10 best betaalde actrices van 2016: raad eens wie WEER bovenaan de lijst staat!

The Hollywood Reporter heeft zijn lijst met de best betaalde actrices in 2016 vrijgegeven en opnieuw staat Jennifer Lawrence bovenaan de lijst. De 26-jarige actrice verdiende tussen 1 juni 2015 en 1 juni 2016 naar schatting 46 miljoen dollar voor belastingen.

Forbes magazine heeft vandaag zijn jaarlijkse lijst van 's werelds best verdienende actrices vrijgegeven, en het bekende gezicht op de eerste plaats zou geen verrassing moeten zijn.

Ja, Jennifer Lawrence kan zo vaak op de rode loper struikelen dat we beginnen te denken dat ze ons voor de gek houdt, maar als het gaat om het binnenhalen van kassageld, is de vrouw ronduit gracieus.Maar hoewel de aanhoudende dominantie van J-Law geen grote schok zou moeten zijn (ze staat voor het tweede jaar op rij bovenaan de lijst), biedt de rest van de top tien enkele onverwachte verrassingen.

We veronderstellen bijvoorbeeld dat je de nieuwe koningin van de komedie op nummer twee of de Chinese actrice op nummer vijf, die verre van een begrip is in de Verenigde Staten, niet zou hebben voorspeld.

Globalisering, y'all. Ga erop in.

Hollywood is dat zeker, en deze dames plukken de vruchten:

10. Deepika Padukone

Deepika PadukoneAls je dit op het westelijk halfrond leest, is de kans groot dat je niet bekend bent met Deepika. Maar ze is een van de grootste sterren in India en ze heeft de afgelopen 12 maanden meer dan $ 10 miljoen binnengehaald.

9. Mila Kunis

Mila KunisBourbon en Bad Moms hebben dit jaar hun vruchten afgeworpen voor Mila. Ze haalde $ 11 miljoen binnen, grotendeels dankzij haar goedkeuringsovereenkomst met Jim Beam en haar rol in ordinaire komedie.

8.Julia Roberts

Julia RobertsAmerica's Sweetheart lacht nog steeds. De actrice haalde het afgelopen jaar $ 12 miljoen binnen.

7. Amy Adams

Amy AdamsDe kritisch geliefde actrice is overgeschakeld naar blockbuster-modus. Batman v Superman scoorde een enorm openingsweekend en de trailer voor Arrival krijgt al een enorme buzz online. Adams heeft sinds augustus 2015 $ 13,5 miljoen verdiend.

6. Charlize Theron

Charlize TheronMad Max: Fury Road, The Huntsman: Winter's War, Kubo and the Two Strings - het was een groot jaar voor grote budgetten en lange titels voor Theron, die $ 16,5 miljoen binnenhaalde.

5. Fan Bingbing

fan bingbingNog geen begrip in de Verenigde Staten, Fan Bingbing is een bonafide megaster in haar geboorteland China. Ze haalde ook $ 17 miljoen binnen in 2016.

4.Scarlett Johansson

Scarlet JohanssonMarvel blijft betalen voor de Black Widow. Johansson heeft het afgelopen jaar $ 17,5 miljoen verdiend.

3.Jennifer Aniston

Jennifer AnistonHet was niet het grootste jaar van Anistons carrière. Maar ze zal $ 21 miljoen binnenhalen, dus we vermoeden dat ze niet klaagt.

2. Melissa McCarthy

Melissa McCarthyAllen begroeten de nieuwe Queen of Comedy. De reboot van Boss and the Ghostbusters hielp Melissa McCarthy $ 33 miljoen binnen te halen.

1.Jennifer Lawrence

Jennifer LaurentiusDe Hunger Games-franchise is misschien ten einde, maar niet voordat het J-Law hielp om een ​​verbazingwekkende $ 46 miljoen binnen te halen. Als ze iemand zoekt om van bankrekening te wisselen, bieden we ons aan als eerbetoon.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: