18 beroemdheden die trainen en een vreselijk voorbeeld zijn voor fans

Als het gaat om tailletraining, geven deze 18 beroemdheden een verschrikkelijk voorbeeld aan hun fans. Van het aansnoeren van korsetten tot het dragen van nauwsluitende shapewear, deze sterren brengen hun gezondheid in gevaar door een smallere taille te krijgen.

Beroemdheden staan ​​erom bekend dat ze trendsetters zijn, maar een van de meer irritante - en potentieel gevaarlijke - trends die ze de afgelopen jaren hebben gepusht, is het dragen van een 'heuptrainer'.

We zetten 'trainer' tussen aanhalingstekens omdat het een totaal verkeerde benaming is. Er vindt absoluut geen training plaats door het dragen van deze korsetten. Degenen die ze dragen, spannen hun buik slechts tijdelijk in een slankere vorm met een knellend, veel te strak kledingstuk.Maar hoewel je taille misschien kleiner lijkt terwijl je de trainer draagt, levert het geen blijvend resultaat op. Je voeten zullen niet krimpen als je strakke schoenen draagt, en je buikvet smelt ook niet weg door een van deze dingen te wiegen.

Artsen hebben zelfs gewaarschuwd voor de gevaren van het dragen van korsetten, door uit te leggen dat het uw ademhaling kan belemmeren en uw ribben, longen en inwendige organen kan verpletteren.

Desalniettemin betalen bedrijven beroemdheden topdollars om een ​​Instagram-foto te plaatsen met een van deze dodengordels in de hoop dat fans dit voorbeeld volgen en er zelf een kopen.

Helaas doen sommige sterren alles voor geld.

1. Kim Kardashian

Kim KardashianDit is geen schok. Kim was misschien een van de eersten die voor deze producten op Instagram shillde. Helaas was ze niet de laatste.

2. Zwart Chyna

Zwart ChynaBlac Chyna adverteert VEEL producten op Instagram, waaronder 'vaginale detox-parels'. Die werken niet, en deze waist trainer ook niet.

3. Kim Zolciak & dochter Brielle

Kim Zolciak & dochter BrielleUgh. Deze Real Housewife of Atlanta-ster schreef eigenlijk 'familie die #waisttrains samen blijft bij elkaar' bij het plaatsen van deze moeder-dochter korsetfoto met haar dochter Brielle.

4. Kylie Jenner

Kylie JennerJa natuurlijk. Kylie doet alles wat haar grote zus Kim doet, dus waarom zou ze niet trainen op Insta en ervoor betaald krijgen?

5. Farrah Abraham

Farrah AbrahamWanneer de Teen Mom OG-ster geen ruzie zoekt met beroemdheden om aandacht, wordt ze betaald door producten op Instagram te promoten. Geen verrassing dat ze ook op de bandwagon van de waist trainer sprong.

6.Jessica Alba

Jessica AlbaJessica Alba heeft geen waist trainers gepromoot op Instagram, maar ze geeft toe dat ze drie maanden na de bevalling 'dag en nacht' een dubbel korset droeg. Stel je voor dat je diep inademt en nooit volledig uitademt, zei ze over hoe het voelde om te dragen. Dat is eigenlijk het gevoel dat de persoon urenlang heeft. Klinkt heerlijk als paniekaanval.

7. Nicki Minaj

Nicky MinajNicki Minaj staat bekend als 'klein in het midden' (of is het gewoon haar enorme kont waardoor het er klein uitziet?), dus het is geen verrassing dat een korsettenbedrijf haar zou vragen om hun woordvoerder te zijn.

8. Jenelle Evans

Jenelle EvansFarrah Abraham is niet de enige tienermoeder die traint voor geld. Hier is Jenelle Evans die de hare laat zien.

9. Kailyn Lowry

Kailyn LowryHet is een Teen Mom-trend! Verontrustend genoeg plaatste Kailyn Lowry deze foto slechts twee weken nadat ze een buikwandcorrectie en liposuctie had ondergaan. Haar chirurg vertelde haar dat het gevaarlijk was om zo snel na deze procedures een korset te dragen, maar ze hield vol dat ze voorzichtig was. (Zoals, ze maakte gewoon de foto, verzamelde haar cheque en gooide het ding in de kast.)

10. Amberroos

amberkleurige RoosAmber Rose beweert haar kleine taille te hebben bereikt met behulp van een korset. Ze liegt.

11. Lindsay Lohan

Lindsay LohanLindsay Lohan was ooit een veelgevraagde filmactrice, maar door haar grillige gedrag en haar val uit de gratie is ze nu gereduceerd tot nauwsluitende tailletrainers. Zucht.

12. Khloe Kardashian

Khloe KardashianKhloe Kardashian is in een geweldige vorm gekomen door de afgelopen jaren als een beest te trainen. We hebben geen idee waarom ze een van deze constructies zou moeten dragen. O ja. Geld geld geld.

13. Kourtney Kardashian

Kourtney KardashianDe Kardashians konden deze trainers in hun eentje in bedrijf houden door deze foto's te plaatsen. Kourtney is de vierde van de Kardashian-Jenner-clan die deze orgaanbrekers stopt.

14. Kokosnoot

KokosnootO, Coco. Hier schept ze op dat ze tegelijkertijd voor haar baby en tailleband kan zorgen. Wat in feite betekent dat ze een kledingstuk kan dragen terwijl ze haar kind grootbrengt. Indrukwekkend!

15. Snooki

SnookiSnooki taille traint op Instagram en we zijn niet verrast.

16. JWauw

JWauwNet als haar BFF Snooki deed JWoww alsof ze trainde voor een salaris.

17. Ciara

CiaraWe hadden meer verwacht van Ciara, maar het lijkt erop dat er over geld gepraat wordt.

18. Sarah-podium

Sara StageHet model en de Instagram-persoonlijkheid die bekend staat om haar slanke figuur, besloot geld in te zamelen door een taille-cincher te dragen.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: