13 heetste vrouwen op Game of Thrones: waar komt de Khaleesi-ranglijst?!

Als je een fan bent van Game of Thrones, dan weet je dat de vrouwen enkele van de sterkste en stoerste personages in de show zijn. En als je op ons lijkt, vraag je je natuurlijk af waar ze staan ​​qua hotness. Nou, vraag je niet meer af! We zijn doorgegaan en hebben een lijst samengesteld van de 13 populairste vrouwen op Game of Thrones, van de Moeder der Draken zelf tot de woeste krijger Brienne van Tarth. Dus, zonder verder oponthoud, hier zijn de 13 heetste vrouwen op Game of Thrones:

Het is niet moeilijk om te zien hoe Game of Thrones werd de meest bekeken show in de geschiedenis van HBO.

De serie heeft echt voor elk wat wils: liefdesverhalen voor vrouwen (als je het incestgedeelte kunt negeren), bloederige gevechten voor mannen (met name sadistische kerels)... ach, er zijn zelfs draken voor jonge kinderen! (Wij jochie!)Maar voor alle lof over auteur George RR Martin en showrunners David Benioff en D.B. Weiss, de castingafdeling van de show is jammerlijk onopgemerkt gebleven.

Dit zijn tenslotte de mensen die ons niet alleen het ene deel van de show hebben gepresenteerd waarvan je even kunt pauzeren, ze zijn ook verantwoordelijk voor misschien wel de meest intens bediscussieerde kwestie onder fans: wie is de heetste vrouw in Westeros? !

Bekijk onze ranglijst hierboven en vertel ons hoe fout we zijn in de reacties.

Ben jij een traditionalist die denkt dat de Moeder der Draken het meest opwindende is? (Bedoelde woordspeling.) Of hou je meer van de badass chicks zoals Osha, Ygritte... of zelfs Brienne? (Om de Maid of Tarth volledig te waarderen, moet je onze lijst met Game of Thrones karakters die er in het echt heel anders uitzien).

Hé, misschien drijft de grootmoeder Olenna Tyrell jouw boot! We zijn hier niet om te oordelen!

Olenna Tyrel

Wat je ook leuk vindt, zoals de show zelf, de vrouwen van Game of Thrones bieden voor elk wat wils. Kijk maar uit voor die Wildling meiden. Ze zullen je in je slaap de Unsullied-behandeling geven, als je begrijpt wat we bedoelen.