11 keer heeft Dwayne Johnson de Smackdown op een Candy Ass gelegd

Als het gaat om het uitdelen van een pak slaag, zijn er maar weinigen die het beter doen dan Dwayne Johnson. De voormalige WWE-superster die megaster-acteur is geworden, heeft een lange geschiedenis van het neerslaan van snoepkonten, zowel op het scherm als daarbuiten. Hier zijn 11 keer dat The Rock iemand naar de houtschuur heeft gebracht:

Dwayne Johnson is nooit bang om de snoepkont van iemand neer te halen.

Zoveel werd duidelijk toen hij Vin Diesel riep (hoewel niet bij naam) voor het ongepaste en pompeuze gedrag van de acteur op de set van Fast 8.Sommige fans waren verrast door de harde woorden van Johnson, maar dat had eigenlijk niet mogen zijn.

Johnson, voorheen bekend als The Rock tijdens zijn WWE-dagen, stond in de loop der jaren in het middelpunt van vele vetes.

Hier is een overzicht van de meest memorabele heen en weer:

1. Vin Diesel

Vin DieselDit markeert Johnson's eerste echte vete sinds hij acteur werd. Degenen op de set van Fast 8 bevestigen dat Johnson niets anders dan professioneel was tijdens het filmen, terwijl Diesel rondliep met een arrogante houding en vaak laat opdook op de set. Johnson sprak hem erop aan.

2. Ken Klaver

Ken KlaverThe Rock en Ken Shamrock debuteerden in de WWE tijdens het Attitude-tijdperk en maakten al vroeg ruzie over de Intercontinental-gordel. Shamrock versloeg uiteindelijk Rock in de King of the Ring-finale van 1998.

3. Degeneratie X

Degeneratie XAls lid van de Nation of Domination (als Rocky Maivia), verdreef The Rock Faarooq als leider en begon een vete met DX. Triple H en Rock namen toen deel aan een van de meest meedogenloze ladderwedstrijden aller tijden.

4. De grote show

De grote showThe Rock begon zijn vete met Big Show op Royal Rumble 2000 toen zij de laatste twee deelnemers waren. Er was controverse over het einde, wat ertoe leidde dat deze twee de strijd aangingen bij No Way Out. Uiteindelijk was de uitbetaling een vierweg voor de titel bij Wrestlemania.

5. De begrafenisondernemer

De begrafenisondernemerDeze twee voerden talloze keren ruzie. Het begon allemaal toen Johnson werd verbannen uit de Corporation en het bereikte zijn hoogtepunt in 2002 toen The Rock Undertake en Kurt Angle met z'n drieën versloeg bij WWE Vengeance.

6. Boeker T

Boeker TBooker T was de WCW-kampioen toen hij de Book End (in feite Rock Bottom) begon te gebruiken als zijn laatste zet. Bij Summerslam versloeg The Rock Booker na een dieptepunt om het WCW Championship te winnen. Booker zou een rematch krijgen in de vorm van een handicapwedstrijd (samen met Shane McMahon) op Unforgiven 2001.

7. Chris Jericho

Chris JerichoTijdens de beruchte WCW-invasie werd Y2J jaloers op The Rock. Nadat Jericho de WCW-titel had gewonnen, was zijn heerschappij van korte duur nadat The Rock het herwon in een aflevering van RAW. Jericho viel The Rock brutaal aan na de wedstrijd, waardoor hij zich omdraaide. De twee zouden daarna vele malen uitkomen.

8. Kurt-hoek

Kurt HoekIn een wedstrijd op No Mercy 2000 versloeg Angle The Rock na een assist van Rikishi. Dit was het begin van een van de grootste titelregeringen in de WWE-geschiedenis, waarbij The Rock vaak probeerde de riem binnen de vierkante cirkel weg te nemen.

9. De mensheid

MensheidDe vete tussen Mankind (Mick Foley) en The Rock begon met een dubbele beurt in het Deadly Game-toernooi van de Survivor Series 1998. De twee gingen uiteindelijk voor het vacante WWE-kampioenschap. Later werd de mensheid uit de Corporation geschopt en draaide zich om terwijl Rock zich omdraaide. Deze twee stonden een aantal keer tegenover elkaar, met als hoogtepunt een geweldige ladderwedstrijd.

10. Driedubbele H

Driedubbele HDeze rivaliteit begon al in 1997. Triple H ging destijds door Hunter Hearst Helmsley. De twee vochten op meerdere pay-per-views in 2000. Zelfs tot op de dag van vandaag, wanneer The Rock terugkeert naar de WWE, kun je verwachten dat hij op een gegeven moment naar Triple H staart.

11. Steenkoude Steve Austin

Steenkoude Steve AustinWat kunnen we nog zeggen over deze vete? Het hoogtepunt kwam op Wrestlemania 17, toen Austin op één lijn kwam met Vince McMahon en zich omdraaide. Austin's laatste wedstrijd was ook een verlies voor The Rock tijdens een toekomstige Wrestlemania.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: