultuur van DuggarVelen zouden natuurlijk zeggen dat het grootste Duggar-schandaal van allemaal de manier is waarop ze hun kinderen opvoeden. En nergens komen de archaïsche, dwaze ideeën van het gezin zo duidelijk naar voren als in hun thuisonderwijscurriculum, dat kinderen leert dat slachtoffers van aanranding vaak verantwoordelijk zijn voor de daden van hun aanvallers. We kunnen niet met deze mensen...

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: