15 Top Reality TV-salarissen: wie verdient het grootste geld alleen omdat hij zichzelf is?

Als het gaat om het verdienen van de kost, zijn sommige mensen blij om gewoon hun 9-5 te doen en aan het eind van de dag uit te klokken. Maar anderen? Ze willen meer. Ze willen reality-tv-sterren zijn. En hoewel het allemaal plezier en spelletjes lijkt, verzilveren deze mensen eigenlijk een aantal serieuze cheques. Hier zijn 15 reality-tv-sterren met de hoogste salarissen.

Ze krijgen misschien kritiek omdat ze geen talent hebben of frauduleuze versies van hun leven en persoonlijkheid aanbieden, maar de reality-tv-sterren die helpen de hoge kijkcijfers te scoren, brengen ook het grote geld binnen.

Kris Jenner en haar kroost hebben zojuist $ 100 miljoen verdiend voor nog vier seizoenen van Keeping Up With the Kadashians. De gevangengenomen Teresa Giudice verdiende $ 700.000 voor haar laatste filmjaar voor The Real Housewives of New Jersey.Geen slechte salarissen voor een stel niet-universitair afgestudeerden die niet kunnen zingen, acteren, dansen of sporten, maar weet je wat echt schokkend is? Geen van die mensen staat zelfs maar in de top vijf als het gaat om realityshow-verdieners.

Bekijk de lijst hieronder om te zien wie echt rijk worden van wat misschien wel Amerika's favoriete vorm van entertainment is:

15. Melissa Gorga

Melissa GorgaMelissa Gorga moet misschien veel rotzooi van haar Teresa Giudice verdragen, maar ze wordt er in ieder geval goed voor gecompenseerd. De Jersey Housewife haalt naar verluidt $ 350.000 per seizoen binnen.

14. Kandi Burruss

Kandi BurrussHet drama staat hoog op The Real Housewives of Atlanta, maar dat geldt ook voor de salarissen. Kandi Burruss verdiende vorig seizoen naar verluidt $ 450.000.

13. Tamra Barney

Tamra BarneyHet is bekend dat ze zichzelf de heetste huisvrouw noemt, en hoewel we zeker weten dat sommige van haar medesterren zouden smeken om van mening te verschillen, valt niet te ontkennen dat Tamra een van de verdieners van de franchise is. Ze haalt naar verluidt $ 500.000 per seizoen binnen.

12. Teresa Giudice

Teresa GiudiceTeresa haalde $ 700.000 per seizoen binnen in The Real Housewives of New Jersey. Nu verdient ze 12 cent per uur in de wasruimte van de Danbury Correctional Institution. Dat moet steken.

11. Eileen Davidson

Eileen DavidsonDe soapster die huisvrouw is geworden, lijkt zeker van het leven te genieten als een favoriet bij fans. Ze verdiende naar verluidt $ 750.000 voor haar eerste seizoen als diva in Beverly Hills.

10. NeNe-lekken

NeNe lektNeNe is naar verluidt de best verdienende huisvrouw van Bravo met een salaris van $ 1 miljoen per seizoen. Niet slecht, vooral als je bedenkt dat de show slechts een van de vele inkomstenstromen is voor mevrouw Leakes.

9. Snooki

SnookiOp een gegeven moment verdiende Snooki $ 2 miljoen per seizoen voor feesten op de Jersey Shore. Tegenwoordig verdient de moeder van twee kinderen haar brood met het runnen van een Etsy-winkel en het leuren met haar dieetgeheimen. We weten zeker dat ze het nog steeds prima doet.

8. Keith Urban

Keith UrbanDe Aussie-countryster en echtgenoot van Nicole Kidman haalt naar verluidt $ 4 miljoen per jaar binnen voor zijn hostingtaken op American Idol.

7.Blake Shelton

Blake SheltonOver best verdienende countrysterren gesproken, Blake Shelton haalt $ 3,5-4 miljoen binnen voor zijn coachingsoptreden bij The Voice. Ver verwijderd van de salarissen van zijn medesterren, maar nog steeds geen slecht salaris.

6. De Kardashians

De KardashiansDe K-Clan haalt ongeveer $ 25 miljoen per seizoen binnen, wat veel lijkt, totdat je je herinnert op hoeveel manieren ze het moeten splitsen. Kim is de grootste verdiener van de familie (uiteraard) en haalt naar schatting $ 18 miljoen per jaar uit haar shows, productlijnen en aanbevelingen.

5. Adam Levine

Adam LevineEen cameraploeg toestaan ​​om je leven te documenteren is allemaal goed en wel, maar het echte geld zit in het evalueren van talent. Bronnen zeggen dat Adam Levine tussen de $ 10 en $ 12 miljoen binnenhaalt als een van de stoel-spinnende A-listers op The Voice.

4.Christina Aguilera

Christina AguileraX-Tina komt en gaat van haar rechterstoel op The Voice, maar dat lijkt geen invloed te hebben op haar verdiensten. De popster brengt naar verluidt $ 12,5 miljoen op voor elk seizoen als rechter / coach.

3. Ryan Seacrest

Ryan SeacrestKelly Clarkson en Carrie Underwood zijn niet de enigen die rijk werden van American Idol. Na sinds 2009 elk seizoen $ 15 miljoen te hebben verdiend, is Ryan Seacrest ongetwijfeld verdrietig om te zien dat de serie ten einde loopt.

2. Howard Stern

Howard SternTweedracht zaaiende persoonlijkheden doen het goed op het reality-podium en Stern heeft $ 15 verdiend door een onwaarschijnlijke favoriet te worden onder zowel deelnemers als kijkers van America's Got Talent. Natuurlijk is de show slechts een van de vele inkomstenstromen voor de King of All Media.

1.Simon Cowell

Simon CowellCowell verdiende $ 95 miljoen per jaar voor zijn laatste seizoenen op American Idol. Soms kan een eikel zijn echt de moeite waard zijn. Natuurlijk is Cowell ook een producer en co-creator van de voormalige hitserie, dus hij verdiende dat geld niet ENKEL door mensen neer te halen.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: